My week in pictures 122

Hi allemaal! Hoe was jullie week? Ik heb weer een hele hoop leuke dingen gedaan die ik graag met jullie deel! Kijken jullie mee?

Op zondag, die ik er stiekem nog even bij plak, ging ik samen met Esther een uurtje wandelen in de bossen. We doen dat de laatste tijd steeds vaker, omdat we dan wél tijd hebben om bij te kletsen en we meteen in de buitenlucht zijn. Wanneer we ‘even snel een uurtje gaan wandelen’, doen we dat sneller dan dat we een hele avond afspreken. Heel fijn, dit!

De bossen zijn zo mooi nu! Ik geniet hier echt van. Kijk nou!

Normaliter deel ik niks wat betreft school, maar deze moest ik even delen: ik was voor het eerst ooit eerste met Kahoot. Woohoo! Haha. Dit spelen we altijd bij de les ‘nieuwsgesprek’, om te testen of iedereen in het weekend goed naar het nieuws heeft gekeken. Iets wat wel belangrijk is in het vak wat we hierna uit kunnen oefenen. Blijkbaar had ik goed opgelet! Of de quiz was heel makkelijk dit keer… 😉

We zijn weer fanatiek bezig! Ik zat weer samen met Luc in de sportschool en dit keer hadden we de hele sportschool voor ons alleen! Er zitten dus tóch nog voordelen aan het wonen in een dorp. 😉

Wachten bij de bus in Zwolle! We staan daar altijd zó krap op elkaar, en dan is het nog maar hopen dat je de bus in komt. Dit rokje is overigens écht een favoriet: heel blij mee!

Op woensdag bleef ik een dagje thuis van school omdat ik twee afspraken. En die auto… Tsja, is toch wel erg handig.

Eén van die afspraken was bij de fysio. Mijn schouders zijn echt een verschrikking, dus dat is weer een wekelijks uitje!

En om van de vrije dag goed gebruik te maken dook ik ook meteen weer even de sportschool in! De broek die ik hier draag heb ik nieuw en zit zó onwijs lekker. Ik ben hier echt mega blij mee.

Deze foto maakte ik toen ik, zoals je al kunt zien, aan het wachten was op de bus. Ik droeg mijn leren broek met mooie loafers. Aan het einde van de dag heb je blaren waar je U tegen zegt, maar wie mooi wilt zijn moet pijn lijden. 😉 Zeggen ze, in elk geval.

Omdat ik al drie jaar geen nieuwe winterjas meer had gekocht en er inmiddels heel wat outfits waren waarbij ik me geen raad wist met de winterjassen die ik nog heb, had ik twee nieuwe besteld. Over beide twijfel ik nog, dus ik laat nog even niks zien, maar als ik ze wel houd laat ik ze aan jullie zien!

Het is misschien een beetje saai voor jullie om te zien, maar het enige wat ik doe is vijf dagen lang naar school toe gaan. Wat vinden jullie: alleen buitenschoolse activiteiten delen of ook zulke foto’s van de reis er naartoe?

De docent vroeg ons wat ze kon doen om ons te motiveren en hard aan het werk te houden voor ons project. Well.. Coffee sounds nice. We kregen haar pasje mee en haalden voor de hele klas koffie, haha. Lief!

Les in de fotostudio! Deze les is altijd ’s ochtends en ik dommel helemaal in als de lampen steeds uit gaan. Pfff, haha.

Vrijdagavond ging ik voor de derde keer op rij naar het Amsterdam Dance Event en oh: wat hebben we er zin in! Ik ging samen met Lizzy naar de show van Martin Garrix (waar ik in 2016 en 2017 ook al naartoe ging), en wat het dit keer zo leuk maakte is dat we naar de 18+ show mochten. En eerlijk is eerlijk: zo’n feest is toch leuker zonder kinderen die net uit de luiers komen en ouders die aan het oppassen zijn. 😉

Ik maakte onder andere deze foto! Het was ontzettend leuk! Jammer dat er aan het eind van de nacht met pepperspray in het publiek werd gespoten, waar wij ook lichtelijk last van hadden. We moesten enorm hoesten en merkten duidelijk dat er iets was. De volgende ochtend lazen we dat het ging om pepperspray: erg laf als je dat doet op zo’n feest.

Met Lizzy!

Op de terugweg pakten we de eerste trein terug, en… we waren niet de enige die dat plan hadden. Oéps.

De trein was abnormaal druk en het was zó onverantwoord. Ik heb dit nog nóóit meegemaakt. We konden letterlijk geen millimeter opzij. Hebben jullie wel eens van die video’s gezien uit het buitenland waarbij ze helemaal op en om de trein heen hingen? Zo zag het er bij ons ook uit.

Nadat ik zaterdag de hele dag in bed had gelegen (want: hallo hele nacht overgeslagen!) reden we zondag vroeg richting Maarn. Ons jaarlijkste tripje stond weer op de planning en we hadden er onwijs mooi weer bij!

We gingen met de auto richting een mooie plek in het bos! De foto’s deel ik allemaal komende weken nog met jullie, maar hier alvast een klein voorproefje…

Ohhhh, zo mooi! Ik had een leencamera van school meegekregen omdat die van mij bij de fabriek ligt om te maken, dus ik kon gelukkig gewoon losgaan met fotograferen. Stay tuned… 😉

Als je herfstvakantie hebt: geniet ervan! Zo niet, geniet van je werkweek! Liefs. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.