My week in pictures 119 & 120

Hi lieve allemaal! Hoe is jullie weekend? 🙂 Ik ben voornamelijk aan het werk, en heb vandaag een verjaardag van vrienden op de planning staan. Omdat ik vorige week te weinig foto’s had gemaakt, heb ik weer twee weken bij elkaar ingevoegd. Kijken jullie weer gezellig mee?

Vorige week heb ik voornamelijk veel gewerkt en gesport, naast school. Omdat ik graag interessante content met jullie deel, heb ik lang niet alles gefotografeerd. Hieronder zie je de twee afgelopen weken in chronologische volgorde. De afgelopen week heb ik wel heel veel interessante dingen gedaan, dus die deel ik dan ook graag! Enjoy! 

Ik probeer het sportritme weer flink op te pakken. Ik merk dat ik lekkerder in m’n vel zit wanneer ik goed sport en dat vind ik toch wel belangrijk.

Tegenwoordig ga ik niet altijd meer alleen… Maar met Luc! Luc en ik kennen elkaar al sinds we uit de buik van onze moeders komen en we zochten beide motivatie om naar de sportschool te gaan, en dus gaan we af en toe samen sporten. Hier hebben we zojuist een aantal buikspier-oefeningen gedaan en zijn we kápot, haha.

Op 22 september vierde ik mijn verjaardagsfeest voor vrienden. Ik had op de kast een mason jar neergezet met post-its ernaast. Mijn vraag aan hen: schrijf je leukste herinnering met/van mij op en doe ‘m in de pot. Ik heb ‘m de week erna geopend en alles gelezen, en man: ik heb dubbel gelegen van het lachen. Dit is echt een aanrader voor je verjaardag! 😉 Zowel de serieuze als minder-serieuze zijn erg leuk om te lezen.

Processed with VSCO with a6 preset

De herfst was officieel ingetreden, en ik was mijn kledingkast even helemaal zat. Ik trok mijn truien uit het andere gedeelte van de kast en deed het in m’n eigen kast, waarna ik alle zomerkleding aan de kant deed. Alles sorteren, goed opvouwen, opnieuw indelen, en kijk… Het resultaat! Zo clean. Heerlijk.

Vorige week zondag was het koopzondag en reed ik met de auto naar werk. Het was méga lekker weer en dat vind ik altijd zo lekker in de auto!

Ook op de terugweg om 17:00 uur was het nog lekker warm. De hele auto was benauwd, haha. Dit weer mag nog wel even aanhouden als je het mij vraagt.

En weer in de sportschool! Ik leer met het schema wat ik nu heb ook goed balanceren, iets waar ik niet zo goed in bleek te zijn. Maar ik leer snel: het gaat me inmiddels best goed af!

Dinsdag bleef ik een dagje thuis omdat ik een aantal afspraken op de planning had staan. ’s Ochtends begon ik bij de fysiotherapeut om 08:15 uur (!!!). Wie bedenkt die tijden? Bah. Ik moet vanaf nu weer wekelijks naar de fysio, omdat het in mijn rug weer enorm vast zit. Ik had de laatste tijd ontzettend veel pijn en dat komt door meerdere factoren, waaronder een kleine scoliose. Daar gaan we nu de komende tijd weer aan werken.

Na het half-uurtje kraken meteen door naar de dokterspraktijk, voor het inloopspreekuur bloedprikken. Dat moest ik al een tijdje doen, maar stelde ik steeds uit (want: tussen 08:30 uur en 09:00 uur vind ik echt te vroeg) maar ik moest er toch echt maar een keer aan geloven.

Het was een test voor mijn extreme vermoeidheid: heb ik weer vitamine D tekort, is het iets heel anders en zo ja, wat dan? Momenteel heb ik de uitslag nog niet, maar ik ben wel ontzettend benieuwd. Morgen is de uitslag binnen, dus dan hoor ik het.

Omdat ik nuchter moest zijn bij het bloedprikken (ik móet eten) snelde ik na het prikken naar de supermarkt en haalde ik een lading donuts. Je begrijpt het al: ik begon er al aan voordat ik thuis was.

Dinsdagmiddag had ik met Merel afgesproken, die inmiddels al een kleine twee weken thuis zit met van-alles-en-nog-wat aan haar knie. Wat er precies mee is en hoe verder, hoort ze nog, maar voor nu moet ze rusten en zit ze thuis. Even op ziekenbezoek met chocoladepepernoten en een lief kaartje, dus!

Merel heeft een aantal huisdieren, en na een paar uur lag ik er helemaal tussenin. Er lag een hond in m’n nek (ja, echt!), een kat op m’n schoot en nog een andere hond tussen Merel en mij in. Gezellig.

Ik had een volle dag, dinsdag. ’s Avonds ging ik samen met Lizzy naar yoga. Er is sinds afgelopen week een nieuwe les (om de 10 weken is er een nieuw soort les) en deze vind ik persoonlijk erg fijn!

Naast het sporten en rustiger aan doen, probeer ik ook iets beter voor mezelf te zorgen. De laatste paar weken had ineens iedereen salades mee naar school, en dat zag er zó lekker uit dat ik ook van alles had ingeslagen voor een week lang salades eten. Omdat ik woensdag ook thuis was, maakte ik deze overvolle salade. Zó lekker.

Happy world animal day. ♥︎

Do I need to say more?

Vrijdag voelde ik me bij het wakker worden vreselijk en dus besloot ik een dag thuis te blijven. ’s Middags bleek het mega lekker weer te zijn, dus ik ging een rondje wandelen door het dorp. Ik had een dikke wollen trui aan mét nog eens een winterjas. Man, wat was dat héét. Maar wel lekker, deze temperaturen.

Ohhh, oktober, ik ben verliefd op je.

Vrijdag heb ik nog een avondje gewerkt in de winkel!

Afgelopen nacht was ik te vinden in de kroeg! We deden een drankje met een paar, maar het was heel rustig dus we waren rond half drie alweer thuis!

Vandaag heb ik dus een verjaardag, en volgende week staan er weer wat leuke dingen op de planning! Wat gaan jullie vandaag nog doen? Liefs! 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.