My week in pictures 153

Joejoe! Ben ik weer, met een kersvers weekoverzicht. En mán, wat een week was dit! De foto’s hierboven verklappen het al een beetje… Kijken jullie mee?

Maandag ging ik hinkelend op krukken naar school voor hét gesprek: was ik geslaagd of niet? Natuurlijk hebben jullie het antwoord al voorbij zien komen, maar het was die ochtend nog vrij spannend. Ook had ik nog nooit op krukken gelopen, en dus strompelde ik er als een pasgeboren kitten bij. Ik vond er niks aan, haha. Ik loop liever mank en met pijn, dan met dit.

JA! Whoop-whoop. We wisten het al, maar ik vind het nog steeds mega vet: ik ben geslaagd! Hoera!

Karlijn en ik hadden beide een gesprek op school, achter elkaar door, en we besloten na die tijd de stad in te gaan. We bleken allebei hartstikke geslaagd, dus daar moest op gedronken (en gegeten) worden. Y-e-s.

En meteen ook even bijkletsen, want we spreken elkaar veel te weinig door de drukte met stage, haha.

Dinsdagochtend was ik al vroeg uit m’n nest, want ik had een afspraak bij de huisarts voor m’n teen. Ik wilde toch even dat er iemand naar keek om vast te stellen of het om een kneuzing of breuk ging.

En jawel… het is een breuk (hoera! #not). Gezellig. Minimaal vier weken rust en ’t voetje omhoog houden. #help

Die dag werkte ik thuis, en er werd opeens een pakketje bezorgd met een grote heliumballon er in! Zo leuk, dit! Ik heb volgens mij nog nooit zo’n ballon gekregen via de post, dus dat was wel erg leuk, haha. Dankjulliewel!

De rest van de week heb ik niet zoveel foto’s meer gemaakt omdat ik voornamelijk thuis zit met m’n voet omhoog, of op stage aan het werk ben. Maar gisteren kwam dit onwijs leuke pakketje binnen: nieuwe kaarten voor in onze webwinkel (en thuis af te halen!). Zoooo leuk. Mega verliefd op al deze kaarten. Interesse? Stuur mij een berichtje via Instagram!

Ik moet zeggen dat het wel heel gek is nu niet uit te gaan op zaterdagavond. Normaal ben ik bijna wekelijks wel op stap en de komende weken gaat dat niet door mijn gebroken teen. Ik voel me verder prima, dus dat is het nare. 😉 Het is zo’n verleiding toch van huis weg te gaan in het weekend. Maar… poot omhoog! Ach, over een paar weken ben ik weer terug op de straat en voor nu kan ik even lekker bijslapen! 😉

Op het moment dat ik dit schrijf is het zondagmiddag, heb ik vanochtend Undercover gekeken en vanmiddag wat video’s van de Huismuts en Sanny Zoekt Geluk gekeken. De nagellak droogt – as we speak – nog op en vanavond ga ik denk ik vroeg naar bed. De ultieme zondag! Fijne nieuwe week! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.