My week in pictures 118

Hi lieve allemaal! De afgelopen week was ontzettend druk en gezellig! Zo vierde ik onder andere eindelijk mijn verjaardagsfeest voor vrienden (yes!) en was ik aanwezig bij een Ladies Night van de film Doris! Kijken jullie mee?

Op maandag gingen we met de klas richting de binnenstad van Zwolle om de tentoonstelling van de World Press Photo 2018 te bekijken. Twee jaar geleden hebben we hier zelf aan meegedaan en nu gingen we alleen kijken naar de winnende foto’s.

Tickets voor de rondleiding!

Na de tentoonstelling gingen we met een aantal lunchen bij Tosti World: echt mega lekker. Dit doen we wel vaker en het is echt een aanrader.

’s Avonds moest ik werken, en omdat het met school altijd best wel een gestress is, at ik snel een pizza.

Rond deze tijd van het jaar staat de zon altijd mooi, en heel fel, op het station. Je ziet bijna niks door het vele licht, maar het is wel mooi, haha.

Ik stemde op de valreep nog even voor de Top 100 DJ’s. Dat doe ik ieder jaar en dit keer dus ook. 🙂

Op woensdagavond stonden we met ons eigen bedrijf op de Ladies Night bij de film Doris! Voorafgaand de film en in de pauze konden bezoekers bij ons langs komen en iets kopen of een visitekaartje meenemen. Het was erg leuk en we gaan dit zeker vaker doen!

Terwijl de film bezig was kregen wij eten van het restaurant wat erbij hoort!

Donderdagmiddag had ik weekend en ging ik de binnenstad in om te shoppen voor mijn verjaardagsfeest. Ik was er nog niet helemaal over uit wat ik nou uiteindelijk aan zou gaan trekken. Ik wilde graag een nieuwe blazer hebben, dus daar ging ik naar op zoek. Uiteindelijk werd het de voorste van deze rij!

Zwolle is mooi!

Ik slaagde bij de H&M en Bershka! 🙂

Op links zie je nog een stukje van Zwolle die ik maakte toen ik weer onderweg was naar het station.

Rechts zie je mij op werk! Ik had mijn nieuwe blazer aan en had de blouse op werk gekocht die week daarvoor. Favorieten!

Eenmaal thuis stond er een pakketje op mij te wachten, namelijk iets van de haarshop.nl!

Ik had namelijk een nieuwe krultang besteld! Deze heb ik een paar weken geleden uitgetest en werkt (als een van de weinigen) ook op mijn haar! Zo fijn. Het bleek alleen de verkeerde maat te zijn, dus ik ga hem nog even ruilen voor de goede maat.

Boodschappen doen voor mijn verjaardagsfeest…

Oh, jongens, dat zijn iets te veel voeten-foto’s achter elkaar, haha. Op zaterdag moest ik nog de hele dag werken voordat mijn feest los zou barsten.

Ik maakte foto’s van de nieuwe Cluse collectie die binnen was gekomen, met blauwe en groene wijzerplaten. Zo tof!

Ik kan tegenwoordig met de auto naar werk, en dat blijft zo fijn! Ik kon nu de auto ook achter de winkel neerzetten, waardoor het allemaal wel heel gemakkelijk wordt, haha. Heerlijk dit.

Bij de HEMA haalde ik snel nog wat feestversieringen voor die avond. Mijn thema was goud: alles in het goud.

Oh jongens, het was zo gezellig! Deze gouden slinger was bedoeld voor een photobooth (we hadden zelfs een Insta Wall) maar was net iets te klein voor de foto’s, haha. Hier een aantal foto’s.

’s Avonds gingen we met z’n alle uit en trakteerde ik op drank. We zijn de hele nacht uit geweest en ik lag rond half vijf in bed. Ik heb verder vrij weinig foto’s gemaakt omdat ik vooral veel wilde genieten van de avond en nacht met m’n vrienden. <3

Er bleven een aantal mensen slapen en ’s ochtends regelde ik een ontbijt met afbakbroodjes. Lekkerrrr. Verder ben ik de hele zondag in de weer geweest met opruimen, schoonmaken en alles weer op z’n plek zetten. Wát en werk, haha. Ik was dan ook helemaal kapot die middag en ben veel in bed geweest.

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan? Liefs! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.