My week in pictures 125

Hi lieve allemaal! Hoe is het met jullie? Er staat weer een nieuw weekoverzicht klaar voor jullie, waarin ik onder andere een open dag bezocht op een hogeschool in Breda! Kijken jullie mee?

Zondagmiddag had ik zin om een cake te bakken, en die hadden we gelukkig nog in de kast staan.

Warme chocomelk erbij en klaar! Oh, heerlijk.

Maandag heb ik zó iets bizars meegemaakt. Ik had in de ochtend besloten een rokje aan te doen, uiteraard met panty (!!), en kreeg de hele dag de vraag of ik het niet koud had met blote benen. Ik werd overal aangekeken en er werd aan alle kanten gefluisterd. Náááh, zo bizar! Ik heb er gelukkig wel om kunnen lachen, maar zal voor de vorm de volgende keer een zwarte panty aantrekken. En of ik het koud had? Zeker niet.

Dinsdag ging ik na school door naar de fysio, en daarna meteen met m’n moeder door naar de beddenspecialist in Lelystad. Ik heb een gratis Slaap-ID, waarmee mijn rust, slaaphouding en nacht uitgemeten wordt. Heel interessant. Ik ga ‘m volgende week gebruiken en heb over twee weken weer een gesprek om het apparaat, waar ik mee ga slapen, uit te laten lezen. Ik ben enorm benieuwd!

Naast de beddenspecialist zit een Intratuin, en laat daar nou nét de kerst begonnen zijn… JA! Ik geniet. Hier een sfeerimpressie:

Deze lieve beestjes (geen kerstdecoratie!) gingen voor de foto helemaal klaar zitten, zo lief! Met z’n vijven op een rijtje!

Mirror, mirror on the wall…

Vrijdag had ik op school een interview voor de projectweek die momenteel bezig is. We interviewden de directrice van Landstede. Leuk!

Na school rende ik meteen naar de bus om de stad in te gaan, want: mijn camera is gemaakt! Ahhh, zo fijn om m’n baby weer terug te hebben.

Nadat ik ‘m had opgehaald (en inmiddels met twee camera’s op zak liep, ik had er ook een van school), sprintte ik weer terug naar de bus, haalde ik die net, redde ik m’n trein en was ik net op tijd voor werk die avond. Timing!

Zwolle, je bent soms toch wel mooi, hoor! <3

Mirror, mirror on the wall… Ik heb m’n nieuwe jas aan!

Zaterdag was het tijd voor een hele lange rit richting het zuiden: ik had een open dag op de Breda University of Applied Sciences. Omdat ik ontzettend druk ben met school en werk en er heel wat deadlines voor de deur staan moest ik in de auto werken, dus zat ik achter in en oma reed. Je moet wat, hè. 😉

We hebben de nieuwe campus van BUAS ook meteen even bekeken! Dat is dit.

Processed with VSCO with a6 preset

Zaterdagavond na het eten meteen door naar het verjaardagsfeestje van Merel: ze werd 18! Oh, wat was dit gezellig! We gingen onder andere beerpongen…

En ’s nachts gingen we de kroeg in, tot laat. Dat blijft leuk op zo’n avond. <3

De komende week heb ik twee examens voor de boeg en staat mijn agenda weer lekker vol met afspraken. Wat gaan jullie de komende week allemaal doen? Liefs. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.