My #VogueTee outfit

Deze week kreeg ik een wel héél leuk pakketje thuis gestuurd, namelijk de nieuwe VOGUE met het nieuwe VOGUE T-shirt! Ik wilde deze heel graag, maar had niet verwacht dat ik hem gewoon zou krijgen. Ik probeerde er een leuke outfit mee te stylen, en persoonlijk ben ik énorm blij met hoe de outfit er uit ziet. Kijken jullie mee?

Toen ik Lotte ‘s ochtends bij de bushalte aantrof begon ze niet met ‘Goeiemorgen!’, maar met ‘Wat een leuke outfit, Laar!’. Kijk, dat dacht ik nou ook toen ik hem die ochtend aantrok. Doordat het shirt, ook wel op Instagram #VogueTee genoemd, blauw met wit gestreept is, geeft het een lichtelijke marine uitstraling. Het leek me leuk om er een bordeaux rode broek bij aan te trekken, waardoor ik er uitzag als een – ik citeer Lotte – Parisienne. De schoentjes maakten het helemaal af, want sneakers zouden het minder speciaal gemaakt hebben. Fun fact: ik droeg voor het eerst pantykousjes (hekel aan!), om blaren te voorkomen. Helaas heb ik alsnog een blaar gekregen :(. Ach, wie mooi wilt zijn moet pijn leiden, haha. Het horloge vond ik er super mooi bij staan, doordat het een beetje bij de kleuren in de outfit zat. En om het helemaal af te maken zat mijn haar die dag heel goed, alhoewel het wel een beetje uit begon te zakken hoe later het werd. En het zonnetje, wat een heerlijk weer was het! Thanks to Lotte en Cassedey voor het maken van de outfitfoto’s in het tussenuurtje. Fijn weekend loves! Liefs, Larissa

T-shirt  VOGUE | JeansH&M | HorlogeDaniel Wellington | SchoenenScapino | ZonnebrilPrimark.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge