My week in pictures 126

Hi allemaal. De afgelopen week was het weer een keer heel rustig op mijn blog, maar gelukkig heb ik wel weer een weekoverzicht voor jullie in petto! Kijken jullie mee?

Maandagochtend fietste ik door de regen naar de bushalte, maar dat had ik (blijkbaar?) nog nooit met mijn bril op gedaan. Huh? Ik appte mijn moeder met deze foto en de vraag: ‘Hoe krijg ik dit weer enigszins normaal schoon?’ Mijn sjaal werkte namelijk niet, haha.

Omdat ik mij die ochtend had verslapen, was het heerlijk rustig bij de bus in Zwolle. Genieten.

Toen ik thuis kwam stond dit op mij te wachten. Ohhhh, verliefd.

Dinsdag stond de zon mooi toen ik stond te wachten op de bus!

Ook had ik dinsdag twee examens: ’s ochtends een examen keuzedelen (waar ik een 9 voor haalde, hatsee!) en ’s middags een Nederlands schrijfexamen. Van die laatste heb ik het cijfer nog niet terug, maar hij ging wel erg goed.

Tja, jongens, mijn week is niet veel specialer dan dit. Weer wachten op de bus. Ik beloof jullie: vanaf hier wordt het interessanter. 😉

Zaterdag ging ik namelijk naar Leeuwarden voor een open dag op NHL Stenden! Leeuwarden is een eindje rijden, dus ik vestigde mij op de achterbank om even te chillen na alle hectiek.

Toet toet. Méga veel weilanden. Na een paar uur informatie opgezogen te hebben als een spons, reden we weer terug naar huis. Hm, welke school gaat het worden, jongens?

Zaterdagavond kwam Ilse mijn kant op, want ze zou een nachtje blijven slapen nadat we uit zouden gaan. Van het uitgaan zelf heb ik geen foto’s gemaakt (je weet hoe dat gaat…), maar we waren in elk geval om vier uur thuis en sliepen rond vijven pas. Deze foto maakte ik zondagochtend, rédelijk vroeg, want Ilse moest weer werken. Help. Brakke koppen.

Daar staat ze. Bij de bushalte. Was gezellig, girl.

Zelf had ik ook een afspraak op de planning staan, namelijk: een fotoshoot met Dionne en Geoffrey! Whooo. Dat stond al heel lang gepland en werd steeds afgezegd door slecht weer of andere omstandigheden, maar nu kon het eindelijk doorgaan.

De foto’s ben ik nog aan het bewerken, maar de natuur was heel mooi en het licht ook. En natuurlijk hebben we meteen ons stappen doel gehaald door het grote rondje wat we hebben gewandeld.

Na het shooten namen ze mij mee naar de McDonald’s, nooit verkeerd. Dionne en ik maakten nog snel wat foto’s op de parkeerplaats, haha. Nee, wat zeg ik, de McDrive. Oeps.

Fijne week allemaal! Liefs. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.