Mijn stage-belevenissen volgen

Hoi! Hebben jullie een fijn weekend? Vandaag wil ik jullie graag vertellen over de plek waar ik al mijn stage verslagen- en foto’s op deel, zodat jullie allemaal mee kunnen kijken in de komende paar maanden! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Het is zo dat ik sinds vorig jaar een schoolblog bijhoud. Deze was en is verplicht, maar omdat ik het delen van enkel schoolopdrachten te saai vond probeer ik er wat leuks en interessants van te maken, ook voor jullie! Momenteel loop ik, zoals sommigen wel zullen weten, stage bij Hashtag Workmode en deel ik een hele hoop op het kleine stukje internet, genaamd mijn schoolblog. Zo zijn de weekopdrachten verplicht, maar deel ik ook andere interessante dingen in de komende paar maanden (ik heb heeeeel veel leuks op de planning!).

Je kunt alle verslagen en foto’s van mijn stage vinden via deze link! Zie ik je daar? X

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.