My week in pictures 111

Woah, het 111e weekoverzicht, alweer! Wat vliégen de weken voorbij. Ik zit inmiddels alweer een tijdje in mijn zomervakantie en ondanks dat gaat mijn werk wel gewoon door. Ook had ik deze week een verjaardag, ontmoette ik eindelijk Guus (de kat) en ging ik uit eten met m’n moeder bij het lekkerste en leukste restaurant ooit. Kijken jullie mee?

Vorige week kwam de nieuwe stationery collectie van Diana Leeflang uit. Van haar vorige collecties heb ik ook een aantal spullen gekocht, en van deze heb ik weer het een en ander aangeschaft! Ik ben echt dol op dit soort spullen. Ik kocht de planner, de canvas tas, het toilettasje en de stiften.

#fromwhereistand! Met mama boodschappen doen.

Bij de supermarkt vond ik deze mega schattige rietjes. Die hebben we vast ingeslagen voor mijn verjaardag, eind deze maand. Zin in!

Oh jongens, ik mag bijna zelf autorijden! Hier wachtte ik in de auto op mama, die binnen nog wat aan het pakken was. We gingen namelijk naar…

Zwolle! Mijn studentenstadje. 😉

We gingen uit eten bij Humphrey’s, een restaurant wat we beide nog niet kenden maar wat zó lekker was. Ik vroeg mama wat foto’s van mij te maken.

Het was lekker en ook nog eens goedkoop! Het voorgerecht was de serranoham met meloen, heel lekker!

Als hoofdgerecht had ik risotto (mijn absolute favoriet!) en als nagerecht drie bolletjes ijs in de smaken kaneel, bastogne-koek en witte chocolade. Oh jongens, dit was zó lekker…

Dit was mijn outfit! De blazer en broek zijn nieuw, beide van de Bershka!

Vorige week werd Esther 18 jaar, en dat betekent dat ook zij zelfstandig mag autorijden! En dat deden we natuurlijk ook meteen. Het is zo leuk dat we nu steeds van dit soort dingen samen kunnen doen… Hoe tof?!

We reden ’s avonds naar het strand met popcorn om daar lekker te chillen met het avondzonnetje.

Lieve foto! <3

Wij waren, samen met het stel wat je op de foto ziet, de enige op het strand. Heerlijk rustgevend is dat! Na een klein uurtje reden we weer richting huis. Dat was gezellig!

Donderdagmiddag ging ik met de trein richting Deventer voor de verjaardag van Karlijn!

Karlijn heeft een hele lieve kat, Guus, met wie ik al meerdere keren had gefacetimed. Karlijn en ik kennen elkaar van onze opleiding, maar waren nog nooit bij elkaar thuis geweest. Zij kende mijn kat van foto’s en filmpjes, en ik andersom ook die van haar. Omdat ik Guus nu voor het eerst zou zien, had ik katten snoepjes meegenomen. Goed idee, zou je denken… Totdat ze openvallen in je tas en je vervolgens je hele inhoud leeg moet trekken om snoepjes te zoeken. Shit.

Allemaal weer bij elkaar verzameld, tas leeg geklopt en weer door. Lekker handig zo, op het station, haha.

Ontmoet: Guus! Dit is Guus, geboren in november 2017 en onwijs schattig. Guus is ook insta-famous, want hij heeft namelijk zijn eigen (goed lopende!) Instagram-account. Jullie kunnen Guus volgen onder de naam @catguus.

We aten ook bij Karlijn en ik had mijn nieuwe rode broek aangetrokken! Het was heel erg lekker!

We kregen vooraf nog wat stokbrood met kruidenboter. For some reason zaten we allemaal op de grond in plaats van op de bank, en dus werd ook het eten hier op de grond geserveerd, haha.

Na het eten ging deze soort-van-vuurkorf aan en aten we nog wat marshmallows. Dat had ik onwijs lang niet meer gegeten. Zo lekker!

Op het station moesten Gino en ik even wachten en daarom haalde Gino wat patat. En ik pikte natuurlijk mee.

Hier nog een lieve foto van Guus. Zo lie-hief!

Eenmaal thuis trof ik dit aan: een kamer vol met dozen. Mijn moeder en ik zijn ons eigen bedrijf aan het opzetten en dit kwam daar allemaal voor binnen. Deze week vertel ik jullie er meer over!

Vrijdag moest ik de hele dag werken. De nieuwe collectie kwam binnen, dus ik ben achter bezig geweest met het uitpakken, stickeren en ophangen van wat nieuwe kleding. Dat vind ik soms ook wel lekker om te doen, van dat handwerk zonder in de winkel te staan. Na een paar uurtjes was ik klaar!

Zaterdagavond had ik een feestje van Dionne en Geoffrey, en werd er beerpong gespeeld. Lizzy en ik tegen Dionne en Melissa. Wij wonnen, uiteraard. 😉

Zondags reed ik samen met oma naar de dierenarts om medicijnen voor mijn kat op te halen. Ze voelt zich al langere tijd niet zo lekker en we vermoeden dat het iets met haar maag-/darmkanaal of haar schildklier is. Eenmaal daar aangekomen, bleek de helft van de medicijnen er niet te zijn… En dat terwijl ze zeiden dat ze er al lagen… Irritant, vind ik dat.

Nadat we bij de dierenarts waren geweest stopten we even bij de McDonald’s voor een kleine lunch. Ik heb het normaal niet zo met de McDonald’s, maar zo nu en dan vind ik het wel lekker. 🙂

Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.