My week in Pictures 110

Door de hitte van afgelopen week doe ik net iets minder dan normaal, is mijn concentratievermogen te vergelijken met dat van een stoeptegel en lig je het liefst alleen maar stil met ijs in je handen. Ondanks dat deed ik toch nog een aantal dingen – voornamelijk in de avonduren – en die deel ik graag met jullie!

Ondanks dat ik met warmte minder zin heb in koffie dan normaal, kon deze met karamel er tóch nog wel van af…

Dinsdagavond sprak ik af met twee vriendinnetjes om een paar wijntjes te drinken, en het vriendinnetje waarbij we ons hadden neergestreken had deze week een oppas-papegaai in huis. Een wát?! Jep! Hoe vaak kun je dat nou zeggen? Hier is Coco!

We gingen even langs oma en aten pizza!

Deze limited edition M&M’s wilden Lizzy en ik onwijs graag proberen toen hij opeens verkrijgbaar was in onze supermarkt, en dus kochten we beiden een zak. Lizzy vond ze onwijs vies, ik vind ze een matig zesje. Niet voor herhaling vatbaar, maar best oké.

Ik merk heel erg dat ik met deze hitte sneller moe ben dan normaal, en dat naast mijn normale vermoeidheid leidde ertoe dat ik woensdagavond écht even in de tuin ging lezen. Bikini aan (dat kon nog prima qua temperatuur!) en even een half uurtje lezen. En toen weer door.

Prachtige zonsondergang recht door mijn dakraam! <3

Nou, niet alleen in mijn diepvries hoor… 😉 Deze ijsjes zijn echte aanraders!

Auto rijden in deze hitte… Pfff, wat een ellende, haha. Gelukkig hebben we airco!

Donderdags was oma jarig (ze werd 70!) en dus: taart! Deze taart is zó lekker, we halen ‘m tegenwoordig wel vaker. Hij heet room-vanille taart. Niet slecht.

We gingen uit eten voor haar verjaardag bij Tasty Wok: the usual. Dit zit in Lelystad en er is onwijs veel (mega lekker!) eten. Bunkeren, dus. 😉 Aanrader!

Vanaf vrijdag begon mijn volle weekend werken. Ondertussen haalde ik lunch voor ons bij de supermarkt, dat hoort er ook bij. 😉

Pfff, even zitten! Ik sta hele dagen in de kledingwinkel en dat is even wennen. 😉 Af en toe zitten is dus zeker niet verkeerd. Ik had zaterdagavond behoorlijk veel last van mijn voeten doordat ik verkeerde schoenen aanhad (niet deze op de foto), haha. Ook weer van geleerd.

De linker outfit droeg ik de hele dag, de rechter trok ik even aan voor een foto op de Instagram-pagina van de winkel. Hoe fijn is dit jurkje?

#fromwhereistand, lekker buiten in de zon de kledingrekken netjes houden.

’s Avonds kon ik alleen maar zitten van de pijn in m’n voeten en dus besloot ik te werken aan m’n eigen Instagram. Ik maakte heel wat stories op voorhand die ik de komende tijd ga plaatsen. Het zijn allemaal foto’s van outfits die ik het afgelopen half jaar heb gedragen, om jullie een kijkje in m’n outfits te geven. Zodra ik weer bij ben, plaats ik ook foto’s van nú. Je kunt ze allemaal zien op @styledbylarissa!

Ik. Snak. Naar. Ijs.

JA! Dé bloedmaan! Dé maansverduistering! Samen met Jo-Ann heb ik het hele dorp doorgefietst, gingen we samen in het donker enge steegjes door, maar we vonden hem! Hier zie je mij op de foto met die maan.

Wie jarig is trakteert, en dus kregen we taart op werk van een collega. Lekkerrrr!

Lieffie valt tegenwoordig altijd op schoot op slaap, nét als ik aan het werk ben op m’n laptop. Lekker handig, weer… 😉 Ah, ze is enorm lief, dus je kan d’r erbij hebben.

Zaterdag was Esther jarig en werd ze achttien jaar! Hoera! Dat vierden we door wijn te drinken en veel te eten bij haar thuis. Gezellig!

Oh, en champagne uiteraard! 😉

Zondag heb ik opnieuw de hele dag gewerkt. Het was vrij rustig in de winkel, dus dat was wel lekker. Ik ben in elk geval de hele dag zoet geweest met het omzetten van deze oorbellen. Ze zaten op de rechter standaard, en moesten stuk voor stuk op de linkerstandaard. Ik heb ze meteen gesorteerd en het allemaal gereorganiseerd, en dus ziet het er nu een stuk mooier uit. Ah, het houdt je bezig. 😉

Wat hebben jullie met deze hitte gedaan? Ik weet af en toe niet meer waar ik het moet zoeken met de warmte, haha. Gelukkig koelt het alweer ietsjes af! Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.