My week in pictures 134

Hi allemaal! Er staat weer een gloednieuw weekoverzicht voor jullie klaar! Kijken jullie mee?

Voor wie mij een beetje kent: jullie weten allemaal wat voor een liefde ik heb voor sneeuw. Afgelopen week was de wereld plotseling wit en keek ik mijn ogen uit! Waar iedereen naar binnen sprint, trek ik een sprintje naar buiten. Oei, zo mooi!

Natúúrlijk was het bos helemaal leeg, haha. Kijk nou! Hier word ik zo zen van.

Even een wandeling gemaakt!

De dag erna, woensdag, was de wereld nog steeds even wit. Woooow. Vaak is het na een paar uur alweer weg maar dit keer niet. Love it.

‘Pieter, kom ook borrelen! Wij zitten er al!’ Zoiets stond er onder deze foto die ik naar onze docent appte toen we op donderdagmiddag met een aantal klasgenoten het jaar afsloten met een borrel bij de Vier Jaargetijden.

Er gingen heel wat drankjes doorheen en op speciaal verzoek werden er weer uienringen geserveerd (favoriet!!!) en die waren ook binnen no-time op.

Er werden héél wat groepsfoto’s gemaakt. Waarom? School is afgelopen! We gaan nu allemaal op stage, en na die vijf maanden kunnen we ons diploma in ontvangst nemen. Dus dit was wel enigszins… pittig?

Vrijdagochtend stonden we met de hele klas al heel vroeg in Den Haag voor een uitje naar…

… de Tweede Kamer! Dit uitje stond al een half jaar op de planning en was ook meteen onze laatste schooldag. Méga interessant en leerzaam!

Groepsfoto! De aller- allerlaatste, dan! En dit keer mét Pieter. 😉

Nadat we bij de Tweede Kamer waren geweest gingen we met z’n veertienen nog even wat lunchen in de stad bij BIT: een aanrader voor als je in Den Haag bent!

Door heel wat vertragingen was ik pas veel later thuis, maar ik moest gewoon werken. Om wat sneller op werk te zijn haalde ik snel even een patatje tussendoor. Nu ik dit weer zie heb ik er meteen weer zin in, haha.

As usual: vrijdagavond, zaterdag en zondag werken. Daar maak ik natuurlijk niet elke week dezelfde foto’s van.

Hoe was jullie week? Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.