My week in pictures 136

Hi allemaal! Vorige week heb ik geen weekoverzicht geplaatst (le moi says sorry), maar die hebben jullie natuurlijk nog gewoon tegoed, en dus hierbij het weekoverzicht van vorige week! Morgen komt het weekoverzicht van afgelopen week online! Groetjes thuis en veel plezier met lezen. 🙂

Deze foto’s zijn nog van de zondagavond, die ik natuurlijk niet bij vorige week kon plaatsen omdat toen het artikel al online stond. Ik besloot weer een keertje de keuken in te gaan voor de felbegeerde prijs als ‘kluns in de keuken’ van 2019. Nou, dames en heren, het is weer een feit: er ging een hele hoop mis. Benieuwd? Kijk dan op mijn Instagram!

Maarrrr gelukkig mocht het eindresultaat er wel wezen: het was uiteindelijk toch nog gelukt en mega lekker!

’s Avonds speelde ik, net als elke zondagavond, weer fanatiek mee met Weet Ik Veel. Geen slechte score, hm?

Dinsdags zat ik aan het eind van de middag in de auto onderweg naar…

… Harderwijk! Voor een pizza-date. Met Gino! Dat wilde hij al heel lang en we hadden eindelijk tijd gevonden om een pizza’tje te halen, haha. Mega lekker!

In de categorie: dingen die ik wél kan omdat ze niet mis kunnen gaan: cake bakken met enkel water als benodigdheden! Hoera voor HomeMade! Hij was héél snel op.

Woensdag kwam de kapster weer langs voor een nieuwe laag bruine verf in het haar… 🙂 Ik ben zo blij met deze kleur! Het is een spoeling die niet heel lang blijft zitten en dus je haren niet onwijs veel aantast, maar de kleur bevalt mij zo goed! Dit blijf ik om de paar weken doen, dus.

Hier zie je ook meteen dat m’n haren een stuk donkerder zijn. Happy! Donderdags was ik in Amsterdam voor een controle-afspraak bij de endodontoloog. De wát? Hm, iets met m’n kaak. Alles was goed! 🙂

Meteen even wat nieuwe dingetjes geshopt in de Kalverstraat en wat andere plekjes bezocht, zoals dit mooie straatje! Het blauwe KLM-achtige blouseje is ’t niet geworden, maar ik heb wel twee andere blousejes gescored.

Mama en ik lunchten even snel wat bij de HEMA. Niet de meest fotogenieke foto. Sorry. Het was te lekker. Ik at het vegetarische saucijzenbroodje: het meest legendarische broodje ooit gegeten. Dikke aanrader.

Daarna dronken we nog een koffie’tje bij Het Groene Paleis: mijn favoriete koffieplekje in Amsterdam tot nu toe. Ze maken onwijs goede cappuccino’s en in het hartje van het centrum (Rokin)!

Vrijdag bereidde ik weer een culinair hoogstandje voor me, myself and I, namelijk: tomatensoeppie. Veel beter wordt het niet.

Rechts maakte ik vlak voordat ik naar werk ging, vrijdagavond.

Of ik de inkt wilde vervangen? Tuurlijk. No problemo. Of ik de inkt vervangen heb? Volgens mij wel.

Oeps.

Ik stond weer even in de outlet (een winkel met SALE items van drie winkels bij elkaar) en het was enorm rustig. Zaterdags maakte ik in de winkel zelf nog wat foto’s van de nieuwe LouLou tasjes, die (deels) voor Valentijnsdag erg goed van pas kwamen. Anyone?

Hoe was jullie week? Morgen staat er nog een weekoverzicht voor jullie klaar! Wie speelt er vanavond nog meer mee met Weet Ik Veel? Of gaan jullie voor de Luizenmoeder? Enjoy your sunday!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.