My week in pictures 124

Hi allemaal! Fijne zondag! ❤︎ Hoe is het met jullie? De afgelopen week is het flink koud geweest, hè? Pfff, haha. Vandaag deel ik graag weer met jullie wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan. Zo was ik in Amsterdam, keek ik de eerste kerstfilm van het jaar (JA!) en heb ik ook vergeten mijn verstand te gebruiken. Oeps. Kijken jullie mee?

Ik pak vorige week zondag er ook meteen nog even bij, want toen was het koopzondag en heb ik een dagje gewerkt in de winkel! Dat had ik vorige week nog niet laten zien.

Salades! Al ongeveer een maand lang eet ik dag in, dag uit salades als lunch. Op lange schooldagen neem ik er een mee met de nieuwe lunchbox van de Albert Heijn, die echt onwijs handig is. Alleen om die handige lunchbox (lees: geen gedoe en in elkaar-gezompen voedsel) vind ik het fijn ‘m te gebruiken zonder al te veel moeite. Het is wel rete-gezond, elke dag een salade, dus ik probeer het aan te houden. Hier zit in: zakje gemengde sla, komkommer, tomaat, feta-kaas en een parmezaanse kaassoort. En natuurlijk sladressing. Lekker!

Dinsdag reisde ik af naar Amsterdam voor een zakelijke meeting in de stad. Helaas werd deze meeting bij aankomst afgezegd, waardoor ik er een beetje voor niks stond. Ik besloot de stad in te gaan om te zoeken naar een winterjas. Amsterdam blijft gewoon mijn lievelingsstad. ❤︎

Wohhh, voor het eerst met de Noord-Zuidlijn! Wat een beest van een metrostation is dit, zeg. Hallelujah. Lange roltrappen waar je U tegen zegt. Niet normaal. Maar wel heel vet. Echt heel vet.

Ik verveelde me een beetje (oeps) en dus besloot ik de Hudsons Bay in te gaan. Ik vind het altijd heel leuk om daar gewoon rond te lopen en inspiratie op te doen. Ondertussen had ik Jill geappt: de social-media manager van Hashtag Workmode, mijn oude stage-bedrijf. Of ze op kantoor was en of ik even hoi kon komen zeggen. Afwachten, dus!

Er is overal kerstmis en dat maakt mij zo intens blij. Kerstbomen, kerstverlichting, vroeg donker… Ik ben helemaal in m’n element. Ondertussen appte Jill dat ze op kantoor was en dus…

… op naar kantoor! Het kantoor zit twee straten achter de Hudsons Bay, dus dat is lekker makkelijk en dichtbij. We hebben een uurtje bijgepraat, mega gezellig. Thanks Jill! ❤︎

Bij de H&M scoorde ik deze zwarte, basic winterjas. Niet helemaal een dikke winterjas, maar ach. Met een dikke sjaal is het best te doen. Helaas kwam Piet Paulusma iéts te laat met zijn weerbericht over de komende winter. Hij voorspelt -20 graden, hallo?! Toch nog maar even op zoek naar een extreem dikke winterjas, denk ik… Holy!

De foto die je rechts ziet heb ik woensdagmiddag gemaakt toen ik naar Merel toe ging. Niet helemaal chronologisch, want de volgende twee foto’s zijn daar nog vóór. Maar ach, het gaat om het idee: ik ging met Merel haar honden uitlaten!

En weer in de sportschool, samen met Luc!

Woensdagmiddag had ik een afspraak bij de fysiotherapeut. Ik probeer voor jullie de hoek van mijn foto steeds te veranderen zodat het interessant blijft, maar man: die ruimte is klein. Hahaha.

Goed, weer terug naar de foto’s die ik bij Merel maakte. Of nee, deze is onderweg naar Merel. We wonen één grasveld van elkaar verwijderd: letterlijk een straat achter elkaar. Maar de zon stond op dat precieze grasveld zo mooi!

Knuffelen met de hond van Merel. ❤︎

Ohhh jongens, sinds november is ingetreden heb ik zo veel zin in kerst. Ik heb mezelf onwijs goed tegen gehouden de afgelopen weken, maar sinds deze week praat ik nergens anders meer over dan kerst. Kerst, kerst, kerst. Overal. Give it to me. Ik keek de eerste kerstfilm, dan wel met vier pauzes en in twee dagen tijd. Maar hey: de eerste kerstfilm is een feit! Deze is een Netflix-aanrader, trouwens!

Woensdagavond stond de eerste Meerpaaldagen vergadering weer op de planning! Oh, oh, daar gaan we weer. Op naar de editie van 2019! Vinden jullie ook altijd dat koffie lekkerder smaakt onder meetings dan wanneer je het thuis op de bank drinkt?

Jep, dit was mijn donderdagochtend. Waar ik tegenwoordig altijd te laat in de les kom (sorry, docenten), zat ik hier met mijn goede gedrag anderhalf uur te vroeg op school. Wat bleek? We begonnen pas het tweede uur. Shit. Ik vergeet de laatste tijd zó veel dingen en het rooster of de lessen weet ik al helemaal niet uit m’n hoofd, maar dat ik nu ook nog eens veel te vroeg op school zat… 🙁

Ik had m’n nieuwe, meest fijne, trui ooit aan én m’n haar zat even goed. En ik verveelde me. Dus vandaar de vele selfies. Sorry.

Op werk kocht ik deze wax melt van WoodWick in de geur Pumpkin Butter. Deze week vond ik de perfecte week ‘m uit te testen, en ooooh: het hele huis ruikt naar kerst. Jongens, I can’t. Ik ga hier onwijs veel van inslaan want: YES, girl!

Vrijdag was weer zo’n dag… die niet helemaal mijn dag was. Ik was ’s ochtends te vroeg wakker geworden, waardoor ik al te laat op school zou zijn (wat zei ik je…). Vervolgens besloot ik met de auto naar het station te gaan omdat ik dacht dat ik om 16:00 uur pas uit was, en dus direct door moest naar werk met de auto. Dus ik met de auto naar het station, mis ik op een haar na de trein. Nóg later op school dus. Eenmaal op school aangekomen, veel te laat, blijkt dat ik om 14:00 uur al uit ben. Ik ben dus voor niks, bepakt en bezakt met werkkleding, met de auto naar het station gegaan en dus ook voor niks te laat gekomen. Vergeetachtig? Me? Never.

Tja, als je te laat in Zwolle aankomt is er natuurlijk ook geen hond bij de bus te vinden. Lekker rustig, wel.

Vrijdagavond heb ik weer de hele avond gewerkt, en vanwege het 7-jarig bestaan van Kaatje hebben we een truienactie. We hebben heel wat truien op de foto gezet en ik heb ze allemaal op Instagram gegooid. Zelf mocht ik ook poseren, en Mariëtte deed daarom m’n haren in een hoge staart. En eerlijk…

Ze had het echt vet leuk gedaan! Het bleef ook onwijs strak zitten en zo’n staart stond echt goed – vond ik. Thanks Mariëtte, ik ga deze week zelf ook eens aan de slag met m’n haren, haha.

Zaterdagavond ging ik met mama mee naar de winkels om boodschappen te doen. Ik droeg mijn nieuwe, witte schoenen van Pull&Bear. Favorieten!

Ook heb ik gisteravond m’n hele kamer opgeruimd en de grote kast uitgemest. Er is weer zó veel weg, en weer zó veel ruimte in de kast. Daar kan ik echt van genieten.

Vandaag heb ik een dagje vrij ingepland: vanochtend heb ik dit artikel geschreven, momenteel zitten er warme broodjes in de oven en vanmiddag ga ik een cake bakken. Ook ga ik denk ik weer een kerstfilm opzetten, een masker opdoen en even tekenen. Heerlijk!

Wat gaan jullie doen vandaag? Liefs! 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.