My week in pictures 156

Hey jij! Hoe was jullie week? Ik lig momenteel met m’n benen omhoog, want drie dagen Defqon hakken er toch wel in, haha. Afgelopen week was enorm druk, maar heel leuk. Zo ging ik onder andere naar mijn toekomstige studentenstad om kamers te bezichtigen (en met resultaat!) en had ik mijn laatste paar dagen op stage in Den Haag. Lezen jullie mee?

Vorige week zondag was het zó warm, dat mama en ik het thuis niet meer uithielden. We besloten een terrasje op te zoeken en daar even tot rust te komen en wat te drinken. Mega chill.

Maandag zaten we al vroeg in de auto onderweg naar Leeuwarden, om om half elf bij een afspraak te zijn. Ik had vier kamer bezichtigingen… En met resultaat! Dat ging niet helemaal vanzelf, maar dat vertel ik jullie in een apart artikel. In elk geval kan ik jullie vertellen dat de straat die jullie op de rechterfoto zien, vanaf augustus mijn nieuwe straat is! En daar ben ik mega blij mee! Zin in!

We hadden niet één afspraak in Leeuwarden, maar twee. We hadden ’s middags een paar uur vrij dus lunchten even wat in de stad.

Om half drie had ik de volgende afspraak bij mijn toekomstige school voor een studiekeuze gesprek, omdat ik tot de laatste seconde twijfelde. Maar de keuze is gemaakt, hoor. 😉 ’s Avonds aten we spaghetti, eindelijk weer een keer buiten eten! Heerlijk.

Aaarg, huilende kinderen in de coupé en dan dit. Ik wil muziek. Nuuuuu! Hahaha. Wie herkent dit?

Vorige week had ik mijn laatste officiële stageweek in Den Haag, dus dit zijn ook de laatste foto’s van kantoor en omgeving voorlopig. 🙂 Ik reed samen met een collega naar de supermarkt om boodschappen te doen, maar omdat er een storing was bij alle AH’s moesten we helemaal omrijden om bij een Jumbo uit te komen. Pfff, haha.

De vriendin van een collega van me had appeltaart gebakken en meegenomen naar kantoor, méga lekker. Ik wil dit nu weer, nu ik hier naar kijk.

Ik kocht vorige week een mega fijn pak bij Kaatje en ik leef er momenteel echt in. Hij heeft de wasmachine nog maar één keer gehaald en je kunt me er in wegtekenen. Love it.

Ik had nog een boekentegoed open staan dus kocht daar deze twee boeken van afgelopen week. Beide wilde ik al heel lang graag lezen (net als 100+ andere boeken #help) dus het leek me leuk deze voor de zomervakantie aan te schaffen. Ik ben er nog niet in begonnen, maar ben erg benieuwd!

De laatste stagedag op kantoor.. Toch wel gek, hoor, haha. Voorlopig reis ik niet meer af naar Den Haag en omdat het zo’n ritme was is dat toch gek.

Vrijdag reed ik vlak voor Defqon even heen en weer naar huis, en reed ik langs dit! Ik wist dit al – ik woon immers bijna naast Defqon – maar het was pas heel vroeg in de ochtend! Shit. Ik moest niet veel later ook met de auto door die rij heen. Gelukkig kende ik wat tussendoor wegen die – blijkbaar – weinig mensen kenden want ik kwam er uiteindelijk vrij makkelijk doorheen.

Waaauw. Ik was nog nooit op Defqon geweest en vond het altijd ’takkeherrie’, maar wat is dit vét! Het evenement is zo goed in elkaar gezet, geproduceerd en aan alles is gedacht. Ontzettend indrukwekkend. En de muziek bleek ik ook leuk te vinden.

Ik moest het hele weekend werken op het festival voor stage, dus zocht ondertussen wat vriendinnen op die ook op het terrein waren. Mega gezellig!

Dit was backstage, in de regiebus waar de livestream er doorheen gepompt werd. Mega interessant en – wederom – indrukwekkend dit. Zo gaaf!

Ook zocht ik zondags m’n neef nog even op, die ook aanwezig was. Heel leuk om iedereen daar tegen te komen en even te spreken: dat heb je niet vaak als je ergens aan het werk bent. 🙂 Ik sliep ook elke nacht gewoon thuis, omdat ik dan lekker in m’n eigen bed kon slapen (en dat is toch wel errrrg fijn).

Deze week heb ik even een paar daagjes vakantie, en daarna gaan de meetings en afspraken weer door. 🙂 Ik update jullie heel snel over mijn nieuwe kamer en de studie die ik vanaf september ga volgen! Fijne week! Liefs, Larissa.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.