My week in pictures 127

Iets later dan gepland, maar hier is ‘ie dan: het nieuwe weekoverzicht! Kijken jullie mee?

Maandag hadden we op school een brandoefening, en dus stonden we met z’n alle buiten in de kou. Hierna had niemand nog enige concentratie, dus ging iedereen naar huis, haha.

Dinsdagochtend was ik onderweg naar een sollicitatie voor een eindstage in februari. Spannend!

Het bedrijf zat in deze straat, in Den Haag. Ik was er nog nooit geweest, maar het zit echt pal achter de stad. Dat scheelt.

Na de sollicitatie, die erg goed ging, ging ik door naar de fysiotherapeut. Ik mag vanaf nu weer gaan afbouwen! Hoe fijn is dat? Het gaat weer beter met m’n schouders en dus heb ik minder afspraken bij de fysio nodig. Heel fijn!

Woensdag na school ging ik door naar Lelystad: ik moest weer terug naar de beddenspecialist, waar ik een paar weken terug ook was geweest. Ik had een slaaptest meegekregen en we gingen hem nu uitlezen. Het is zo interessant! Ik raad het iedereen met rug- en schouderklachten aan. Ik krijg binnenkort waarschijnlijk een nieuw matras, om minder pijn te hebben tijdens het slapen en dus ook beter te kunnen slapen. Heel fijn.

Nadat we hier waren geweest doken we de kerstafdeling van de Intratuin nog even in. Helemaal in  m’n element.

47 days until Christmas klopt natuurlijk niet (ja, ik had ‘m even aan kunnen passen, maar dat was ik vergeten…), maar hoe leuk is deze afteller?

Donderdag heb ik samen met Luc weer een uur in de sportschool gestaan. Ik was al twee weken niet geweest, oeps. Het schiet er gewoon volledig bij in. 🙁 Er waren een aantal bekenden ook aan het sporten, dus het was erg gezellig.

Vrijdagavond, zaterdag en zondag heb ik gewerkt: een heel weekend gevuld dus. Deze foto maakte ik op zaterdag: we gaven een cadeau aan onze leidinggevende die jarig was. Alles in het roze, hoe leuk?

Sinds ik hier werk heb ik leren stomen: iets wat ik voorheen nooit deed. Ik had een jurkje aan en het was best koud in de winkel, dus toen er even wat tijd was ben ik achter heel wat gekreukte kledingstukken gaan stomen. Kreeg ik het meteen warm van, haha.

Zoals ik al zei, was mijn leidinggevende jarig en ze trakteerde! Lekker!

Dit jurkje kocht ik vrijdagavond in de winkel. Je ziet het op de foto niet, maar het is een glitterjurkje. Ik vind ‘m zo leuk! Wat vinden jullie?

Een andere collega, van de winkel naast ons (de winkels horen bij elkaar) had haar laatste werkdag, en dus trakteerde ze pizza. Zo origineel en leuk!

En lekker, natuurlijk, haha.

Zaterdagavond was er in de kroeg in het dorp een themafeest: het Wilde Westen. Met zulke feesten is het altijd nét wat drukker en gezelliger, haha. Het was onwijs gezellig en ik was vrij laat pas thuis, oeps. Ik droeg een soort geruit cowboy-blouseje en een riem die enigszins een westers uiterlijk heeft, haha. Verder had ik niks, maar er waren heel wat leuke outfits.

Geniet van komende week! Liefs. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.