My week in pictures 135

Hi allemaal! Hoe is het met jullie? De afgelopen week heb ik weer bijgehouden wat ik allemaal heb gedaan. Kijken jullie mee?

Maandag hadden we een afspraak bij de boekhouder en een afspraak voor een samenwerking voor ons bedrijf, dus we aten daar ook meteen. Mega gezellig! Er werd voor ons gekookt en er stond lasagne op het menu. Lekkerrrr!

Dinsdag had ik de allerlaatste (YES!) afspraak bij de fysiotherapeut! Voorlopig dan. Want totdat ik weer last krijg, hoef ik er niet heen. Zo fijn!

Wachten, wachten, wachten.. De afgelopen week bestond voornamelijk uit wachten voor afspraken. Hier zat ik te wachten op de volgende afspraak bij de huisarts.

Ohhh, jongens. Shame on me. Big shame on me. Ik heb afgelopen vrijdag, op 1 februari (sorry!!!) mijn kerstboom een keer weggehaald. Ik had er simpelweg geen tijd voor. Pfff. Erg hè. Maar ik móest hem ook wel weghalen, want…

… ik kreeg mijn nieuwe matras geleverd! Hier ga ik nog een keer een apart artikel over schrijven (want man, dat is een berg van een verhaal), maar het komt er op neer dat ik voor minder pijn in mijn schouders en een betere nachtrust een ander matras nodig had. Dat hadden we een paar maanden geleden al besloten en rond gemaakt, maar hij werd afgelopen week dan eindelijk bezorgd! Ja: hij is iets hoger dan het andere matras, maar dat komen ze nog fixen. Voor nu heb ik in elk geval heeeeerlijk kunnen slapen.

Vrijdag leverde ik, ein-de-lijk, mijn afstudeerproject in. Nu nog wachten op feedback, eventuele verbeterpunten aanpassen en noem het maar op, maar in elk geval: de kop is er af. De laatste fase kan beginnen!

Vrijdagavond maakte ik voor mezelf een culinair gerecht klaar (kuch): een tomatensoeppie. Kan ook niet anders.

Brrrr, wat is het koud de laatste tijd, hè! Dik ingepakt onderweg naar werk op vrijdagavond.

Ook gisteren, zaterdag, heb ik weer een dagje gewerkt. We hebben een nieuw koffiezet-apparaat en die maakt heerlijke koffie’tjes.

De outlet is weer geopend, en dat betekent dat er een pand in het centrum open gaat voor de SALE van drie winkels, waaronder die van ons. Deze foto maakte ik vrijdagavond, toen de winkel nog leeg en dicht was en ik de eerste ladingen naar het pand mocht brengen.

Gisterochtend hebben we alles ingehangen en hebben we de outlet geopend. Ik stond er ook een tijdje, dus die koffie kon ik zeker nóg een keer gebruiken. Zoooo lekker!

Wat hebben jullie de afgelopen week allemaal gedaan? Gaan jullie komende week nog iets leuks doen? Ik duik vanavond in elk geval weer op de bank voor een nieuwe ronde van Weet Ik Veel. Liefs!

Share:

1 Reactie

  1. 4 februari 2019 / 13:45

    Mmm, krijg nu alweer zin in lasagne. Ziet er goed uit. Fijn dat je niet meer naar de fysio hoeft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.