My week in Pictures 148 + 149

Hi lieve allemaal! Hoe is jullie weekend? Aankomende vrijdag is de deadline van mijn afstudeeropdrachten, dus ik heb het behoorlijk – kuch – druk met school. Maar da’s niet erg, want na komende week zijn we… klaar! Kijken jullie mee naar dit mega grote weekoverzicht van drie weken terug én twee weken terug?

De dag na Koningsdag zette ik samen met m’n moeder mijn nieuwe make-up kast in elkaar. Deze had ik al heel lang echt nodig: ik had een plastic rol-kastje, maar die viel bijna uit elkaar van het aantal make-up en spullen wat er in zat. Deze had ik al heel lang op het oog, dus het was eindelijk zo ver! Binnenkort laat ik ‘m jullie beter zien!

Meteen even de selfie-hoeken bekijken, hè. Je moet er een beetje voor bukken, maar dan kun je jezelf op de foto krijgen. 😉 Voor make-uppen maakt het overigens niet uit, dat kun je staand wel gewoon doen. Alleen de selfie-hoek is bukkend iets beter.

Ik maakte ook nog wat foto’s voor de shoplog van een paar weken terug en het artikel over de boeken die ik nog op mijn boekenstapel heb liggen.

Er kwam ook iets heel leuks binnen thuis: de nieuwe levering van producten die wij verkopen in onze webwinkel! Zo leuk! Ik ben verliefd op al deze kaarten. Stuk voor stuk favorietjes.

Deze twee foto’s zijn beide van een maandag twee weken terug: maandagmiddag gingen we even langs bij de overburen om bij te kletsen, super gezellig. ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken, maar daarna ging ik door naar Lizzy omdat haar zus jarig was. Daar deed ik dus ook even een koffie’tje! Gezellig.

Ik ben nu op stage heel erg druk met het afnemen van alle examens. Sommige examens moeten op beeld vastgelegd worden, en laat ik nou nét stage lopen bij een filmproductiebedrijf. 😉 Camera’s zat, dus.

Ook ging ik samen met een collega-stagiair boodschappen doen voor op kantoor en een kabeltje wegbrengen in de stad.

Het zal vast een enorm placebo-effect zijn, maar ik krijg een enorme energie-kick en het gevoel alsof ik rete-gezond ben door deze shakes. Zo nu en dan koop ik die, dus, om m’n lichaam even een boost aan vitaminen te geven. Ze zijn niet allemaal even lekker, maar het gaat wel steeds beter hoe vaker je ze drinkt. 😉

Op woensdagavond waren we met onze webwinkel weer aanwezig bij de Ladies Night van de film SINGEL39. Super leuk om dit elke keer te doen!

Straatje in Den Haag, wel. Mooi mooi. (Behalve het idee dat Thijs H. letterlijk daar bij die gele containers bleek te wonen… uhhh). Maar verder wel een mega mooie straat.

Ik had een koffie meeting in de stad met mijn stagebegeleider over het afstuderen en de Instagram voor zijn bedrijf.

Ohh… Heel pijnlijk deze. Dit was ik, vorige week zaterdag (11 mei). Die dag stond er iets heel leuks gepland, maar ’s ochtends gebruikte ik een product van Rituals onder de douche. Blijkbaar is er iets gebeurd (een allergische reactie óf dat het niet met zulke hitte in aanraking kan komen), waardoor ik na het douchen knal- en knalrood was. Het was letterlijk ingebrand: het voelde ook verbrand. Geluk bij een ongeluk hebben wij hier heel veel kennis van brandwonden en hadden we heel wat zalfjes thuis liggen die ze bij ernstige brandwonden ook kunnen gebruiken, dus die heb ik er meteen opgesmeerd. Anderhalf uur later zag het er zo (rechts) uit. Het was nog niet helemaal weg, maar als je het niet wist zag je het niet. Gelukkig maar, want…

… ik moest donders snel weg! Ik was namelijk zaterdag backstage aanwezig bij Het Concert van Lil Kleine in de Ziggo Dome. Mijn stagebedrijf maakt de aftermovie voor Lil Kleine en dus ging ik ook mee. Gelukkig kon dat alsnog doorgaan, ondanks m’n hoofd, haha.

Foto is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gebruikt voor welk doeleind dan ook.

Het was zó’n vette dag! De show van Lil Kleine zat enorm goed in elkaar, de sfeer was overal heel erg goed en bovenal: ik ben mega trots op de eindresultaten van mijn foto’s en video’s. Zie hierboven een foto die ik maakte.

Foto is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gebruikt voor welk doeleind dan ook.

Ok, nog ééntje dan. Onwijs veel geleerd die dag. Erg tof!

Deze foto maakte ik op moederdag: ik was helemaal kapót van die dag ervoor dus ik deed het lekker rustig aan. Ik gaf mijn moeder het boek over Anne Faber (die recentelijk uitgekomen is) en beloofde haar nog wat andere leuke dingen die ik die dag niet meer redde (oeps). Hoe was jullie moederdag?

Het weekoverzicht van afgelopen week staat ook bijna klaar, dus die deel ik ook snel met jullie! Geniet van jullie fijne (hopelijk zonnige) zondag! Liefs.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.