My week in pictures 154

Hey jij! Als je dit op zondag leest met een grauwe lucht om je heen: I’m sorry for you. Ik zit hier met zonnebrand all-over-the-place buiten te wachten op de beloofde zon, maar ehhh… Nederland? Wat doen we? Nou, binnen zitten dus… Anyway, vandaag deel ik graag weer een nieuw weekoverzicht met jullie! En jullie geloven nooit wat er dit keer weer gebeurde… Spoiler: ik brak niks, maar het scheelde niet veel.

Nu ik tijdelijk niet bij de supermarkt (mijn bijbaantje) kan werken, blijft mijn nagellak er nét iets langer opzitten dan normaal. Vorige week lakte ik het in deze mooie, roze kleur en het zit er nog steeds mooi op. Blij mee! Kleurtje is van de HEMA.

Nee. Jullie geloven het niét. Long story short: onze koelkastdeur (!!!) is uit de koelkast gevallen, inclusief inboedel, en wie stond daar precies op de verkeerde plek? Exact. Le moi. Normaal sta ik recht voor de koelkast, dit keer iets ernaast. Dat is mijn geluk geweest, want de deur heeft alleen mijn scheenbeen geraakt. Dat had, lullig gezegd, heel anders kunnen aflopen. Al helemaal met de gebroken teen die ik al heb. Maar, dat is niet gebeurd dus dat is weer een geluk bij een ongeluk.

De lucht was de afgelopen paar dagen weer zo mooi elke avond! Vet leuk. En mijn lieve tijgertje kwam weer bij me liggen tijdens het werken. Love it.

Kunnen jullie lezen wat er op mijn shirt staat? Hehe. In spiegelbeeld, dus ik speel een beetje vals, toegegeven. Wat vinden jullie van dit witte jack wat ik vorige week scoorde voor maar €10 (!!)? Bij H&M, onwijs blij mee!

Wat zei ik over de lucht? (Bijna) strak blauw overdag! Zo lekker, dit. Bij zomers weer horen natuurlijk heel veel aardbeien: mijn favoriete fruit.

Ok, misschien een beetje veel foto’s van het weer (my bad), maar HALLO?! Deze regen, afgelopen donderdag? Het kwam met bákken uit de lucht? Ik zat op kantoor en vreesde al voor de wandeling naar de tram, haha. Shiiiiit.

Maar! Gelukkig heb ik genoeg om te lezen. Mijn favoriete tijdschriften zijn VOGUE, Linda, Linda.meiden, JAN en Talkies.

YES: mijn favoriete gedeelte van deze week. De foto’s die ik dit weekend maakte in de haven, samen met mama. Mega mooi, toch? En ik gebruik sinds kort dit filter van VSCO. Helemaal blij mee!

Soooo happy! Ik draag hier wederom weer mijn nieuwe jack: hij zit zo onwijs comfortabel en lekker.

Fijne zondagavond, allemaal! Geniet van het – verwachtte – mooie weer komende week! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.