My week in pictures 123

Goeiemorgen! Hoe is het met jullie op deze zondag? Vandaag heb ik weer een fijn weekoverzicht voor jullie! Ik had afgelopen week herfstvakantie, dus ik deed nét even andere dingen dan dat ik normaal doe: school, dus. 😉 Nog meer diversiteit, dit keer! Kijken jullie mee?

Spiegelselfie! Mijn haar had een goede dag, dit keer.

Er kwamen wat pakketjes binnen van H&M en Pull&Bear. Ik weet nog niet wat ik er allemaal van houd (het staat hier nog steeds thuis, oeps) maar ik laat jullie snel alle nieuwe producten zien!

Dinsdag had ik een thuiswerkdag en ben ik de hele dag druk geweest met school. Woensdag, de dag waarop deze foto is gemaakt, hadden we een zakelijke afspraak in Maarn. Die omgeving blijft prachtig.

We hadden een afspraak voor het indienen van de BTW-aangifte. Man, wat is dat een ellende. De vorige keer dat ik dat deed eindigde ik met een boete, oeps. Dit keer is het wel gelukt! Pfoe, last die van je schouders af valt, haha.

Omdat we nog een gratis hotelovernachting in onze mailbox hadden zitten, maakten we daar maar gelijk goed gebruik van. We sliepen die nacht in het Fletcher hotel in Amersfoort. We kwamen aan in het donker…

Het hotel was enorm luxe en we waren blij dat we na een lange dag eindelijk konden rusten. En dus besloten we ook de deur niet meer uit te gaan, maar gebruik te maken van het restaurant wat in het hotel zit. We bestelden een broodplankje vooraf!

Hoofdgerecht! Ik bestelde kipsaté, en eerlijk: ik heb nog nooit zó’n lekkere kipsaté gehad. Geen grapje. Heel lekker!

Na het eten dronken we nog koffie aan de bar, en… ik (rechts) had blijkbaar meer succes bij de barmannen dan mijn moeder (links). Hahaha. Dit gebeurde ook al in Lage Vuursche, een paar weken terug. Grappig.

Coffee coffee coffee.

Dit was onze kamer! We kregen een gratis upgrade naar een deluxe kamer met bad én balkon, en man: wat was dat lekker. Ik heb ’s avonds lekker in bad gelegen en een film gekeken. Heerlijk.

Bij die gratis hotelovernachting kregen we óók nog eens een gratis ontbijt (man, wat een geluk) en ook dat was méga lekker.

Na het ontbijt was het tijd om uit te checken en de auto weer vol te laden. Het is zo fijn dat we nu eindelijk met de auto naar hotels kunnen, in plaats van met het openbaar vervoer. Héél chill.

Dit is nog een foto die ik maakte vanaf onze hotelkamer. Ondanks dat we uitkeken op de parkeerplaats, zaten we wel écht midden in de bossen. Niks te klagen, heerlijk!

Ook dit wilden we deze vakantie graag doen: shoppen in Amersfoort. Dat kwam dus allemaal heel goed uit, zo! We liepen onder andere even de Hudsons Bay in en JA: kerst!!! Ohhhhh ik heb hier zo veel zin in!

Ik had mijn leencamera van school natuurlijk ook weer bij me en ik heb dan ook weer heel wat foto’s gemaakt. Die deel ik komende week allemaal met jullie!

In de Costes scoorde ik onder andere deze blouse, die je door het licht heel slecht ziet, haha. Hij was in de SALE en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Man, wat vind ik de Costes een TOP winkel.

Dit is één van de foto’s die ik maakte in Amersfoort. Mooie stad, hoor! Poeh.

Vrijdag was het to-do list tijd: auto’s naar de carwash: check. Auto’s meteen uitzuigen: check.

Auto’s tanken: check.

Werken: check! Het was vrijdagavond Halloween in het centrum en dus konden kinderen verkleed naar het centrum komen en TRICK or TREAT spelen. Ik was degene die snoep uit mocht delen, dus voor de gelegenheid trok ik mijn kattenoren uit de kast, haha. Geweldig, dit. We hebben echt onwijs veel kinderen gehad: ik stond met m’n mond open van verbazing. Dat dit zo’n ding is in ons centrum, wist ik helemaal niet. Gebeurt dit bij een van jullie ook in de stad of in het dorp?

We dachten aan zes zakken snoep genoeg te hebben, maar ik heb er uiteindelijk halsoverkop nóg zes bij moeten halen. Twaalf (!!!) zakken snoep zijn er doorheen gegaan. Bizar.

Zaterdag heb ik ook de hele dag gewerkt en er werd getrakteerd! Lekker!

Ik koos het slagroomtaartje. Heerlijk, dit, haha.

Vandaag werk ik ook nog een dagje, want het is koopzondag! Vanavond ga ik lekker uitrusten en nog een beetje werken, en morgen begint school weer. Hebben jullie een fijne week gehad? Liefs. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.