My week in pictures 144 + 145

Morning all! Afgelopen week had ik een héle leuke dag, namelijk… de launch party van mijn (en die van mijn klasgenoten…) eigen tijdschrift! Zo gaaf! Benieuwd naar de afgelopen twee weken? Lees en kijk dan snel verder!

Twee weken geleden op maandag reed ik voor stage van Den Haag naar Zaandam en was er enorrrrrm veel file. Ik heb echt onwijs lang stil gestaan op allerlei punten. Bah.

’s Avonds was ik iets later terug op kantoor door het heen-en-weer rijden en pakte ik de tram naar het station om 19:00 uur. Helaas viel die trein uit en reed er voorlopig niks meer, dus haalde ik maar een hotdog op het station om alvast wat eten binnen te hebben.

Dinsdags stapte ik weer de auto in en reed ik naar Utrecht, Wassenaar en weer terug. Ik vind het dus echt lekker om met een zonnetje op de snelweg te zitten. Noem me gek, maar ik geniet daar echt van. Anyone??? Ik moest het pakketje op de rechterfoto ophalen.

Woensdags werkte ik een dag thuis en liep ik even een rondje door het bos om wat te bewegen (dat doe ik immers niet zo veel meer nu ik elke dag achter een bureau zit) en een frisse neus te halen. Heerlijk.

We schuiven door naar vrijdag! De lunch op kantoor was op dus ik liep even snel wat blokken om om wat broodjes voor ons te halen. Ook wel eens lekker!

Zaterdagavond ging ik spontaan met Esther wat drinken bij De Rede en besloten we last-minute om te gaan stappen die avond. Daar heb ik dan weer geen foto’s van gemaakt, maar wel… van mijn fiets! Deze foto maakte ik om half vijf ’s nachts van mijn fiets, die een lekke band had. Ik heb mijn fiets bij mijn oma afgezet en ben naar huis gaan lopen (haha, oeps). Deze foto stuurde ik naar mijn oma, dat ze niet moest schrikken als ze ’s ochtends wakker werd.

Zondag had ik een dagje ‘vrij’, als in: veel thuiswerken maar tijd om wat leuks te doen en dus besloten we even naar een winkelcentrum te rijden en een ijsje te eten. Ik haalde bij de Leen Bakker in de SALE dit leuke rekje in het roze, voor administratie (klinkt zo lekker serieus) en spoot hem thuis meteen goud zodat hij in m’n kamer past. Heel erg blij mee! En dat voor €2,- ;-).

Dinsdags ging ik naar Marije toe, waar Cassedey ook was, om voorbereidingen te treffen voor de dag erna. We aten een tosti en ik had vlak daarvoor m’n nagels gelakt. Het ging goed, totdat.. we boodschappen gingen doen. Ai.

We haalden 15 flessen champagne, cupcake ingrediënten en twee bossen bloemen. Ze keken ons wel enigszins raar aan toen we drie keer afrekenden… 😉

Ik had vorige week zaterdagavond twee tops besteld voor de oh, zo belangrijke launch party… Het thema was red-velvet en dus: rood. Ik zou net op tijd zijn: het zou uiterlijk dinsdag binnenkomen maar ik vreesde al voor het ergste… Niet dus. Ze kwamen donderdag binnen. Zo jammer!

Ook kwam dinsdag de kapster weer langs voor een donker kleurtje in m’n haar! Oh, ik ben hier altijd zo blij mee! Ik vind het zo leuk, deze kleur! Wat vinden jullie?

De linkerfoto is van afgelopen vrijdag (niet helemaal chronologisch, dus, oeps) toen ik B12 pillen haalde bij de apotheek. Die gaan we vanwege mijn vermoeidheid nu proberen als laatste optie. Iemand ervaring hiermee?

De rechterfoto is van dinsdagnacht, om half twee (uhuh). Er moest nog een hele hoop geregeld worden voor de launch party en dus belden we de hele avond en nacht om alles door te bespreken en regelen.

Woensdag was het zo ver! Maar eerst… terugkomen op school! Jesse reed ons naar Zwolle. Op school hadden we alleen maar examen-uitleg, dus daar heb ik niks van vastgelegd.

Jesse en ik waren de host van de launch party en dus kleedden we ons leuk. Helaas was mijn kleding (ik had 4 outfits besteld bij 3 webwinkels!!) allemaal vertraagd en heb ik het moeten doen met mijn eigen kleding, maar dat bleek nog best goed te werken ook.

We aten snel een pizza’tje bij de Plataan in de binnenstad van Zwolle en gingen daarna weer rete-snel door naar Hedon, waar het allemaal plaatsvond. De banner die je ziet staat vol met covers van onze hele klas, erg tof dat zo te zien!

We hostten de avond, spraken op het podium, lieten onze glossy’s zien en hadden een hele leuke avond met vrienden, familie en elkaar. Onwijs leuk en bijzonder om zo mee te maken!

Van mijn tante, oom en nicht kreeg ik een prachtige bos bloemen, echt enorm mooi! Hij staat nog steeds supermooi.

Dit is ‘m dan! Mijn eigen tijdschrift! Ik ga er nog een keer een apart artikel over schrijven, maar ik ben er in elk geval enorm blij mee en trots op!

Woeh! Alle kleding kwam, ineens, veel te laat binnen, haha. Wat vinden we van dit jurkje? Ik vind ‘m onwijs mooi en gaaf, maar heb hem toch teruggestuurd omdat het echt een gelegenheidsjurk is. Maar ik vind dit wel echt heel mooi.

Gisteren gingen m’n moeder en ik snel kijken bij de opening van een nieuwe dierenwinkel- en dierenarts en dat was leuker dan verwacht. We aten een patatje en keken naar kuikentjes, lammetjes, kippen, papegaaien, kamelen (!!!) en noem maar op. Best leuk, haha.

Vandaag ga ik nog een dagje thuiswerken en heel veel to-do’s afronden, en morgen ga ik weer naar stage! Hoe is jullie weekend? Wat gek, hè, dat het nu ineens sneeuwt? Ik snap er niks van, haha. Liefs!

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.