My week in pictures 152 / Voor het eerst óóit iets gebroken!

Ohhhh, wat was het afgelopen weekend lekker weer! En moet je nu kijken… Het is druilerig en saai weer. Máár, ik kon er afgelopen weekend wel lekker even van genieten (zaterdags dan), want ehhh… zondag brak ik mijn teen. Benieuwd naar hoe dat gebeurde? Lees dan snel verder!

Vorige week waren we een paar uurtjes in Zwolle voor een meeting. Die dag reed het OV niet, dus ik kon niet naar stage komen. We zijn met de auto richting Zwolle gegaan, en zelfs dat was al onwijs druk op de weg. Maar, we made it!

We lunchten bij Stadscafé BLIJ, mijn all-time favorite in Zwolle. Mega lekkere tosti’s en erg gezellig café! Spoiler: ik zit hier volgende week weer. 😉

Goh, gezellig, weten jullie meteen wat er in mijn badkamer allemaal staat. Haha.

Vrijdagavond ging ik na stage door naar de Huijskamer om een drankje te doen met Lizzy. Uiteraard konden we weer eens niet van de snacks afblijven. Ahhhh.

Afgelopen week kwam ook dit MEGA mooie jurkje binnen van Most Wanted! Zo verliefd op! Wat vinden jullie ervan?

Bij het boodschappen doen werd de champie (oké, cava) alvast uit de schappen gehaald voor de week erna (en dat was maar goed ook ;-)).

Ik besloot zaterdag lekker achterover te leunen in de tuin, me goed in te smeren en even uit te rusten met wat tijdschriften en boeken. Het was maar voor een paar uurtjes, maar zó fijn om dit weer even te kunnen doen. Mijn hemel. Wie van jullie heeft er ook in de zon gebakken?

Ik ben alweer een paar lichte tinten bruiner geworden, jullie? Ik las onder andere de JAN en begin net in dit boek ‘Jong burn-out’, wat mij mega interessant lijkt.

’s Avonds zou Ilse héulemaal vanuit het Oosten langskomen voor een avondje stappen (ofwel: ‘uit gaan’ in de kroeg hier in het dorp) en ik haalde ’s middags snacks en wat drinken. Ik moest hier zo om lachen. Ze wilde per sé meebetalen, maar dat vond ik dikke onzin. Ik stuurde een tikkie van €0,01 en ze maakte hem nog over ook, hahahaha. Zo enorm gelachen.

Joeee! Wij gaan naar de kroeg! Groetjes!

Zondag zocht ik mijn tijdschriftenstapel uit. Ik heb geen goede ‘before’, maar het ziet er nu een stuk overzichtelijker uit. Man. Links zijn allemaal H&M boeken, en rechts alle tijdschriften die ik heb. Wel erg veel, hè? Ach, ik vind het leuk ze te bewaren, haha.

Ja. Tja. Daar gaan we. Zondag wilde ik heel positief-ingesteld een lichtsnoer ophangen aan de schuur in de tuin, dus ik stond op twee rieten tuinstoelen. Ik wilde van de één naar de ander lopen, en stootte mijn teen tegen de rieten armleuning. Ik koelde ‘m meteen, maar ondanks dat raakte hij alsnog opgezwollen en later rood/paars/blauw van kleur. Ik ging toch maar even langs bij de huisarts een paar dagen later, en hij blijkt inderdaad gebroken te zijn. Pffff. Getsie. Volgende week een update over het herstel!

Wat hebben jullie afgelopen weekend in het zonnetje allemaal gedaan? Liefs!

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.