My week in Pictures #105

Goeiemorgen! Hebben jullie een fijn weekend achter de rug? De afgelopen week heb ik weer foto’s gemaakt van alles wat ik deed. Kijk je mee?

Maandag had ik eigenlijk een afspraak, maar die werd helaas afgezegd. Tijd genoeg, dus, om te fotograferen voor mijn blog!

In mijn artikel van afgelopen week over mijn slaapkamer zie je bijna geen rommel, maar niets is minder waar: ik heb alles achter de deur gegooid. Als ik dan eerlijk ben tegen jullie, moet ik dit er uiteraard ook bij vertellen. 😉 Oeps.

Op mijn nieuwe kleedje! Heel fijn.

Woensdag was Cassedey jarig, maar dat vierden we dinsdag al bij haar thuis met taart, wijn en heel veel gezelligheid.

Als cadeau gaven we haar gezamenlijk tickets voor Kensington. Als je een diehard fan zoekt, ben je bij Cassedey aan het juiste adres. Haar reactie, die op vijf mobiele telefoons is vastgelegd (yes!), is goud waard. Geweldig.

We speelden 30 Seconds: heel leuk om te doen! Best lastig ook, overigens. Wij wonnen niet.

’s Avonds bestelden we patat en man: wat hadden we daar zin in.

#fromwhereistand. Mijn standaard uitzicht elke morgen bij de bushalte in Zwolle.

Ik fietste terug van de bus en zag dit toen ik achteruit keek. W-a-u-w. Zó mooi!

Ik bleek twee kledingstukken verkocht te hebben via United Wardrobe, en dus deed ik die meteen maar even op de post. Benieuwd naar mijn UW account? Bekijk ‘m hier!

Er was al slecht weer voorspeld, maar toen ik buiten kwam had ik niet verwacht dat het met bakken uit de lucht kwam. Het werd opeens mega slecht weer, terwijl ik bij de trein stond te wachten.

Omdat ik mijn trein net had gemist (en daardoor een afspraak miste, shit) haalde ik bij de HEMA wat te eten. De hotdog met saus blijft een favoriet. Wie van jullie kan hier ook geen genoeg van krijgen?

Boodschappen doen met mama!

Vrijdag was het tijd om een hele dag te filmen voor een project van school. Off we go!

Met camera en statief in de aanslag! Ik interviewde mijn oom over duurzaamheid – waar hij donders veel van af weet – en we gingen samen naar de wijk Lombok in Utrecht, waar ze het project LomboX hebben opgezet. Ontzettend interessant en tof!

Daarna lunchten we gelijk bij mijn oom en tante thuis. Mega lekker. <3

Zaterdag heb ik de hele dag ge-edit voor het project waar ik vrijdag voor heb gefilmd, en ’s avonds kwamen onverwachts mijn oom en tante gezellig buurten.

Goeiemorgen, vriendjes. <3

Fijne week, allemaal! Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.