My week in pictures 155

Hey lieve jij! Ik hoop dat, wanneer je dit leest, je lekker in het zonnetje zit, onderweg bent naar het strand of op wat voor fijne manier dan ook wat zonnestralen meepakt (doen!). Maar eerst wil ik jullie graag weer meenemen in een gloednieuw weekoverzicht! Klik door om verder te lezen!

Aan het begin van de week had ik een dagje vrij en besloot ik deze dag ook écht vrij te nemen, iets wat uitzonderlijk gebeurt, haha. Gelukkig weet ik dat de laatste tijd steeds vaker te doen, dus dat is erg fijn. Ik heb een paar uur in de zon gelegen, gelezen en stiekem toch nog wat gewerkt aan verschillende projecten.

Nou, van dat lekkere weer bleef nog weinig over, de dagen daarna. Ik was onderweg naar kantoor en kon net tussen de buien doorglippen, maar het was de hele dag enorm grauw, pfff. Maar dat zijn vaak wel de lekkerste dagen op kantoor, haha. Ik werk dan het productiefst.

Ok, ik had de afgelopen week even wat opstartproblemen in de ochtend dus ik besloot er wat koffie doorheen te gooien. Dat doe ik heel weinig in de ochtend, maar op kantoor vind ik het vaak toch wel chill om zo vroeg de dag te beginnen (of nouja, ik begin om half elf… #oeps #hoezovroeg).

Donderdags was het brood op kantoor op dus liep ik naar de bakker om de hoek om vers brood (my fave!) te halen. We waren maar met z’n drieën dus ik had niet veel nodig. Ik vind het altijd zo chill om bij een bakker binnen te lopen. Die geur!!! Who’s with me?

Vrijdagavond reisde ik af naar Zwolle, waar Cassedey haar verjaardag vierde! We dronken wat bij de Vierjaargetijden (onze favoriet) en eindigden de avond met een wandeling naar het station met dit uitzicht (!!!). Whaaaat! De lucht is zo bizar! Dat moesten we vastleggen, haha.

Gisteren had ik een enorm chille, maar productieve dag. Mama en ik moesten het een en ander in de stad doen en we hebben een hele hoop gedaan gekregen. We haalden op het eind nog een Italiaans schepijsje (onze favoriet) om de dag mee af te sluiten. Zo lekker!

Ook vroeg ik mijn personal photographer (hi mom) weer wat foto’s te maken. Het is in de omgeving bij ons zo lastig om iets te vinden wat geen groen in het beeld bevat (want ik haat groen in foto’s) dus we zochten een tijdje, maar vonden uiteindelijk deze plek! Deze kleurenbom is toch vét?

Gisteravond kreeg ik bij thuiskomst INEENS een enorme opruim-kick, dus ik heb de voorraadkast aangepakt en ‘m flink opgeruimd. Ik was pas enorm laat klaar (want het is nu 22:56 uur – terwijl ik dit typ) en ik moet nu nog mijn hele to-do lijstje afwerken. Tja, oeps, niet zo handig. Maar: de kast is netjes, haha. Vandaag ga ik misschien nog door met mijn opruim-kick (want eerlijk: dat is soms best chill) of… ik kies voor de zon, haha.

Liefs, Larissa

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.