My week in pictures 150

Waaaaah! We – fucking – won! Wat deed ‘ie het goed, hè? Terwijl heel Nederland nog nageniet van afgelopen zaterdagnacht, deel ik jullie graag nog wat kiekjes van afgelopen week. Kijken jullie mee?

Vorige week voelde ik me de hele week niet zo lekker – zeg maar gerust helemaal r*k – dus ik haalde snel op het station wat paracetamol en ibuprofen. Toen ik op kantoor aankwam meteen koffie gezet en wat water gedronken. Inmiddels voel ik me alweer een stuk beter, hoor. 😉

Vorige week dinsdag had ik een meeting thuis!

Een tijdje terug kocht ik een nieuw nagellakje van Catrice: een peel-off glitter nagellak. Ik was best benieuwd. Ik deed vier lagen op (dat was wel echt nodig) en het bleek toch best heftig uit te vallen. Ik appte meteen Lizzy met een foto en mijn Gerard-Joling feelings op dat moment. Oeps. Maar… Nu ik dit typ (bijna een week later) zit het er nog perfecto op! Wordt vervolgd…

Ik vind het zo relaxed dat ik tegenwoordig de auto kan pakken als ik wil – en moet. Ik had na stage een vergadering en moest meteen door om er op tijd te zijn, dus had de auto op het station gezet.

Ik at – ff lekker healthy – bij de snackbar (haha) en ging daarna door naar de vergadering!

Woooow, mijn trein was opeens zo druk! Dat heb ik dus eigenlijk vrijwel nooit naar Den Haag. Ik kan eigenlijk altijd zitten. Maar dit keer was het bij het instappen al chaos en paste ik er nog maar net in. Holy!

Donderdagavond, de tweede halve finale van het Songfestival. Túúrlijk ging Duncan door, maar toch kijken. Gelukkig werden we al snel opgenoemd bij de landen die doorgingen. Hoera!

Op mijn Instagram deel ik de laatste tijd wat outfit foto’s van de afgelopen paar jaar, omdat ik het idee heb dat ik zo onwijs veel niet heb gedeeld. Volg je mij dus nog niet, doe dat dan zeker even hier!

Vrijdagavond deed ik een drankje bij de Huijskamer met Lizzy om even bij te kletsen. Gezellig!

Zaterdag viel ik voor iemand in op werk dus moest ik even van 4 tot 7 bikkelen. Gelukkig vind ik dat altijd een hele chille tijd om te moeten werken, dus het zat er zo weer op! Deze foto stuurde ik vlak voor werk naar Lizzy, die een uur later ook kwam werken.

Zaterdagavond: ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik zat er al ruim op tijd klaar voor. We maakten dit jaar heel veel kans en dus is het extra spannend te kijken. En jawel hoor: op het laatste moment wonnen we van Zweden! Whaaaaaaaat! Ik ben nog steeds over-enthousiast en mega verbaasd dat volgend jaar het Songfestival naar Nederland komt. Best vet, toch? Gefeliciteerd, Duncan!

Dat moest natuurlijk gevierd worden, en dus dook ik meteen met Lizzy en Kyra de kroeg in. The usual, hier in het dorp. Erg gezellig weer! Het werd een latertje, want ik was pas om kwart voor zes thuis (oeps).

Zondags wilde ik eigenlijk nog lang in bed blijven liggen, maar ik sleepte mezelf er toch voor twaalven uit om de hele dag aan school te werken. Aanstaande vrijdag is mijn deadline en dan moet alles af zijn. Volle bak aan school dus! En natuurlijk… met Arcade op repeat!

Fijne week, allemaal! Vergeet niet te lachen. 🙂 Groetjes!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.