My week in pictures 115 | Een hele bijzondere verjaardag ♥︎

Hi lieve allemaal! Vandaag heb ik een mega leuk weekoverzicht voor jullie, namelijk: die van mijn verjaardag! Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe fijn, leuk en geweldig ik deze week vond. Ik koester dit allemaal, hoor! ♥︎ Kijken jullie mee?

Op maandag kwam er een heel fijn pakketje binnen, namelijk die van Loavies! Voor mijn verjaardag, mijn verjaardagsfeest met familie én mijn verjaardagsfeest met vrienden wilde ik graag één toffe outfit hebben. Ik heb wekenlang gezocht en niks kunnen vinden wat echt aan mijn wensen voldeed. Helaas gaat ook dit pakketje weer volledig retour. 🙁

Woensdag was er lichte paniek in mijn hoofd, want toen ik bij de HEMA stond voor XL Folie ballonnen voor mijn verjaardag, was een van de twee uitverkocht. Shit. Ik heb snel online gekeken waar ze nog verkrijgbaar waren en gelukkig had Xenos de volgende dag levering. Godzijdank! Ik heb ze meteen besteld.

Onder werk wat boodschappen doen voor de lunch!

Donderdag was ik jarig! ’s Ochtends vroeg stapte ik in de auto en haalde ik wat taartjes bij de bakker. Deze waren zo lekker!

Op de donderdag zelf deed ik niet zo heel veel. Ik had niemand uitgenodigd omdat de meesten aan het werk zijn, nog op vakantie waren of sommigen zelfs al school hadden. Dat zou dus niet echt werken. Lizzy kwam wel gezellig langs en we maakten deze foto’s.

Ze krulde mijn haren en echt: ik ben helemaal verbaasd over deze krultang! Over het algemeen is er geen enkele krultang die krullen langer dan een uur in mijn haren krijgt, en sommigen krijgen er niet eens een krul in, maar deze heeft gewoon krullen gemaakt die er ’s avonds laat nog perfect in zaten! Ik ben helemaal verbaasd. En verliefd, want ik ga deze ook aanschaffen.

Naast de foto’s met de kaarsen maakten we ook nog foto’s met de ballonnen, die gelukkig op tijd binnen kwamen! Oh, jongens, ik ben achttien!

’s Avonds gingen we lekker uit eten voor mijn verjaardag bij de Huijskamer: het restaurant bij ons in het dorp waar we vaker naartoe gaan.

Ik had een lekkere schnitzel!

Als toetje deelden Lizzy en ik een plank met allerlei verschillende soorten ijs en cake. Heeeel lekker dit!

Zoals al jarenlang bekend is kan het bij ons nooit normaal gaan, haha. We probeerden normaal foto’s te maken, maar onderstaande is de enige die ‘enigszins’ is gelukt:

Kijk ons nou zoet zijn terwijl we ons ijs pakken. Zo schattig.

Vrijdag had ik een intake bij de sportschool: ik ga weer beginnen met sporten! Wel iets minder dan vorig jaar en ook iets milder, maar puur zodat ik mij iets fitter en lekkerder in m’n vel voel.

Ik ging met de auto naar de sportschool. Wát een vrijheid. Genieten met een hoofdletter G.

’s Middags hebben we boodschappen gedaan voor mijn verjaardagsfeest… 😉

Vrijdagavond heb ik samen met Lizzy twee cakes gebakken, waarvan de linker wel enorm groot is geworden, haha. Wow!

Zaterdag was het tijd om zelfstandig naar werk te rijden, woohoo! Oh, man, ik ben zo blij! Het rijden ging mega goed en ik voelde me echt next level 18+. Helemaal top dit. Die sleutel, die krijg je niet meer terug, mam. 😉

We begonnen op werk met het in elkaar zetten van een bamboe kledingrek. Meteen een hele workout zo ’s ochtends vroeg.

De cakes die ik de avond ervoor gebakken had waren niet voor niets. Het is namelijk traditie op mijn werk dat je de zaterdag na je verjaardag trakteert, en dus: cake! Ik deelde uit bij iedereen die aan het werk was. Lekker!

Ik bracht ook wat bij de andere winkels die bij die van ons horen en zette er een aantal neer voor iedereen die later op de dag pas kwam werken.

Zaterdagavond was het tijd om de outlet, die de hele maand augustus door ons beheerd wordt, leeg te halen. De laatste dag zat er op en alle kleding die nog over was moest terug. Om zeven uur ging ik eindelijk naar huis toe.

Zaterdagavond: nét achttien geworden en een feestje op de planning. Dat vraagt om drank, als je het mij vraagt. We begonnen bij Lizzy thuis en eindigden…

… in de kroeg! Jep: ook de Huijskamer. Waar je ’s avonds kunt eten, kun je ’s nachts uitgaan. Altijd zo gemoedelijk en knus, in het dorp, haha. Er werd een Hollandse avond georganiseerd deze avond.

Zondag, eergisteren, vierde ik mijn verjaardag voor familie en kennissen! Oh, man, deze dag was zo fijn! Mijn broers waren er ook bij, hier zie je Danny!

Ik vertel jullie meer over deze foto in een artikel over mijn verjaardag (soon!), maar kort samengevat: deze vijf mega knappe jongens zijn mijn familie en ze hadden elkaar heel lang niet gezien (lees: jaaaaaaren). Ikzelf heb ook pas sinds kort (meer) contact met ze en alles is zo bijzonder. Ik heb ze allemaal uitgenodigd en iedereen zag elkaar na zo’n lange tijd weer, een soort grote reünie. Die glimlach is sinds zondag niet meer van m’n smoel af te krijgen. Dit is toch té leuk?

Van je broers moet je het hebben.

Als verrassing voor m’n verjaardag had mijn moeder een Skype-call geregeld met lieve Sophie. ♥︎ Sophie is twee jaar geleden geëmigreerd en door tijdsverschil is het heel moeilijk elkaar te spreken, laat staan bellen o.i.d. We gingen over op FaceTime omdat Skype niet werkte, maar man: wat was dit leuk! Echt heel blij met deze verrassing!

’s Avonds bleven Jo-Ann, Merel en Jarno nog gezellig hangen en deden we verschillende kaartspelletjes. Ik koester deze dag met heel m’n hart. ♥︎

Deze week is mijn laatste vakantieweek, en daarna ga ik weer naar school toe. Is jullie school/werk al begonnen? Liefs! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.