My week in pictures 128

Hi allemaal! Hoe is het met jullie? Ik heb weer een nieuw weekoverzicht voor jullie klaar staan! Afgelopen week ben ik onder andere uit eten geweest met wat klasgenoten, heb ik een avond gewerkt op de Ladies Night van de film ‘All You Need Is Love’ én ging ik uit met vriendinnen. Kijken jullie mee?

Maandag ontving ik deze kwartetkaarten van Smartphoto.nl. Benieuwd? Je leest er hier meer over.

Dinsdag ging ik uit eten samen met een paar klasgenoten en onze twee coaches. Ontzettend gezellig en mega lekker! We aten bij La Cubanita in Zwolle.

Je kan daar onbeperkt tapas bestellen en man: wat is er veel keuze. Het was echt moeilijk kiezen, af en toe, haha. Ik had onder andere dit: gevulde champignon en nacho’s! Erg lekker.

We kregen drie van zulke grote borden met ijs voor ons allemaal, helemaal gratis! Zo lief en mega mega mega lekker!

We maakten deze groepsfoto nog buiten, gezel. 🙂

Woensdagochtend was de lucht méga mooi. Je ziet het op foto slecht, maar het zag er in het echt meer roze uit dan op de foto.

’s Middags had ik een afspraak bij de tandarts!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? Ik heb ze gekocht bij Pull&Bear en ben er onwijs blij mee! Dit is trouwens in de wachtkamer van de tandarts, haha. Ze liepen iets uit.

Woensdagavond hadden we een Ladies Night in de Meerpaal waar we met een stand van onze webwinkel stonden ter promotie en voor verkoop.

We kregen lekker eten toen de film bezig was voor de bezoekers (en wij dus pauze hadden) en hebben meteen even gekletst met de andere standhouders. Gezellig!

We hebben onwijs goed verkocht en zijn heel tevreden over de avond. Woohoo! In februari staan we weer op een Ladies Night, zo leuk!

Vorige week kreeg ik ook deze Rituals adventskalender. Ohhh, wat ben ik hier blij mee! Ik heb ‘m meteen in elkaar gezet. Spannend! Wat zal er allemaal in zitten?

Zaterdagavond ben ik eerst gaan wandelen met lieve Esther, en daarna ging ik door naar Charlotte waar we gezellig wat dronken met een paar meiden.

Daarna gingen we weer uit. The usual, we kennen dit plekje nu inmiddels wel, haha.

Lieffies! <3

Charlotte heeft een leuke spiegel en leuke slingers hangen dus maakte deze foto. Heb er verder niet zo heel veel over te zeggen.

Dag twee van de adventskalender! Dit keer was het een kaars. Op de eerste dag kreeg ik een handzeep. Ohhh, deze decembermaand is nu al leuk.

Zondag heb ik nog twee uurtjes gewerkt in de winkel!

Er was taart! En die was heerlijk, overigens.

Fijne week! Liefs. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.