My week in Pictures 109

Hoe was jullie week? De weken gaan echt onwijs snel, of ligt dat aan mij? De afgelopen week had ik een feestje van Merel, werkte ik drie volle dagen en probeerde ik weer de keukenprinses uit te hangen. Kijken jullie mee?

Maandagavond moest ik werken, en dus maakte ik voor mezelf deze maaltijd van Iglo. Tegenwoordig deel ik mijn kook-fails op Instagram (@tequilaar) en ook dit keer legde ik alles vast. Het mocht dan wel een opwarm maaltijd zijn: het bleef lastig. Maar het is gelukt! *applaus* En het is onwijs lekker! Aanrader.

Dinsdag moest ik de hele dag werken bij een kledingwinkel waar ik nog niet zo lang werk, onwijs leuk! Dit doe ik erbij, naast mijn andere baantjes. Vooral nu in de vakantie kan ik lekker veel werken. Ik trok deze jurk (rechts) aan voor een foto op hun Instagram-pagina. Zo’n fijn jurkje!

Dit is de winkel! Het ziet er zo gezellig uit.

Na werk at ik snel wat, en fietste ik gelijk door naar een afspraak voor een freelance klus. Het gaat om een klus waarbij ik een aantal teksten moet redigeren en eventueel herschrijven. Heel leuk om te doen!

Woensdagochtend en middag heb ik thuis gewerkt en reed ik even snel naar de winkels om een kaart en een cadeaubon voor Merel te halen, want…

V.l.n.r.: ik, Jo-Ann, Lizzy, Charlotte, Merel, Celine, Alyssa. 

Merel is ook geslaagd voor haar middelbare school! Zo trots op haar! Daar hoorde natuurlijk een feestje, eten en drank bij. Ik vind deze foto echt onwijs leuk. <3

De ouders van Merel bleven maar eten brengen, zo lief! De hele tafel werd volgeladen, heel lekker! Het was een onwijs gezellige avond. Rond een uurtje of half één liep ik weer naar huis (we wonen drie straten achter elkaar ;-)) en lag ik rond een uur of één in bed.

Donderdagochtend was ik al vroeg wakker, omdat ik om 09:00 uur een afspraak had bij de fysiotherapeut. Lekker vroeg, haha. De hele dag heb ik verder weer thuisgewerkt, want er viel genoeg te doen (poeh!). ’s Avonds had ik opnieuw een feestje, want een vriend van ons is aangenomen op het mbo! Daar hoort taart bij…

Vrijdagochtend was ik alweer vroeg onderweg naar werk, want ik moest vier uurtjes in de winkel staan. ’s Middags was ik dan een paar uurtjes thuis, en ’s avonds werkte ik weer vier uur in de supermarkt. Het houdt je van de straat, zeggen ze. 😉

Ik heb een soort gewoonte dat ik óf veel te vroeg bij de bus ben, of nét te laat. Vre-se-lijk. Maar als ik dan dus te vroeg ben ga ik foto’s maken, haha. Zoals hier!

Ik droeg mijn nieuwe blouse van MANGO: helemaal verliefd. Wat vinden jullie van dit printje?

Toen ik vrijdagavond klaar was na werk, fietste ik even langs oma. Ik kreeg meteen ijs met een dot slagroom, die na een paar happen steeds aangevuld werd. Heerlijk, oma’s, haha. Het was gezellig!

Ha, zitten we weer. Zelfde plek, andere dag. Zaterdag werkte ik ook de hele dag in de winkel, en dus was ik al vroeg op stap. Wat bleek? Ik zat hier bij de bus te wachten op niks, want blijkbaar rijden de bussen op zaterdag in de vakantie om andere tijden. Lekker dan. Even later werd ik opgehaald door oma, die me alsnog even naar werk bracht.

Na werk werd mama gebeld om even een paar uurtjes op te passen op een lief meisje (ik noem wegens privacy uiteraard even geen namen ;-)) en dus ging ik met haar mee. Toen we de auto wilden pakken, startte deze niet meer. Heel irritant, maar we konden gelukkig even gebracht worden. Het oppassen was zó leuk! Ik heb de hele tijd met dat dotje gespeeld en geknuffeld, haar eten gegeven en haar in bed gelegd. Té leuk. Na het oppassen keek een vriend van ons meteen even naar de auto, en de accu blijkt volledig kapot te zijn. Lekker dan, de zoveelste keer al… Volgende week wordt ’t gelukkig gefixt!

Wat staat er op jullie planning voor de komende week? Gaan jullie lekker van de zon genieten of zijn jullie nog aan het werk? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 27 juli 2018 / 09:43

  Gezellig weekje! En dat printje van je blouse is inderdaad super leuk!

  • Larissa
   Auteur
   29 juli 2018 / 18:33

   Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.