My week in pictures 137

Morning! Fijne maandag allemaal! Hebben jullie ook voorjaarsvakantie? Of gaan jullie nog lekker een weekje door? Afgelopen week stonden er weer wat leuke dingen op de planning, dus kijken jullie mee?

Dinsdag liep ik met mama een rondje door het dorp en belandden we bij THUIS. Daar was ik zelf nog nooit geweest (shame on me), maar vanaf nu kom ik er zeker vaker! Wat een fijne plek is dit! Even een preview:

We hadden allebei een mega lekkere cappuccino en ik nam er een stuk versgebakken appeltaart bij. Heerlijk zo, op een dinsdagmiddag met mama!

Woensdagavond stonden we met onze webwinkel op de Ladies Night in de plaatselijke (mini-)schouwburg, iets wat we voor de derde keer deden. Het is altijd heel erg gezellig daar en je krijgt goede naamsbekendheid. Tussendoor aten we snel even een patatje (en snack ๐Ÿ˜‰ ).

Donderdag was het Valentijnsdag, maar voor mij geen bijzondere (helaas ;-)). Wรฉl ging ik voor het eerst een dagje naar mijn nieuwe stage bedrijf in Den Haag om alvast wat in te komen. 25 februari begin ik officieel! Zin in.

Uhm, krijgen jullie dat gedoe in televisieland ook allemaal mee? De transfers, programma’s die gewist worden en… de nieuwe directeur. Dit nieuwtje vind ik dan wel leuk, maar van sommigen viel mijn mond toch echt even open…

Vrijdagmiddag was het onwijs lekker weer en had ik eindelijk de moed gevonden om 1) naar de sportschool te gaan en 2) dit fietsend te doen. Ja, dat doe ik altijd met de auto. Of ik nog geen kilometer van de sportschool afwoon? Misschien.

Na sporten even met de beentjes omhoog luieren. Dat viel mijn kat ook op… (hey you!).

Recentelijk las ik in het boek van Jamie Li dat het ‘okรฉ’ is om goud met zilver te combineren. Zelf heb ik daar nooit problemen mee gehad, maar ik weet wel dat het bekend is dat het ‘niet zo hoort’. Ik ben wel benieuwd: wat vinden jullie? Kan het, of niet?

Afgelopen zaterdag trakteerde Mariรซtte voor haar verjaardag en ze had drie mega lekkere taarten gebakken. Oh-my. Ik smelt.

Omdat afgelopen zaterdag ook mijn laatste, officiรซle, werkdag was trakteerde ik ook nog even. Dat viel natuurlijk helemaal in het niet bij de taarten van Mariรซtte, maar gelukkig zat iedereen zo vol van die lekkere taarten dat dit een prima nagerecht was. ๐Ÿ˜‰

Wat gaan jullie komende week allemaal doen? Zijn er nog wintersport liefhebbers in de zaal? Liefs!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge