My week in pictures 160

Hey jij! Hoe is het met jullie lichaamstemperaturen gesteld? En zijn jullie al voor de kreeft-look gegaan? Het was afgelopen week wel héél warm, maar op zich vond ik dat helemaal niet zo heel erg. Ik heb de hele week in m’n bikini rondgelopen en dat is soms ook best lekker, haha. Kijken jullie mee naar afgelopen week?

Dinsdag sprak ik af met Gino en Marije om wat te gaan drinken in het dorp. We hadden alle drie best trek dus bestelden er, ondanks dat er geluncht was, patat bij.

We kletsten een paar uur en liepen daarna nog een klein rondje met: ijs! Dat mocht ook wel echt met dit weer, haha.

Op woensdag sprak ik af met Maud om wat te gaan drinken bij THUIS. Heel gezellig was dat! Ik besloot een keer de ijskoffie uit te proberen: echt een aanrader! Deze is mega lekker en niet zo standaard als bijvoorbeeld die van de HEMA.

Toen we terugreden tikte het in de auto 40 graden aan, whaaat! Zo warm.

Donderdagochtend moest ik al heel vroeg uit de veren omdat ik om 08:45 uur een afspraak bij de fysio had. Ik kreeg vorige week weer onwijs veel last van m’n rug en schouders, dus wilde nog snel een afspraak maken. Omdat alles vol zat, konden ze alleen ’s ochtends vroeg plek maken. Dat is echt niks voor mij, maar met deze hitte was het wel lekker. Om twaalf uur had ik al ontzettend veel gedaan!

Vrijdag was oma jarig! Hoera! We gingen met de familie lunchen bij Lands End in Ketelhaven. Het was ook deze dag weer bloody-hot maar gelukkig stond er bij het water wel een windje.

Mijn moeder, oma en tante bestelden een broodje zalm en ik kipsaté. Mijn nicht en oom bestelden ook nog wat anders, maar die heb ik niet op de foto staan. Ik moet zeggen: de service hier kan beter (ik zal niet klagen, maar het was zeker niet top hier) maar het eten was in elk geval wel lekker!

Die dag bleven we gezellig bij oma en trok ik m’n kleding weer uit – want wie wilt er nu kleding aan?! – om in m’n bikini rond te lopen. Stuk beter te doen. Ik ben heel blij met deze nieuwe bikini, top en broekje beide van H&M. Echt mijn favoriete items momenteel.

De afgelopen week heb ik ook weer wat tijd genomen om een boek uit te lezen en twee tijdschriften erbij te pakken. ’s Avonds gingen we met wat vrienden van oma barbecuen.

Gisteravond, zaterdagavond, was ik bij Polderfest. Dat is een feest hier in de buurt wat al een aantal jaar gehouden werd op een boerderij, maar sinds dit jaar uitgebreid is met een tent en grotere bands. Mega gezellig. Onder andere The Partysquad (rechts) was aanwezig, maar ook Polderrad was erg leuk. Maar tsja, dat uurtje Partysquad was waar we eigenlijk voor kwamen, dat was het gezelligste uurtje, haha.

Vannacht was ik pas ontzettend laat thuis en daarna heb ik vrijwel niet kunnen slapen, waardoor ik vandaag enorm moe en futloos ben. Ik ben al een aantal keer op de bank en op bed neergeploft, maar er moet gewoon gewerkt worden dus ik moest mezelf er steeds weer vanaf slepen. De administratie moest dringend gedaan worden en er stond nog een heel to-do lijstje klaar. Gelukkig is het morgen weer een wat rustiger dagje. 😉 X

Share:

1 Reactie

  1. gino
    28 juli 2019 / 16:11

    dat ben ik daar op die foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.