My week in Pictures #102 | Groothandel, Harderwijk en zon

Goeiemorgen allemaal! Hoe is het met jullie? De afgelopen paar dagen heb ik lekker veel buiten in de zon gezeten en leuke dingen gedaan. Heerlijk, een extra weekje vakantie. Geheel ongepland had ik toch heel wat leuke foto’s gemaakt van afgelopen week, en dus heb ik ze gisteravond snel in een weekoverzicht gezet. Kijken jullie mee?

Sinds ik mijn rijbewijs heb, kan ik toeren als een gek. Vooral vorige week, in de vakantie, heb ik lekker veel tijd gehad om veel te rijden en dus zat ik geregeld achter het stuur. En in de zon: mijn favoriete moment om te rijden.

De weersvoorspellingen waren maandag al ontzettend goed voor de afgelopen week… Heerlijk, dit!

Maandagmiddag ben ik in de tuin gaan werken, in de warmte maar toch net in de schaduw. Ik vind het altijd zo vervelend als de zon in m’n scherm schijnt en ik bijna niks meer zie, dus ik zoek dan liever de schaduw even op. Gelukkig was het alsnog mega warm, dus dat was heerlijk. Muziekje aan, zonnebril op, top!

Dinsdag werd het opnieuw lekker weer en sprak ik af met vriendinnetje Esther om samen te lunchen, richting het strand te gaan en bij te kletsen. Ik deed voor het eerst sinds een paar jaar dit zwarte jurkje aan, wat ik voorheen nooit paste en nu ineens wel. Een hele chille, comfortabele en simpele zwarte jurk. We lagen lekker op het strand, en omdat de meesten alweer moesten werken was het bijna helemaal leeg. ’s Avonds moesten we allebei werken, dus we gingen op tijd weer terug naar huis.

Mijn outfit van woensdag! Ik trok hier onder nog een cropped top aan: mocht het te heet worden kon ik gewoon mijn blouse uittrekken. Ik ging samen met mijn moeder, tante en nicht naar de groothandel TICA voor inkopen en inspiratie. Ik wil nog niet alles verklappen, maar het heeft te maken met het spannende project waar we al heel lang mee bezig zijn en wat bijna gelanceerd gaat worden.

Het was ZO groot! We hebben een paar uur rondgelopen en nog niet alles gezien. W-o-w. Aanschouw hier overigens ook mijn nieuwe bikerboots, waar ik het vorige week over had. Ik ben echt nog steeds verliefd, maar m’n voeten deden nog steeds pijn van 5 mei. Het zijn deze van de Bershka.

Ik kocht enkel deze portemonnee: ik was al heel lang op zoek naar een nieuwe en had nog altijd niet de perfecte gevonden. Tot nu! Ik vind deze zo leuk! Na het bezoek aan de groothandel dronken we nog snel een drankje bij Van der Valk in Breukelen, waarna mama en ik met de trein weer richting huis gingen. Een deel van de inkopen namen we mee naar huis, en een deel moeten we nog een keer ophalen. Spannend…

Bij de AKO kijk ik altijd even naar boeken, maar ik koop eigenlijk nooit een boek. Deze twee kwam ik tegen, en eigenlijk ben ik al een tijdje ontzettend benieuwd. Dit lijken me zulke interessant boeken. Heeft iemand een van deze twee gelezen? Is het de moeite waard?

Weer achter het stuur… We deden na onze lange treinreis nog wat boodschappen in het andere dorp!

Op Facebook werd afgelopen week nog een nieuwe lading foto’s geplaatst van de lancering van het werkboek Babe, you got this, waar ik bij aanwezig was. Onder andere deze zat er tussen. Hóe leuk is ‘ie?! Zo spontaan en gezellig! Lees hier meer over de lancering van het werkboek!

Row, row, row your boat. Bootjes kijken. Alleen kijken hoor, niet kopen. 😉 We liepen er toevallig langs met een wandeling!

Vrijdag ging ik samen met Cassedey en Gino Harderwijk in om gezellig op een terras te zitten. We namen alle drie een tosti bij de Boterlap (aanrader!) en genoten van de zon, want yes: die was er nog steeds.

Bij deze muur heb ik een paar simpele outfitfoto’s gemaakt, die ik deze week uitgebreid zal delen. Zie je dat witte verband om m’n voet? Dat is verband. Het verband wat ik echt nodig had, na een dag lang lopen op nieuwe schoenen. Oeps. Ik zei maar zo: ‘Dit doet BFO (Bevrijdingsfestival Overijssel) met je.’ Oeps. Rechts zie je Cassedey!

Samen met vriendinnetje Cassedey in m’n favoriete Babe, you got this sweater.

Cassedey bleef slapen en dus ook eten! We aten dit heerlijke gerecht, met spinazie, zalm en aardappeltjes. Zo lekker!

Zaterdagavond keek ik de finale van het Eurovisie Songfestival en tweette ik enthousiast mee met de rest van Nederland. Heel jammer dat Waylon zo laag is geëindigd, maar hij deed het ontzettend goed. Daarnaast… Waarom Israël? Ik vond dat nummer echt tien keer niks en snap er nu, twee dagen later, nog steeds niks van. Ach, volgend jaar beter.

Hebben jullie ook gekeken naar het Eurovisie Songfestival? Wie was jullie favoriet? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.