My week in pictures 113

Hoi allemaal! Daar ben ik weer met een nieuw weekoverzicht! Iets korter, dit keer, omdat ik de afgelopen week vijf dagen achter elkaar heb gewerkt. Dat was best heftig, maar heel leerzaam en leuk om te doen. Ik heb geprobeerd de leukste highlights er uit te vissen voor jullie!

De maandag na de Meerpaaldagen is traditiegetrouw de plonsavond: een avond waarbij we met alle vrijwilligers gaan eten (heerlijk buffet!), drinken (alcoholisch, als tegemoetkoming voor het feit dat we onder het evenement niet mogen drinken) en spelletjes/lotingen. Onderweg naar Dronten, dus!

Dit is de zaal in De Rede waar we zaten. Het begon met een enorme powerpoint, de leukste bloopers en foto’s en wat grapjes.

Na het heerlijke buffet kregen we ook ijs. Met marshmallows! Zo lekker, deze combinatie!

Vanaf dinsdag begonnen de vijf dagen werken. Dinsdag tot en met zaterdag, van half tien tot zes. Iedere dag. Het leek mij best heftig, haha. Daar later meer over. 😉 Ik vind het nu heel lekker om met blote benen naar buiten te kunnen. Dat kan de laatste tijd zo vaak. Heerlijk!

De nieuwe herfstcollecties stromen langzaam binnen… De herfst is mijn favoriete seizoen, zowel met het weer als met de kleding, en ik mocht de eerste paar dozen uitpakken en ophangen. Het is zo leuk om nieuwe kleding te ‘unboxen’ in de winkel. Er zitten echt een paar prachtige dingen tussen! En dan moet een groot deel nog komen…

Het is wel een flink werkje om al die dozen uit te pakken en meteen een plekje te geven in de winkel. Het geeft vaak veel rommel, en ik ben best een rommelkont, haha. Gelukkig wist ik het aardig netjes te houden.

Ik vind dit tijgermatje zo ontzettend leuk en lief! Wat vinden jullie?

Donderdag was het ontzettend rustig in de winkel en besloten Mariëtte en ik de nieuwe collectie op de foto te zetten. Rekken aan de kant, nieuwe kleding aan en foto’s maken. We hebben er onwijs veel gemaakt die dag. Heel leuk om dat ook eens te doen!

Vrijdag stond ik een paar uur in de outlet store. Dat is een filiaal bij ons in het dorp wat van onze winkel en van twee andere winkels is. Het was best pittig om dat voor het eerst alleen te doen, maar het ging best goed en het viel heel erg mee!

Tussendoor at ik een pizza, wat ik in eerste instantie alleen zou moeten doen tussen het helpen van de klanten door. Gelukkig kwam Mariëtte langs om samen te eten. Gezellig.

De foto’s die ik maak in de winkel bewerk ik uiteindelijk en plaats ik op het Instagram-account van de winkel. Dat doe ik de laatste tijd wel vaker met de foto’s die ik maak. Dit zijn een aantal resultaten die ik graag met jullie wilde delen!

Deze foto is mijn favoriet. Het printje van de blouse is erg mooi, maar ook het setje van Cluse wat Mariëtte hier om heeft is prachtig. Verliefd op deze foto!

Deze twee maakte ik ook van de nieuwe items die binnen kwamen.

Deze paar dagen verzorgen mama en ik de konijnen van een vriendinnetje van mij, die op vakantie is. Hier stond ik in hun kooi om ze eten te geven, haha.

De komende week heb ik het weer gezellig druk en doe ik een aantal leuke dingen die ik weer ga vastleggen voor jullie. Gaan jullie nog iets leuks doen? Veel liefs, Larissa. 

Share:

2 Reacties

 1. 23 augustus 2018 / 06:54

  Wat een drukke maar leuke week, mij lijkt het heel erg leuk om de nieuwe collectie voor de winkel te fotograferen , en dat kleedje! Geweldig <3
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   23 augustus 2018 / 20:31

   Dankjewel voor je reactie, Evelien! Het is inderdaad heel erg leuk dat te fotograferen! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.