My week in pictures 137

Morning! Fijne maandag allemaal! Hebben jullie ook voorjaarsvakantie? Of gaan jullie nog lekker een weekje door? Afgelopen week stonden er weer wat leuke dingen op de planning, dus kijken jullie mee?

Dinsdag liep ik met mama een rondje door het dorp en belandden we bij THUIS. Daar was ik zelf nog nooit geweest (shame on me), maar vanaf nu kom ik er zeker vaker! Wat een fijne plek is dit! Even een preview:

We hadden allebei een mega lekkere cappuccino en ik nam er een stuk versgebakken appeltaart bij. Heerlijk zo, op een dinsdagmiddag met mama!

Woensdagavond stonden we met onze webwinkel op de Ladies Night in de plaatselijke (mini-)schouwburg, iets wat we voor de derde keer deden. Het is altijd heel erg gezellig daar en je krijgt goede naamsbekendheid. Tussendoor aten we snel even een patatje (en snack 😉 ).

Donderdag was het Valentijnsdag, maar voor mij geen bijzondere (helaas ;-)). Wél ging ik voor het eerst een dagje naar mijn nieuwe stage bedrijf in Den Haag om alvast wat in te komen. 25 februari begin ik officieel! Zin in.

Uhm, krijgen jullie dat gedoe in televisieland ook allemaal mee? De transfers, programma’s die gewist worden en… de nieuwe directeur. Dit nieuwtje vind ik dan wel leuk, maar van sommigen viel mijn mond toch echt even open…

Vrijdagmiddag was het onwijs lekker weer en had ik eindelijk de moed gevonden om 1) naar de sportschool te gaan en 2) dit fietsend te doen. Ja, dat doe ik altijd met de auto. Of ik nog geen kilometer van de sportschool afwoon? Misschien.

Na sporten even met de beentjes omhoog luieren. Dat viel mijn kat ook op… (hey you!).

Recentelijk las ik in het boek van Jamie Li dat het ‘oké’ is om goud met zilver te combineren. Zelf heb ik daar nooit problemen mee gehad, maar ik weet wel dat het bekend is dat het ‘niet zo hoort’. Ik ben wel benieuwd: wat vinden jullie? Kan het, of niet?

Afgelopen zaterdag trakteerde Mariëtte voor haar verjaardag en ze had drie mega lekkere taarten gebakken. Oh-my. Ik smelt.

Omdat afgelopen zaterdag ook mijn laatste, officiële, werkdag was trakteerde ik ook nog even. Dat viel natuurlijk helemaal in het niet bij de taarten van Mariëtte, maar gelukkig zat iedereen zo vol van die lekkere taarten dat dit een prima nagerecht was. 😉

Wat gaan jullie komende week allemaal doen? Zijn er nog wintersport liefhebbers in de zaal? Liefs!

Share:

6 Reacties

 1. 18 februari 2019 / 10:48

  Lekker weekje. Ik combineer goud ook nooit met zilver. Maar of het niet hoort…. geen idee. Mix en match dan maar… 😉

  • Larissa
   Auteur
   22 februari 2019 / 16:18

   Hm, gek is dat, hè? Ik weet het eigenlijk ook niet zo goed.

 2. 19 februari 2019 / 09:39

  Wat een fijne week! Leuk dat je een nieuw tentje in je eigen hometown hebt ontdekt.
  Ik vind zilver en goud prima bij elkaar kunnen! 🙂
  Liefs,
  Evelien

  • Larissa
   Auteur
   22 februari 2019 / 16:18

   Dank voor je reactie, Evelien! 🙂

 3. 24 februari 2019 / 11:10

  Leuk weekje met allemaal lekker eten, haha! En wat tof dat je op een Ladies Night hebt gestaan. Ik ben er laatst toevallig zelf geweest in een bios voor de nieuwe film Verliefd op Cuba 🙂

  • Larissa
   Auteur
   15 maart 2019 / 12:48

   Die film schijnt erg leuk te zijn! Lijkt mij ook nog erg leuk om te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.