My week in pictures 114

Hi allemaal! De afgelopen week zat weer vol met leuke dingen. Zo ging ik onder andere een paar dagen weg en maakte ik foto’s voor mijn werk. Kijk je mee?

Op dinsdag vertrokken mama en ik met de auto richting Utrecht. Onderweg stopten we bij de dierenarts om een zak brokken terug te brengen. De dierenarts lag op de route, dus dat scheelde. En… Ik reed! 😉

Bij de dierenarts haalden we gelijk wat andere spullen voor onze konijnen. Handig, zo’n auto mee op pad.

We hadden beide enorm veel trek, en dus maakten we ook maar meteen een stop bij de McDonald’s. Ik houd de laatste tijd helemaal niet meer zoveel van de McDonald’s, maar zo af en toe heb ik er wel zin in.

’s Avonds deden we in een dorpje verderop boodschappen. We zaten zelf in Lage Vuursche, en bij gebrek aan een supermarkt reden we naar Maartensdijk voor boodschappen.

’s Avonds aten we bij restaurant de Bosrand: een restaurantje in Lage Vuursche met heel lekker eten! Ik had een vegetarische lasagne. Hmmm!

Na het eten dronken we bij ons hotel nog een cappuccino. Ik kreeg van de ober een hartje in m’n koffie, en mama een engeltje. Hoe schattig, haha.

De natuur bij de Utrechtse Heuvelrug is zo mooi. Ik ben echt verliefd op deze plekken. We gaan ieder jaar ook naar Maarn, wat daar ook in de buurt ligt. Lage Vuursche vond ik dit keer iets tegenvallen qua natuur, maar dat kwam omdat er een heel groot stuk bos niet te bewandelen was door het landgoed van prinses Beatrix. En natuurlijk omdat het een lange tijd droog is geweest buiten. Ondanks dat was het alsnog onwijs mooi!

Omdat deze paar dagen echt bedoeld waren voor rust probeerden we zo veel mogelijk stil te zitten en op het terras te drinken/eten/kletsen. Zo hier ook!

’s Avonds kwamen onze vrienden uit Maarn (jep, dat jaarlijkse tripje naar de natuur, inderdaad) naar ons toe en aten we, opnieuw, bij restaurant de Bosrand. Dit keer kozen we pannenkoeken: iets wat je gegeten móet hebben als je in Lage Vuursche bent. Ik bestelde er een met spek. Mijn favoriet!

Als nagerecht koos ik een Dame Blanche, die flink vulde. Poeh. Maar wel onwijs lekker!

Donderdag reden mama en ik richting huis, maar stopten ondertussen bij een heel aantal plekken. Zo allereerst in Soest, om ontbijt te halen.

We liepen per toeval in de Blokker en kwamen drie grote bakken met 50% korting tegen. Slingers, rietjes, ballonnen, allerlei versieringen. En laat ik nou toevallig bijna jarig zijn… 😉 Inslaan!

Vrijdag was het weer tijd om aan het werk te gaan. We hadden een outfit inspiratie concept bedacht voor de Instagram-stories, dus ik ben het hele weekend bezig geweest met het maken van die foto’s.

Tussen het passen van iedereen door probeer ik altijd nieuwe ideeën te bedenken voor foto’s. Hier had ik even niks te doen, haha.

Wat vinden jullie van deze outfit? Dit is een nieuw pak wat vorige week binnen kwam en wow: wat is het mooi! Ik heb het zelf niet gekocht omdat ik het niet mega vaak zou dragen, maar ik ben er stiekem wel een beetje verliefd op. Alle glitters, zó mooi!

Koffie en koekjes, lekker!

Zaterdagochtend werd ik naar werk gebracht. Heel chill, zo’n lift ’s ochtends.

Zaterdag had ik een flink lange dag… Ik begon om half tien bij mijn werk in de kledingwinkel, was om half zes klaar, at thuis snel een pizza en ging meteen door naar de supermarkt. Daar heb ik nog tot half tien gewerkt omdat er iemand was uitgevallen, en na twaalf uur werken was het tijd voor…

… feest! Er was een Polderfest bij ons in de buurt en daar komt altijd het hele dorp op af. Ontzettend gezellig dus.

Ken je dat? Dat je dan denkt dat je heel leuk op een foto staat en je er uiteindelijk méga stom op blijkt te staan. Jep. Dat gebeurde hier.

Zondag heb ik ook de hele dag gewerkt en daarna was het tijd voor rust, want na die drukke, volle dagen merkte ik dat echt aan m’n lichaam. Maskertje, dus!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.