My week in Pictures #100 | Voorlopig de laatste

Hoi allemaal! Jullie zien het al aan de titel: voorlopig is dit mijn laatste weekoverzicht! Straks leg ik uit waarom, maar eerst deel ik jullie alle foto’s van afgelopen week! Zo deed ik ópnieuw theorie-examen, had in een lunch in Amsterdam en was ik vandaag in Utrecht voor een shoot! Kijk je mee?

First things first: de reden waarom dit voorlopig de laatste My week in Pictures zal zijn is omdat ik de komende weken full-time op kantoor zit. Dit zal voor jullie, maar ook voor mij, niet heel interessant meer zijn om elke zondag te delen. (Bijna) elke week ziet er hetzelfde uit en in de weekenden rust ik vaak uit. Echter, wanneer er iets leuks op de planning staat in het weekend zal ik dit wel met jullie delen, maar dan dus niet meer in een weekoverzicht. 😉

Maandag had ik een brainstorm-sessie samen met team Hashtag Workmode – mijn stage adres!

Groepsfoto! Dit is bijna het hele team!

We zaten bij hotel Arena, en lunchten bij restaurant PARK, wat in hetzelfde gebouw gelegen is. Zó leuk en lekker! Ik schreef er een heel artikel over, die je hier kunt lezen.

Deze leuke mok kregen wij allemaal van Emilie (oprichter van Hashtag Workmode) met onze eigen initialen! Zo ontzettend leuk!

Mooie zonsopgang toen ik naar de bushalte fietste!

Woensdag had ik voor de derde (oeps) keer mijn theorie-examen, en helaas… Ik mag volgende week voor de vierde keer (nog meer oeps). Ik baal er zó enorm van en ik weet níet waar het fout gaat, maar er is helemaal niks aan te doen.

Een bezoekje aan de fysiotherapeut! Ik vond het dit keer niet zo heel prettig, want het deed enorm veel pijn dit keer. Au, au, au.

#fromwhereistand. Heerlijk truien-weertje, love-it.

Omdat ik vorige week jarig was en ik traditiegetrouw (bijna) overal trakteer, nam ik ook wat lekkers mee op stage!

Pretty Amsterdam.

Nog meer pretty Amsterdam. Looooove it. <3

Vrijdag kwam schat en heldin Dionne naar mij toe om mij de hele middag te helpen met het leren van mijn auto-theorie, want ook zij vond dat het nu toch wel een keer moet gaan gebeuren, dat slagen. Zo lief. <3

Gisteravond kwam Lizzy, voor een filmavondje maar ook om mijn verlate-verjaardagscadeau te geven! Ik kreeg een kleurboek met katten (!!) en een fotolijstje. Zo leuk!

Filmpje! Ik weet niet meer hoe deze film heet, maar we zijn na een half uur gestopt met kijken omdat het niet meer leuk was, haha.

Omdat ik Dance Dance Dance vorige week niet kon kijken, heb ik hem teruggekeken! Het is en blijft een leuk programma!  

Deze week kocht ik ook de LINDA.meiden, waar zoveel ‘ophef’ en media-aandacht over is geweest omdat Monica en Anna, allebei hetero, zoenend op de cover stonden. Ik snap alleen niet zo goed waar iedereen zo’n heisa over zit te maken. Het is toch alleen maar goed dat ze op deze manier een taboe doorbreken?

Larissa Leert Koken! Gisteren hielp ik mama met koken en is het me – jawel – enigszins gelukt om gehaktballen te koken en jus en kaassaus te maken. De bloemkool en aardappelen deed mama vooral, maar: het is me gelukt! Woohoo!

Spiegelselfie! Deze maakte ik vanochtend!

Vandaag had ik een hele gezellige dag samen met m’n moeder en broers! We hadden namelijk…

… een fotoshoot met z’n drieën! Zo ontzettend leuk! Ik ben enorm benieuwd naar de resultaten!

Selfie met z’n drietjes! Zo ontzettend leuk en bijzonder, dit. <3

En weer onderweg naar huis! Heerlijk relax-zondag avondje.

Geniet van jullie zondagavond! X

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   13 september 2017 / 08:55

   Jaaa, heel erg leuk!

 1. 13 september 2017 / 07:46

  Leuk weekoverzicht! Jammer dat het voorlopig de laatste is, maar ik snap het ook wel 🙂

  • Larissa
   Auteur
   13 september 2017 / 08:55

   Dankjewel! 🙂 Ik vind het zelf ook jammer, maar ik wil het wel interessant blijven houden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.