My week in pictures #104

Hi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? De afgelopen week deed ik onwijs veel leuke dingen, en die deel ik graag weer met jullie. Kijken jullie mee?

Maandag kon ik na school onverwachts meerijden met Jesse naar huis. Heel chill!

Dinsdag kwam de kapster en heb ik mijn haren laten verven! Ik liet er highlights in zetten en knipte het een heel stuk af. Ik ben nog niet helemaal tevreden met hoe het nu zit, maar op deze foto’s ziet het er wel goed uit. 🙂

Op woensdag had ik mijn Nederlands examen: spreken en gesprekken. Dit zijn twee examens die voor een groot deel meetellen met je studie. Ik haalde een 8,4 en 9,2! Heel fijn om die binnen te hebben.

De lucht is ’s ochtends zó fel. Wel fijn, hoor, maar ook vermoeiend. Ik slaap altijd nog half.

We kregen een gastles van een marketingbedrijf in Zwolle over content marketing. Heel interessant!

Woensdag was het een belangrijke dag voor velen… Een paar vriendinnetjes van mij kregen, net als heel wat anderen, de examen uitslag te horen. En jawel: zowel Jo-Ann (links) als Lizzy (naast Jo-Ann) zijn geslaagd! Zo trots. Dat moest natuurlijk gevierd worden… 😉 Shots, shots, shots.

Lieffies. <3

Poeh, dat was een aardig feestje. En dat op een woensdagavond. Zij hebben vakantie nu, inderdaad, maar ik had helaas een korte nacht voor de boeg… 😉

Zwolle! Donderdag liep ik na school de stad even in. Ik moest een nieuwe bril uitzoeken voor het autorijden, dus ik ging even langs Hans Anders. Ik heb wel een leuke bril op het oog (de woordgrap van de dag), dus ik heb ‘m even gereserveerd en kijk volgende week of ik er nog steeds blij mee ben.

Links zie je nog een stukje van Zwolle! Eenmaal thuis maakte ik een foto van m’n haar: je ziet het hier nog beter. Vind het er zo leuk uit zien, maar in het echt valt het een beetje tegen. Keep you updated.

Donderdagavond vroeg Lizzy me mee uit eten om te vieren dat ze geslaagd was! Samen met haar ouders, haar zus en de vriend van haar zus aten we bij het restaurant waar ik toevallig vorige week ook al was. En de risotto beviel me vorige week zo goed, dat ik ‘m nog een keer nam. ZO. LEKKER! Echt mega lekker gegeten.

Beste vriendinnetje. <3 Het was enorm gezellig!

Ik vind boeken lezen best leuk, maar heb er eigenlijk te weinig tijd voor. Toevallig kreeg ik het linkerboek afgelopen week opgestuurd, en ik ben hier al een tijdje heel benieuwd naar. Heeft iemand deze gelezen en is ‘ie aan te raden? Ik begin er denk ik volgende week aan. Het boek op rechts vond ik in de kast op school, en mag ik tot het einde van de zomervakantie lenen. Ik ben best benieuwd wat hier allemaal in staat!

Op vrijdag is het bij ons op school altijd redactiedag. Dat betekent dat je de hele dag collegiaal werkt net als op een redactie en werkt aan de opdracht die in die periode centraal staat. Maar het is af en toe ook wel een gezellig dagje met veel geklets… Zo mochten we afgelopen vrijdag bij de Sligro – die naast onze school zit – heel wat snoepinkopen doen. De leukste docent appte: maak er maar een feestje van, omdat hij vond dat de klas dat wel kon gebruiken. Mijn antwoord was: Is goed, dan pak ik even een heel winkelkarretje om te vullen. Haha.

We haalden spekjes (klassieker), zure matten en Engelse drop. Dat laatste is in de teamkamer belandt, haha. Lekker!

Zaterdagochtend had ik een interview voor de Meerpaaldagen: een festival waar ik werk in de PR-commissie. Ik had een interview met een hele toffe, enthousiaste band. Gezellig! Ik maakte naderhand deze foto thuis, want ik had een good hair day. Whoop.

Toet-toet! ’s Middags even boodschappen doen met mama. En natuurlijk ben ik de chauffeur. 😉

’s Avonds was het weer tijd voor KOKEN MET LARISSA! Dat is iets wat ik op Instagram doe en wat onwijs goed ontvangen wordt door mijn volgers. Ik kan namelijk amper koken, oeps. Op het menu stond deze broccoli-kaas schotel, en jawel: HET LUKTE! Het was heel lekker.

Wil jij de afleveringen van Koken met Larissa ook volgen? Dat kan hier! In het hoogtepunt Cooking Skills sla ik alles op zodat je het later terug kunt kijken.

Links nog een spiegelselfie van die middag. Ik droeg mijn nieuwe blazer: I like. Zaterdagavond gingen we met een paar meiden uit, en dat gaat natuurlijk gepaard met shots. Deze, een shotje die smaakt naar koekjes (ja, echt!), is echt onwijs lekker. Aanrader.

Meisjes. <3

Gisteren besloot ik mijn kast eens op te ruimen, want my lord: wat zat die vol… Ik heb maar één halve kast als opbergruimte, wat voor mijn doen best weinig is. M’n moeder had aan de andere kant een plank vrijgemaakt, waardoor alle dikke truien die kant op konden. Zo kreeg ik ook wat meer ruimte en kon m’n kast letterlijk weer ademen, haha. Ik heb helaas geen before foto, maar geloof mij: de deur paste niet meer dicht en alles lag overhoop. Dan ziet dit er toch een stuk fijner uit…

Hebben jullie nog leuke dingen op de planning de komende week? Mijn agenda zit in elk geval weer flink vol. Ik heb er zin in! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.