My week in Pictures #050 | Verjaardagsfeest, schoolfeest en héél veel taart.

Processed with VSCO with f2 preset

Afgelopen week was weer extreem druk en hectisch, wat weer een hele hoop foto’s oplevert. En ik waarschuw je vast: er is extreem veel taart te zien!

Processed with VSCO with f2 preset

Ik vind Claire haar vid’s zo super leuk. Sinds ze in New York woont volg ik haar op de voet (deed ik al, maar ok) omdat ik Amerika zo tof vindt en het gaaf vind dat ze daar zit.

Processed with VSCO with f2 preset

Ik kocht eindelijk een agenda. Dit jaar dacht ik: ‘Nah, ik probeer het zonder,’ maar dat ging niet helemaal goed en ik had toch echt een agenda nodig om de chaos op orde te stellen. Thanks HEMA voor het niet uit het assortiment halen van de schoolspullen, een maand nadat de scholen zijn begonnen.

Processed with VSCO with f2 preset

Deze gekke oreo smaak kwam ik tegen in de supermarkt. Ik wist wel dat dit bestond, maar niet dat het ook in Nederland te koop was. Had to try it, en het is best gek. Wel lekker, maar de smaak is apart als je oreo verwacht, en er ineens aardbeien smaak bij komt.

Processed with VSCO with f2 preset

Nooooo, m’n nagel!! Shame on me: ik loop er al zo’n 3 weken mee rond. Hij scheurde een keer op het werk, maar als ik hem af zou scheuren zou mijn vinger een stuk nagelloos zijn – als je snapt wat ik bedoel. Meerdere pleisters hebben het geprobeerd te helen, maar helaas scheurde ‘ie weer verder uit. Inmiddels is ‘ie afgeknipt en ben ik geen gevaar meer bij het krabben of met m’n hand door m’n haren gaan ;).

dsc_0044

Woensdagochtend at ik met lieve Lotte, Marije en Edna bij Bagels&Beans. 

Processed with VSCO with f2 preset

We maakten nog wat foto’s op straat en liepen daarna mega snel door naar het station om de bus naar school te pakken en nét op tijd te kunnen komen.

Processed with VSCO with f2 preset

En aangezien ik dol ben op maskertjes en m’n huid het wel weer even kon gebruiken, deed ik ook weer lekker een maskertje op.

Processed with VSCO with f2 preset

Donderdag had de opleiding E&O 2 evenementen georganiseerd waar wij voor uitgenodigd waren en waar ons project ook gelanceerd werd, en dus deden we een paar workshops op school!

Processed with VSCO with f2 preset

In het uurtje pauze dat we hadden besteedden Edna, Lotte, Marije en ik onze tijd goed om weer outfitfoto’s te schieten, YAY. Outfit komt nog online!

Processed with VSCO with f2 preset

En evenement nummer 2: Late summer party, ergens midden op de dag in een Landstede gebouw. Het kan allemaal.

Processed with VSCO with f2 preset

Donderdagmiddag na school gingen mama en ik snel boodschappen doen voor mijn verjaardagsfeest.

Processed with VSCO with f2 preset

En in de avond heb ik een nieuw record verbroken: 2 taarten in 3 kwartier! Woohoo! Dit was trouwens de Red Velvet taart in de maak!

Processed with VSCO with f2 preset

Helaas was dit niet de taart die ik zelf heb gemaakt, maar dit was wel een mega lekkere en mooie (!) taart. Pieter – onze docent/coach – had deze taart laten maken voor ons allereerste project ‘Exposure’, wat af en inmiddels gelanceerd is! Neem dus even een kijkje op exposure.landstede.nl of klik hier.

Processed with VSCO with f2 preset

Jesse de eindredacteur van dit project snijdt de taart aan, yay!

Processed with VSCO with f2 preset

Eenmaal thuis kon het feest beginnen! Maar eerst: de topping van de Red Velvet maken! Die had ik nog niet gemaakt, is wel zo lekker.

Processed with VSCO with f2 preset

Sorry voor het lichtelijke onsmakelijke maar toch lekkere beeld. Dit was de eerste keer dat ik deze taart maakte én proefde, maar het was ZO lekker! De skills wat het maken betreft hadden beter gekund, maar ach, het gaat om de smaak.

Processed with VSCO with f2 preset

En en en en: SMOARES! Best tip ever: een bak, stukjes chocolade op de bodem, marshmallows er op, in de magnetron, koekjes erbij en dippen maaaaar! One of the best things ever.

Processed with VSCO with f2 preset

Kampvuur en mega lieve vrienden en vriendinnen: I like. Ik schreef een heel artikel over het feest, die je hier kunt lezen.

Processed with VSCO with f2 preset

En jawel: een deel van de cadeau’s! Ik lieg niet als ik zeg dat m’n vrienden me te goed kennen. 7 maskertjes, 4 chocoladerepen en 3 H&M giftcards. Waar zou ik nou van houden..? Haha. Hierbuiten had ik nog een aantal andere dingen gekregen, dus iedereen mega bedankt voor de toffe cadeau’s! Heel blij mee <3.

Vandaag ben ik met Jarno een dagje in Rotterdam! Ik weet nog niet of ik mijn camera mee ga nemen (het is momenteel zaterdagavond als ik dit schrijf), maar zo wel dan zal ik jullie nog een verslag geven over vandaag! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.