My week in pictures 157

Hey jij! Hebben jullie al zomervakantie? Vorige week deed ik het lekker rustig aan, na zo’n weekendje Defqon, en dus deed ik een aantal leuke dingen. Kijken jullie mee?

Mega fijn, dagen lang in je bikini rondlopen! Als je nu naar buiten kijkt vraag je je echt af waar dat weer gebleven is, maar goed. Vorige week konden we toch echt even genieten.

Mama en ik gingen gezellig een keertje uit eten. Het was mega rustig, maar niet té rustig in het restaurant. Dat vind ik dus mega fijn. Zo chill.

Ik droeg mijn nieuwe broekpak waar ik mega blij mee ben! Ik laat ‘m binnenkort nog beter zien!

Ik bestelde een carpaccio salade, wat ik normaal nooit doe. Ik ga altijd voor de oude-vertrouwde kipsaté of schnitzel, maar ik wilde een keer iets compleet anders proberen. En dit is lekker! Aanrader!

Vrijdag was ik onderweg naar Zwolle en omdat het nieuwe bussysteem echt helemaal r*k is besloot ik maar te lopen in het zonnetje. Dat lukt gelukkig weer met m’n gebroken teen. 🙂

We hadden met drie klassen van onze opleiding (inclusief docenten) afgesproken op het Stadsstrand om daar het jaar (en voor ons de gehele studie) af te sluiten. Een ijsthee en drie wijntjes verder was het al snel half vijf, oeps.

Het was voorlopig de laatste keer dat ik in de binnenstad van Zwolle zou zijn, dus we gingen na die tijd nog even de stad in. Ik had voor het eerst sinds tijden niks te doen (heeeeerlijk) dus ik had alle tijd.

En dus moesten er de nodige foto’s worden geschoten, haha. Sorry, jongens.

Ik shopte wat nieuwe spullen voor mijn nieuwe kamer bij de Costes en ZARA HOME. Love it.

Zaterdagmiddag kwam lieve Ilse naar mij toe en dronken we wat bij THUIS. Ze hebben het daar verbouwd en ik wilde er graag weer heen om te kijken hoe het was geworden. En daarnaast ben ik echt mega fan van THUIS, dus wil ik hier altijd wel heen.

Als ik met Ilse op stap ben, ben ik altijd mega blij met de foto’s, haha. We willen altijd allebei graag foto’s hebben van onze outfits/plekken/locaties en ik durf haar ook altijd te vragen foto’s te maken. En ze weet ook precies wat ik goed/mooi vind, dus dat is super fijn.

Bij de Blokker scoorde ik onder andere deze twee accessoires voor op m’n nieuwe kamer! Love goud, dus ik koop daar alles van in. Hoe leuk zijn deze?

’s Avonds bleef Ilse slapen, en gingen we naar het Julifeest hier in het dorp. Ik moet zeggen, ik ben best iemand die veel feestjes leuk vind, maar deze vond ik toch een beetje tegenvallen. Het was niet heel bijzonder en het was al onwijs vroeg afgelopen. We zaten om half twee alweer thuis, haha. Dat vind ik echt méga vroeg. Nouja, volgende keer beter!

Zondag hebben Ilse en ik tot in de middag in bed gelegen en keken we Ex on the Beach. Guilty. Wat hebben jullie gedaan? Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.