My week in pictures 146 / DGTL

Hoe zijn jullie van de zon aan het genieten so far? Pfff, het is zo lekker warm, jongens! Afgelopen weekend was onwijs leuk, want ik ging namelijk naar DGTL met mijn stage om backstage te helpen! Benieuwd naar afgelopen week(end)? Lees dan snel verder!

In de trein vind ik het soms voor- en na stage heel lastig om echt even tot rust te komen met iets anders dan mijn mobiel. Ik ga al snel muziek luisteren of series kijken, maar eigenlijk wil ik proberen wat vaker te gaan lezen of écht iets productiefs te gaan doen. Ik nam het nieuwe boek van Kelly Weekers mee en las – weliswaar – één hoofdstuk (haha). Ach, het is iets!

Dinsdags had ik een afspraak bij de boekhouder voor de belastingaangifte, en aangezien dat een behoorlijk stuk rijden is stopten we bij de McDonald’s voor een ‘lunch’. Ik vind niet dat je dat echt een lunch kan noemen, maar ok. Het was lekker voor die ene keer in een paar maanden. 😉

Ik heb twee weken terug een nieuwe winterjas gekocht (I kid you not) maar gelukkig kan ik ‘m nog heel even aan. Ik ben er mega blij mee, want hij zit errrrrg lekker.

Vrijdag had ik een thuiswerkdag en ging ik naar buiten met m’n laptop. Ik werkte een paar uurtjes in de zon (en deels schaduw) op het heeeerlijke bankje in de tuin. Chill!

Ohhh, jongens, deze zon! Dat we weer naar buiten kunnen! Hell yes. De sinas-snippers die je ziet zijn echt killing voor mij: ik ben er inmiddels verslaafd aan. Er gaat tegenwoordig een heel pak per week doorheen (als het daar al bij blijft). Ai. Zo lekker.

Zaterdag was ik te vinden op het NDSM-terrein in Amsterdam, waar DGTL plaatsvond. Ik was daar voor mijn stage en het was wederom méga lekker weer, al helemaal om op een festivalterrein rond te lopen. Omdat het NDSM-terrein aan het water ligt waaide het ook genoeg, dus heel heet was het gelukkig niet. Echt mega chill, dit.

Ik liep de hele dag rond met m’n camera om foto’s te maken voor de socials van DGTL zelf, en van mijn stage (@badbirdsofficial).

Zondags was het Eerste Paasdag! Woeh! En WEER warm! Ik trok m’n favoriete zomerjurk aan en sprintte naar buiten. En eh… oeps. Zonder in te smeren. Dat doe ik tegenwoordig al-tijd, maar ik dacht vandaag: dat kan wel. Niet dus. Au.

We brunchten bij oma (lekker!) en childen wat in de tuin.

Afgelopen week had ik thuis de paastak neergezet en lichtelijk gedecoreerd met de hangers die m’n moeder had gekocht Schattig, toch?

En rechts was de tafel die ik zondagavond had gedekt voor maandagochtend. Ik had een kaartje geschreven!

Op Tweede Paasdag waren we te vinden in de IKEA voor een rondje toerisme (kuch), want uiteraard liep half Nederland daar. Maar het was wel even leuk, en ik heb nog wat leuke spullen gekocht!

Bij de uitgang haalden we ijs wat je zelf in een hoorntje kon doen. Ik besloot eens een keer voor aardbeien-ijs te gaan in plaats van roomijs, maar man: wat is dat vies! Ik probeerde hem nog op te krijgen maar heb hem (sorry) toch weg gegooid. Onwijs smerig. Had ik nou toch maar roomijs genomen… 🙁 Ach!

Hebben jullie lekker vakantie? Of werken jullie door? Ik ben in elk geval nog aan het doorwerken op stage deze week, en zaterdag ben ik te vinden op Kingsland voor Koningsdag! Wat zijn jullie plannen met Koningsdag? Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.