Moederdag tip: de leukste ansichtkaarten voor je moeder voor maar €1,50!

Een kaartje sturen en een kaartje ontvangen: ik word daar dus – ook in 2019 – nog steeds onwijs blij van. Ik stuur geregeld kaartjes, strooi ze rond in mijn vriendengroep, schrijf nog ieder jaar kerstkaarten en ook mijn moeder moet er vaak aan geloven. Ook als je niet vaak kaartjes stuurt, is moederdag een leuke gelegenheid je schrijfhand weer eens te gebruiken. Ik heb de leukste ansichtkaarten voor jouw lieve moeder uitgezocht, voor jullie inspiratie. En… ze kosten maar €1,50! Kijk je mee?

Bedankt! ✭ Ik ben zo trots op jou ✭ Lots of love ✭ Jij bent zóóó liefLOVEJij bent de liefsteHartjeDe zon schijnt als jij er bent.

HET GEBAAR

Ja, ik had het er afgelopen maandag al even over in de uitgebreide inspiratiepost over moederdagcadeau’s… Het gaat op moederdag natuurlijk helemaal om het gebaar. Een groot cadeau met een hoge waarde achter het euroteken is natuurlijk helemaal niet interessant en relevant voor zo’n dag. Iedere moeder is blij met gebaren. Heb je een jonger broertje of zusje? Dan is een tekening of iets wat zelfgemaakt is ook altijd goed. Voor onszelf is een kaartje het leukste om te kunnen geven, wat persoonlijk van jou is.

BIJ EEN BOSJE BLOEMEN

Het is oh-zo-cliché, maar altijd in de roos geschoten: een bosje bloemen mét een lief kaartje. Koop een bos rozen (of de bloemsoort waar jouw moeder helemaal dol op is) en geef er een lief kaartje bij. In feite ben je dan al helemaal klaar. Natuurlijk is iets extra’s altijd lief, maar het hoeft niet. Dit is ook al helemaal prima.

Benieuwd naar een overzicht van alle ansichtkaarten bij elkaar? Die vind je op onze website: www.interioroclock.com! Klik op de link hierboven voor de pagina.

Tip: woon je in de omgeving van Dronten? Dan kun je deze kaarten ook allemaal bij ons thuis komen afhalen zonder extra kosten. Stuur mij een berichtje op Instagram (of WhatsApp, als je mij persoonlijk kent) en dan spreken we iets af!

Welke van bovenstaande kaarten vinden jullie het leukst? Mijn favoriet is de LOTS OF LOVE, die vind ik heel mooi! Liefs.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.