My week in pictures 112 | Koken met Karlijn, Baby Blue in boxershort & Lizzy’s verjaardag

Pfff, wat ben ik weer laat met het weekoverzicht, haha. Sorry, jongens! Ik ben een weekje te laat, maar het schoot er even bij in deze week. Vorige week heb ik onwijs veel leuke, toffe dingen gedaan en dus heb ik een sh*tload aan foto’s voor jullie klaarstaan. Zo ging ik koken met Karlijn, hielp ik weer mee met de Meerpaaldagen waar ik de jongens van Baby Blue mocht interviewen én Lizzy vierde haar achttiende verjaardag. Kijk je ook mee?

Op maandag hadden we een bijeenkomst voor de Meerpaaldagen om te bespreken hoe we moeten handelen bij calamiteiten en wat de huisregels van dit jaar zijn.

Na de bijeenkomst liep ik door Dronten heen en kwam ik dit pareltje van een avondzon tegen. Hoe mooi is dit?

Ik had spontaan cravings naar een frikandel speciaal, en dus reden oma en ik op de terugweg snel langs de snackbar. Hier had ik écht even zin in.

Op dinsdagmorgen was ik al vroeg uit de veren en fietste ik in de ochtendzon naar de supermarkt. Ik moest onder andere een pakketje van de Bershka retourneren en boodschappen doen voor diezelfde dag.

Ik had er alleen even niet aan gedacht dat mijn tas niet oneindig diep was, en dus fietste ik met moeite terug naar huis. De tas zat iéts te vol, haha. Oeps. Beginnersgeluk dat dat goed is gegaan.

’s Middags kwam lieve Karlijn langs! Karlijn ken ik door mijn opleiding en de week hiervoor was ik al bij haar thuis geweest vanwege haar verjaardag. Nu kwam ze hier gezellig langs. Het was méga lekker weer en dus konden we in onze bikini buiten zitten.

This is us! Ik wil ook nog even vertellen hoe onwijs blij ik ben met deze bikini top van H&M: hij zit ontzettend comfy en ik voel me er 100% zelfverzekerd in. Aanrader!

’s Avonds bleef Karlijn eten en besloten we samen te koken. Vandaar dat ik boodschappen had gedaan. 😉 Karlijn is vegetariër en dat vind ik best interessant. We aten Tagliatelle met groene groenten, hebben té hard gelachen onder het koken maar het was wel heel erg lekker. Zeker een recept om vaker te maken en een tip voor vegetariërs!

Woensdag was het tijd om een dagje in de winkel te werken. Het was ’s ochtends nog lekker rustig.

Er kwamen wat nieuwe jurken en broeken binnen die ik allemaal heb uitgepakt en opgehangen. Heel veel interessants valt daar verder niet over te vertellen. 🙂

Een paar weken terug kocht ik op m’n werk al een groene, lange bloemenjurk, en deze week kwam er een korte versie van binnen. Hoe schattig is dit jurkje? Ik kocht ‘m, met het idee deze in de herfst ook nog door te kunnen dragen met een panty er onder. Heel lekker jurkje, dit.

Eenmaal thuis besloot onze gootsteen ermee op te houden. Shit. Dit soort dingen gebeuren altijd op momenten dat het natuurlijk totaal niet uit komt, en zo ook dit keer. De hele avond zijn we in de weer geweest met ontstoppers, er kwamen nog wat vrienden langs die pogingen deden maar alles tevergeefs. Uiteindelijk, een paar dagen later, moest Jalinen langskomen en bleek er een ontstopping 7 meter (!!!) diep te zitten. Wát?! Gelukkig is het nu allemaal opgelost en doet ‘ie het weer als nieuw!

Vanaf donderdag begonnen dan eindelijk weer de Meerpaaldagen, een evenement waar ik dit jaar voor de derde keer aan meehielp. Ik schrijf er nog een apart artikel over binnenkort, voor wat meer uitleg en informatie. En natuurlijk de tofste foto’s. Hier zie je Veronique, die de jongens van de band Suit Up! interviewde. Deze jongens waren echt geweldig, haha.

Nog een paar enthousiaste, toffe jongens. Dit is de band Baby Blue, en hier zie je hoe ik deze knappe jongens interview. P.s.: ik heb ze alle vijf in boxershort gezien. 😉 Dat staat gelukkig allemaal op film, wat ik ook met jullie zal delen in het aparte artikel wat ik over de Meerpaaldagen schrijf.

Interviewen! De outfit op rechts deed ik aan speciaal voor de naam van Baby Blue: een blauw jasje. Deze had ik gehaald op mijn werk.

Even naast het podium staan en genieten van de optredens. 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Vrijdag stond mijn moeder met een eigen stand op de braderie – ook een onderdeel van de Meerpaaldagen – met spullen uit de webwinkel. Ik kwam langs om even te helpen en maakte ook wat foto’s.

Dit zijn ook een aantal producten! Die lantaarns zijn mooi, hè?

Ik beloof je: dit zijn de laatste foto’s! 😉 Wat vinden jullie? We hadden hele mooie spullen mee genomen!

Na het eten haalde ik samen met wat collega’s van de Meerpaaldagen een ijsje bij de HEMA. Even een mini-pauze voordat de drukte weer begint, haha.

Links zie je een foto van de braderie. Ik ging meteen even langs m’n werk, wat ook in Dronten zit, om daar ook wat foto’s van de kraam te maken. Twee vliegen in één klap, heel handig.

Rechts zie je mijn kat, die mij eenmaal thuis lief, knuffelend gedag zei. Helemaal verliefd op dit meisje. <3

Haha, het is ieder jaar weer lachen, gieren, brullen met deze mensen. Dit is onze volledige commissie, inclusief het Foto- en filmteam. We staan hier in onze natuurlijke habitat: er is een traditie waarbij we aerobics doen ’s ochtends bij aankomst. Wat een grap, dit, haha.

Toen ik achter Ruben langs liep, zag ik dat hij de video van het interview met Baby Blue aan het editten was: mijn interview, dus. Even stiekem meekijken.

Zondag was het 12 augustus en dat betekende dat Lizzy ein-de-lijk 18 jaar werd! Lizzy is al jarenlang mijn allerbeste vriendinnetje (zie hierboven het bewijs) en we konden beide niet wachten op deze leeftijd. Nu ik nog… 😉

We begonnen ’s middags al aan de shots met een paar meiden. Lizzy had het Koekie shotje gehaald en die is mijn absolute favoriet. Aanrader!

Er werd niet alleen geshot…

Als avondeten kregen we dit heerlijke buffet wat speciaal voor ons was klaargemaakt. Lekker!

V.l.n.r.: Jo-Ann, Merel, Lizzy, ik, Megan. 

Lieve meisjes! <3 Het was een hele gezellige avond!

Sorry voor dit extreem late weekoverzicht! Ik loop een beetje achter met mijn to-do lijst, dus ik moet even alles weer bij zien te werken. 😉 Wat gaan jullie de komende week allemaal doen? Moeten jullie alweer naar school/werk of heb je nog vakantie? Liefs! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.