My week in pictures 129 // Sinterklaas

Hi allemaal! Hebben jullie een fijne week gehad? Wie van jullie heeft nog pakjesavond gevierd? Zelf heb ik Sinterklaas nog wel gevierd! Ook ben ik naar de Future XL show van Don Diablo geweest en heb ik heel veel kerstkoekjes gegeten. 😉 Kijken jullie mee?

Maandag startten we de week met een Sinterklaasviering, die ik samen met Gino had georganiseerd voor de klas. Het was meer voor de lol: de hele ochtend geen les en een beetje kutten met z’n alle. We speelden wat spellen, keken het Sinterklaasjournaal en eindigden met de film Shrek.

Uiteraard hadden we heel veel pepernoten ingeslagen, en dus hebben we ons de hele ochtend volgegeten met heel veel snoepgoed.

Dinsdagavond ging mijn haar in de verf! En… zal het bovenstaande kleur geworden zijn?

Ah, nee, toch niet. Jammer weer. 😉 Mijn haar werd (ja, echt) in, bijna, mijn eigen kleur geverfd. Zo zou je de highlights niet meer zien, en is mijn haar een paar tinten donkerder. Ik ben er enorm tevreden mee! Zo mooi!

Het is begin december, maar er is nog prima te fietsen buiten. En zonder handschoenen, dat ook. Zo chill!

Woensdag was het pakjesavond, en omdat wij daar al een paar jaar niet meer aan doen is gourmetten onze traditie. Later op de avond schoof Lizzy ook nog aan. Gezellig en lekker!

Chocoladeletters mogen natuurlijk niet ontbreken… Deze met marshmallows (!) van de Albert Heijn is zo lekker! Wow.

Vrijdagochtend kwamen wat oud-collega’s van mijn moeder koffie drinken, en dus maakte ze ’s ochtends vroeg deze brownies. Een bóm van chocolade, haha.

Ook lanceerde Spotify afgelopen week hun Spotify Unwrapped 2018 waarin je jouw jaaroverzicht kunt zien. Omdat ik mijn account deel met mijn moeder én Jarno is de lijst nogal divers (hallo Rob de Nijs en Imagine Dragons), maar één ding is duidelijk te zien: het is nog altijd míjn account (hallo Martin Garrix!). Haha. Leuk dit.

Na het harde werken van het opzetten van de boom (poeh, poeh) moesten we natuurlijk even een patatje eten. Zó lekker.

Vrijdagavond op werk mocht ik wéér een kerstboom versieren en de Instagram vol gooien met de nieuwe kerst-look die de winkel heeft. En snoepen van de kerstkoekjes, natuurlijk.

Zaterdag. Nog een dag gevuld met kerst, kerst en kerst. De winkel moest nog deels versierd worden, en ik was hier bezig met het in elkaar zetten van de letterslingers.

De winkel heeft aan het plafond allemaal lichtsnoeren hangen, waardoor het net een lichtjes parade lijkt. Zo onwijs gezellig en leuk gedaan!

Zaterdag vanuit werk was het haasten geblazen, want ik had precies een kwartiertje om – in de auto – snel wat eten naar binnen te werken en dus: weer patat! Oh, oh, zo slecht, haha. Maar weer zo lekker! Ik moest de trein halen, want…

Ik ging samen met Merel naar de Future XL show van Don Diablo! De show was in AFAS Live en was zó gaaf.

In het publiek ontmoetten we deze jongens (en nog een aantal die niet op de foto staan). We lulden maar wat met elkaar en het was rete-gezellig, haha. Wie die jongens áchter ons zijn, geen idee. We kwamen er pas ’s nachts achter dat zij ook op de foto stonden, haha.

Zo mooi en bijzonder, dit! Linkerfoto is als je naar voren keek, en als je je omdraaide zag je wat je op de rechterfoto ziet. Prachtig!

En natuurlijk een tribute aan Avicii. Blijft ook een mega bijzonder moment, wanneer een DJ dit doet. <3

Toen we, na heel veel vertraging, rond half twee eindelijk thuis waren, was ik zo gek om nog door te gaan naar de kroeg voor een paar uur stappen. Ik stond helemaal moe en kapot mee te dansen, maar het was wel weer even gezellig, haha. Rond half vijf lag ik uiteindelijk in bed. Oeps.

Zondag voelde ik mij, bijzonder genoeg, heel erg fit. In de middag ging ik naar Lizzy toe, want we vierden pakjesavond met vriendinnen!

Lieffies. Van links naar rechts: ik, Merel, Lizzy, Charlotte, Dannick en Jo-Ann. Het was meeeega gezellig, girls!

We hadden van tevoren lootjes getrokken, bestelden na het uitpakken van de cadeau’s onze pizza’s, aten heel veel snacks en dronken wijn. Mega gezellige dag!

Fijne week! Liefs, Larissa. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.