My week in pictures 151

Vorige week was zo gezellig druk! Ik heb onwijs veel leuke dingen gedaan. Kijken jullie mee naar het weekoverzicht?

Vorige week maandag was het na een maand stage weer tijd om een dagje naar school te gaan. We hadden een examen ’teksten redigeren’ en moesten daarvoor rond kwart voor twaalf aanwezig zijn. We waren allemaal vrij vroeg klaar, en dus reden we nog even de stad in. We dronken wat bij Stadscafé BLIJ.

Na een lange tijd van bijna geen rokjes en jurkjes dragen (ik heb echt fases van een hekel hebben aan panty’s) trok ik mijn favoriete rokje weer een keer uit de kast. Ik ben nog steeds zo blij met deze! Ik voel me ook altijd een stuk lekkerder en zelfverzekerder in een outfit met een rokje of jurkje. Ik ben op zoek naar meer van zulke rokjes, iemand tips voor leuke webshops (behalve My Jewellery en Loavies, want die heb ik al doorgespit ;-))? Let me know!

Woensdags was het de dag van de stagiair (hoera) en dus nam onze stagebegeleider ons mee naar het strand voor een lunch. We aten bij Patagonia Beach en het was echt lekker, aanrader!

Of een van die jongens foto’s van me wilden maken. Túúúrlijk. Hahaha. Sorry Floris.

Den Haag was mooi woensdags! Het was mega lekker weer en lekker warm. Chill!

Vrijdag was het dé dag… Het inleveren van mijn Proeve van Bekwaamheid stond voor de deur. Hier zie je dat ik een deel van mijn examens doorstuur naar mijn docent, maar een ander deel moest op een USB-stick op school aangeleverd worden…

En dus, hop, aankleden en naar Zwolle. Ik stelde het inleveren de hele ochtend uit omdat ik mega zenuwachtig was (en ben) maar ben uiteindelijk toch maar die kant op gegaan.

Dit is mijn holy-wat-ben-ik-zenuwachtig-gezicht, want hier stond ik met de auto op het station en kwam ik er pas na een paar keer zuchten en heel wat selfies uit, haha. Hemel. Maar! Alles is nu ingeleverd (hoera!) en ik hoor volgende week of ik geslaagd ben of dat ik iets moet herkansen. Hopen op het beste… Haha.

Vrijdagavond waren we uitgenodigd door vrienden van ons bij de pre-sale van HK Living. Er wordt hier jaarlijks een sample sale gehouden op een vrijdag en zaterdag in mei. Vrijdag op uitnodiging, zaterdag voor iedereen (lees: het hele land, I kid you not). Zelfs vrijdag voordat de deuren opengingen stond er al een rij, maar het viel nog mee (pfieuw).

Lekker chronologisch gedaan, meid. Haha. In het beginpad was het zó druk, je kon amper bewegen. Gelukkig werd het later rustiger en kreeg je niet om de tien seconden een winkelmandje tegen je enkels aan gedrukt.

En yes: ik ben weer mega goed geslaagd dit jaar! Ik heb onder andere dit mega leuke tafeltje gescoord, waar er nog maar één van was en die ik heel snel in mijn winkelmandje had gegooid, haha. Echt zó blij met deze. Elke keer als ik ‘m zie weer een stukje meer.

Ook ben ik al een aantal jaar aan het sparen voor mijn uitzet, en vulde ik die weer wat meer aan met heel wat service van HK Living: mega mooi aardewerk. Onder andere deze vier mokken voor €1 p.s. en vier kommen voor €2,50 p.s. Score!

Vrijdagavond ging ik wat drinken met Carlijn in de Huijskamer om bij te kletsen. Het regende een keer niet en dus ging ik op de fiets, en kon ik weer een keer wijn drinken, haha. Chill.

De rechter foto is eigenlijk van zaterdagavond, maar ik deel ‘m nu vast. Voor wie mij kent: ik walg van vruchtvlees (sorry iedereen-op-deze-aarde-behalve-ikzelf) en inmiddels is het zo bekend dat ze zelfs in de kroeg mijn mixdrankje (met, inderdaad, sinaasappelsap met vruchtvlees) zeven voor me. Hahaha. Ik vind dit nog steeds machtig mooi. Je ziet hier trouwens Lizzy, die ‘m voor me maakt. Topper.

Zaterdag 25 mei: mijn lieve overgroot oma zou die dag 94 zijn geworden. We vierden vorig jaar haar 93e verjaardag en wisten toen in ons achterhoofd eigenlijk al wel dat het misschien de laatste was… En inderdaad, op 8 juli overleed ze. Ik wilde deze dag niet zomaar voorbij laten gaan en ik wilde toch bij haar stilstaan, dus ik stelde voor om pannenkoeken (haar lievelingseten) te gaan eten in het dorp. Het was mijn oma’s favoriet om dat te eten bij het Hans & Grietje Pannenkoekenhuis, maar dat is toch nog best een stap om naartoe te gaan zonder haar. En dus besloten we er ergens anders eentje te eten. Toch lekker! Op jou, oma!

Ik trok voor het eerst mijn nieuwe jurkje aan met schattige stippen en ben echt content met de spiegelselfies, haha. Maar niet alleen die, want ik vroeg natuurlijk meteen om een uitgebreide shoot (oeps) buiten – sorry mama.

Hierrr zie je hem beter! Komende week wijdt ik er nog een apart artikel aan, want dit jurkje is te leuk om niet met jullie te delen! Wat vinden jullie ervan?

Deze week staat weer in het teken van rommel, want vandaag rijdt het OV niet (en dus kom ik niet op stage) en donderdag is het Hemelvaart – en dus werk ik ook thuis. Gelukkig wordt het komend weekend mega lekker weer (hoera!) dus daar kijk ik enorm naar uit. Wat gaan jullie deze week doen? Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.