Missing the summer while loving the winter

dsc_0735

Hi all! Terwijl ik geniet van de winter zijn er een aantal dingen die ik toch wel mis aan de zomer. Ik hou van de winter, maar de zomer kan toch ook wel heel lekker zijn..

De afgelopen zomer heb ik een hele hoop leuke dingen gedaan. Écht heel veel leuke dingen. Ik heb een aantal zomerse foto’s opgezocht die me doen verlangen aan de zomerse temperaturen. Het is fijn om in het zonnetje te zitten en je geen zorgen te hoeven maken om de kou of enorme regen. Overigens, het broodje op de tweede foto was het lekkerste broodje wat ik dit jaar heb gehad, damn. Wat wil ik daar graag terug om er nog zo’n broodje te halen.

Hebben jullie ook verlangens naar de zomer?

dsc_0001dsc_0005picmonkey-collage-3bewerkt-01dsc_0113dsc_0387dsc_0735

Share:

2 Reacties

 1. 7 december 2016 / 13:05

  Ja ik mis de zomer ook zo enorm… Ja ok kerst vind ik wel leuk maar dan de winter weeral… Neen geef mij maar de zomer! 😉

  • Larissa
   Auteur
   8 december 2016 / 20:25

   Zomer kan ook enorm fijn zijn, ja! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.