My week in pictures 139

Morrrrning! Hoe is jullie week? Vandaag deel ik weer een weekoverzicht met jullie, waarin ik jullie meeneem naar mijn stage én in de ‘wondere wereld van het tuinieren’. Ahum. Kijk je mee?

Mijn dagen zien er tegenwoordig zo uit: op kantoor in Den Haag. Daar ga ik jullie verder niet te veel mee vervelen, want daar zit tenslotte niemand op te wachten.

Dinsdags was mama jarig en had ik een dagje vrij van stage. Ik maakte ontbijt klaar met croissants en aardbeien. Om tien uur rende ik snel even naar de fysiotherapeut, waarna ik weer aan tafel schoof (timing, Laris, lekker!!!).

We reden naar het centrum en haalden vers gebak voor de visite die zou komen. We doken meteen even wat winkels in waar mama het een en ander paste. Het werd uiteindelijk niks, maar ik vermaakte me in elk geval met de spiegels.

Dit is het uitzicht vanaf het kantoor in Den Haag waar ik zit. Niet slecht, hoor. Niet slecht.

En dat wat je daar links ziet is eigenlijk precies hetzelfde straatje met huizen. 😉 Vrijdagmiddag sprak ik met mijn oom af in de stad om wat te drinken. Gezellig! We dronken wat bij Barlow. Erg leuke plek!

Zondags kwam er weer visite voor mama’s verjaardag, en dus doken we weer even het centrum in om boodschappen te halen. Bij de HEMA werd ik helemaal verliefd op de lente-/ en paas-afdelingen en kon ik het niet laten deze mini-kas mee te nemen. Met een vergeet-mij-nietje, natuurlijk. Want als er iemand bloemen vergeet… (mij niet gezien). We gaan kijken of dit wel werkt. 😉

En dus was het zondag weer tijd voor… TAART!!! Lekkerrrr. Voornamelijk die rechter: Scharzwalder-kirsch taart. Mijn favoriet-éver.

’s Avonds bleef de visite gezellig eten, en omdat ik niet kan koken maakte ik de salade klaar – want dat is tenslotte errrrrg makkelijk. En achteraf natuurlijk ijs. 😉

Hoe was jullie week? Komende week ga ik ook een paar hele leuke dingen doen (hoera!), maar dat zien jullie volgende week! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.