My week in pictures 121

Hi lieve allemaal! Hoe was jullie week? Hebben jullie een beetje genoten van deze najaarszon (want: hell yes: die is lekker aanwezig!)? Ik in elk geval wel! Ik had afgelopen week onder andere een feestje van een vriend, ik ging winkelen en foto’s maken met Ilse en ik kocht een aantal nieuwe spullen online… 😉 Kijken jullie mee?

Deze foto is nog van vorige week zondag, waar ik een mega lekker taartje kreeg op de verjaardag waar ik was. Een bom van chocola, maar zó lekker.

De lucht is nu in het najaar weer heel erg mooi! Ik kan daar elke ochtend echt van genieten, als ik op de fiets spring. Mooi!

’s Ochtends op het station wachten op de trein, onderweg naar school! Deze foto maakte ik dinsdag en dit rokje ga je in de komende paar foto’s héél vaak voorbij zien komen… (waarschuwing! 😉 )

Dinsdagmiddag na school ging ik samen met Ilse de stad in. We aten wat bij de Vier Jaargetijden in Zwolle!

Voor mij is dit standaard bij dit café: uienringen! Deze zijn zo lekker! Ik bestel dit altijd, maar ze hebben ze al een tijdje van de kaart af gehaald. Nu vraag ik elke keer of ze nog ergens in de vriezer wat uienringen hebben en die voor me willen maken. En tot nog toe, is dat altijd gelukt. 😉 Aanrader!

In de stad liepen we meteen even langs de MediaMarkt. Mijn camera is een paar weken terug, plotseling, kapot gegaan en ik kon ‘m niet meer gebruiken. Omdat het beste essentieel is met mijn werk, moest ik er wat mee doen. Ik heb ‘m daar achter moeten laten, en man: wat is dat verschrikkelijk. Deze camera is in vier jaar tijd nog geen een keer langer dan een paar dagen bij me uit de buurt geweest, haha. Zó naar. Hopelijk kan ‘ie gemaakt worden en kan ik hem snel weer gebruiken! Voorlopig even foto’s met m’n mobiel hier op mijn blog, dus!

Ilse en ik hadden beide weer even een lading foto’s nodig voor Instagram, dus we zochten leuke straatjes op en fotografeerden elkaar. Zo fijn als er nog iemand is die hetzelfde denkt en wilt wat foto’s betreft als ik, haha. Thanks, lieve Ilse!

Wat zei ik net over dat rokje? Jep… 😉

Ok, laatste, ik beloof het! Ik wilde alleen even mijn nieuwe armbandje en oorbellen laten zien. Ik ben he-le-maal terug in de sieraden-vibe en ben bezig met het creëren van allerlei setjes. Deze kocht ik allemaal bij Kaatje (de winkel waar ik werk), en zijn van het merk ZAG (armbandje) en Karma (oorbellen).

Ilse en ik kwamen erachter dat er in Zwolle sinds kort een NA-KD store zit, whát?! Er stond heel groot POP UP voor, dus wij renden als een gek naar binnen. Ik vroeg aan de aardige verkoopmedewerkster hoelang ze bleven, en raad eens? Ze blijven zitten! Over een paar weken openen ze de winkel met nieuw meubilair en gaan ze officieel open. Zó gaaf!

Wachten op Ilse die een leuk blouseje aan het passen was… Het licht in de NA-KD store is dus ook erg mooi (getest!). 😉

Ik kocht deze tas een tijdje geleden bij H&M en ik ben er echt mega fan van. Hij is schattig en stoer tegelijk, vind ik leuk.

Eenmaal thuis zag ik dat mijn nieuwe krultang binnen was gekomen! Twee weken terug kwam er ook al een binnen, maar dat bleek de verkeerde maat te zijn. Na wat telefoontjes kon ik de krultang terugsturen en kreeg ik de goede maat opgestuurd.

And guess what…?! Dit is de goede, en hij WERKT! Hier schrijf ik binnenkort nog een groot, uitgebreid artikel over, maar in elk geval kan ik eindelijk mijn haren krullen! En yes, dat heb ik sindsdien elke dag gedaan. Blessed.

Dinsdagavond begon ik met yoga, en na de les dook ik nog even de sportschool zelf in.

Op woensdag ging ik twee uurtjes naar school, waarna ik alweer de bus naar huis nam want…

Het was weer tijd voor een afspraak bij de fysio! Dat moet nu helaas toch echt weer wekelijks omdat ik echt weer enorm veel last krijg van mijn schouders, dus deze ruimte gaan jullie de komende tijd vaak voorbij zien komen.

Vrijdag hadden we les in de fotostudio op school en dat was een flink interessante les waarbij we van alles leerden over belichting op foto’s.

Vrijdagavond moest ik weer een avondje werken en YES: de kerstverlichting hangt weer! Hoe gezellig ziet dit er uit? Vooral op vrijdagavond, als het donker wordt en ik nog werk met koopavond… Zo tof!

Meisjes! Gisteravond stond er een feestje van Gino op de planning in Harderwijk. Ik zou eigenlijk niet komen, maar kwam als verrassing tóch nog langs en dat was zo leuk! Niet alleen Gino zijn reactie toen ik voor de deur stond, maar ook het feestje zelf. Op deze foto zie je Karlijn en Floor. Gezellig! ❤︎

De treinreis terug naar huis was net zo wazig als deze foto… Ik zal daarom de rest van de foto’s ook maar niet delen. 😉 We zaten met heel wat mensen in dezelfde trein richting Zwolle dus dat was gezellig.

Vervéééling. Oeps, haha. Er zaten allemaal gummybears op het raam geplakt, wie heeft dat gedaan?

NEW NEW NEW! Waaah, ik ben zo verliefd op dit nieuwe horloge! Ik wilde al heel lang een nieuw Cluse horloge, maar ik twijfelde steeds over welke ik wilde. Afgelopen week hakte ik eindelijk de knoop door: gouden band met een zwarte wijzerplaat! So, so, so pretty.

De komende week ren ik van hot naar her en ga ik heel veel voor jullie vastleggen, maar daarover volgende week meer! ❤︎ Fijn weekend en tot volgende week! X 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.