My week in Pictures #106

Hi lieve allemaal! Jeetje, wat was dat een heftige week… Mijn allerliefste overgroot oma is terminaal geworden en daar ben ik eigenlijk de hele week mee bezig geweest. In dit weekoverzicht vertel ik jullie er meer over en laat ik zien wat ik tussendoor allemaal deed.

Maandagmiddag kwam ik aan op het station in Dronten en schrok ik me kapot van de chaos. Even schakelen. Defqon. Tuurlijk. Elk jaar hetzelfde liedje. En een chaos dat er was. Niet-normaal.

Lizzy (beste vriendinnetje) en ik werken allebei bij hetzelfde bedrijf en omdat ook zij hoorde over de toestand van mijn oma had ze na werk koffie en chocola voor me achtergelaten. Zo lief! <3

Onderweg naar huis in de auto… Zon!

Bij H&M bestelde ik dit vet vrolijke topje in de sale. Helemaal verliefd! Hij zit zo lekker en ik vind ‘m echt heel mooi. Wat vinden jullie?

Toen ik thuis kwam zag ik een aantal pakketjes in e gang liggen. Zo handig, een postbode (vriend van ons ;-)) die de huissleutel heeft.

Omdat ik toch wel merk dat ik aan één bril te weinig heb, want: jeetje, ligt die bril nou alweer in de auto?, besloot ik er een tweede bril bij te kopen. Bij Hans Anders vond ik dit vet mooie montuur. Hij ligt inmiddels klaar, dus ik ga hem deze week ophalen en af laten stellen. Wordt vervolgd… 😉

OVER OMA 

Zoals ik dus al zei, gaat het niet zo goed met mijn overgroot oma. Sinds twee weken is ze ziek en vorige week is ze terminaal geworden. Ze ligt alleen nog maar in bed, spuugt veel en is continu misselijk. De diagnose is een maagtumor. Deze maagtumor zat er al een aantal jaren maar was vier jaar geleden dichtgebrand. Inmiddels is hij weer gaan lekken. Ze heeft een prachtige leeftijd van 93 (!) jaar en om die reden gaan ze haar niet meer behandelen. Dat zou haar niet goed doen. Daarom hebben we, samen met haar, besloten het op een rustige manier af te sluiten. We spreken dus over weken. Momenteel laat ik er even niet te veel over kwijt en bespaar ik jullie de details. De komende weken worden enorm moeilijk en het is heel confronterend. We zijn nu veel bij haar en afgelopen week was ik dat dus ook. Het is stressvol en lastig, maar we moeten er even doorheen.

Oma heeft een opslag en daar staan nog heel wat spullen van ons. Langzaam gaan we die vast leeg proberen te krijgen: het is voornamelijk oude kleding en speelgoed van mij. We versjouwen dus momenteel een hele hoop dozen heen en weer. 😉

Al sinds ik mijn nieuwe fiets heb moet ik hem nog laten verzekeren, maar door de drukte lukte het steeds niet. Sta ik bij de fietsenmaker afgelopen week, hebben ze een uur pauze… Shit, haha. En dus kon ik weer terug. Inmiddels is hij wel verzekerd. 😉

In het weekend wilde ik even m’n hoofd leegmaken en liep ik naar het strand toe. Pfff, wat een gedoe de laatste tijd. Na deze week heb ik vakantie en over een paar weken gaat alles hopelijk wat stabieler.

Nu ik dit schrijf (maandagmiddag) zit ik even een klein uurtje van de zon te genieten en zometeen gaan we weer naar mijn oma toe. Vandaag, nu jullie dit lezen, heb ik nog een laatste examen en vanavond heb ik de diploma uitreiking van Lizzy. Wohhh, zo trots! Wat doen jullie deze week nog? Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

 1. 3 juli 2018 / 14:38

  Jeetje, wat vervelend de situatie rondom je overgrootoma, heel veel sterkte. <3
  Ik wilde ook even zeggen dat je een geweldig topje heb gescoord bij de h&m sale!
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   4 juli 2018 / 10:11

   Wat een lieve reactie, dank! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.