My week in pictures 161

Hey allemaal! Daar ben ik weer! Met een gloednieuw weekoverzicht. En wat voor een week! Ik zat namelijk voor een paar dagen in Limburg. Hoe, wat en waar lees je vandaag! Kijken jullie mee?

GOUDEN TIP!

Allereerst: wie weet een gouden tip voor de wazige foto’s? Sinds vorige week zijn alle foto’s die ik upload (scherpe foto’s!) wazig zodra ik ze bekijk bij de Voorbeeld-weergave. WordPress doet sinds vorige week iets met mijn foto’s en ik weet niet wat en hoe ik dat aanpas. Dat is ook waarom dit weekoverzicht later is (kom op: deze foto’s zijn niet om aan te zien) en er ook nog geen foto’s van Limburg online zijn gekomen. Ontzettend jammer. Iemand de gouden tip? Laat het weten! Ok. En doorrrrr.

Dinsdagmiddag was ik met de trein onderweg, en dat was niet zomaar een rit. Maarliefst 4,5 uur zat ik in de trein dinsdag. Hemel. Dat is niet – ahum – even om de hoek. Ik ging namelijk naar…

Valkenburg! Hoera! Daar wilde ik al heel lang graag naartoe. Ik verbleef in het Black Label Hotel (binnenkort meer foto’s daarvan!) en dat is zo’n aanrader! We hebben het hier echt naar ons zin gehad. Een van de mooiste hotels die ik heb gezien.

Ehh tja. Ik weet niet welke designer ze hier op hebben gezet, maar het is echt prachtig. Alles straalt luxe uit. Love it.

Ik droeg mijn nieuwe funky blouse die ik scoorde bij de MANGO in de SALE. Wat vinden jullie?

Valkenburg is klein, maar heel mooi! Op de eerste dag liepen we een rondje door het dorp (of is het een stad met stadsrechten?) en ik schoot daar een aantal mooie foto’s. Ook die zien jullie binnenkort (als mijn blog weer normale foto’s toelaat *rolling eyes*).

Op de eerste avond aten we bij een Italiaans restaurant. En ik zeg jullie eerlijk…

… Ik heb nog nooit zo’n lekkere pasta gegeten! H-o-l-y! Deze was echt onwijs goed. Dus voor als je naar Valkenburg gaat en goed Italiaans eten wilt, ga naar Lignanos. Enorme aanrader.

Ook op het hotel raakte ik niet uitgekeken. Alles is nog nieuw (het hotel bestaat pas sinds een paar maanden) en het is echt heel mooi. Op de kamers hadden we Marie-Stella-Maris shampoos en bodylotions. Hoe chill! Echt heel leuk.

Op de tweede dag pakten we de trein naar Maastricht om daar een dagje te winkelen. Ik had nog twee Fashioncheques en die wilde ik graag inleveren bij de Hudsons Bay voor een horloge. Ik zoek al maanden naar het perfecte model, maar was er nog niet tegenaan gelopen. Tot nu! Ik heb een prachtig horloge van Rosefield gescoord. Ik zal ook die binnenkort eens delen!

Zo, ik val wel lekker op met die kleuren, hè? Haha. Het was spontaan onwijs koud die dag, maar ik had alleen maar korte broeken en topjes meegenomen. Op één trui na, deze dus. Eyecatcher, haha. Deze foto is gemaakt op de Sint-Servaasbrug in Maastricht!

’s Middags vonden we een leuk restaurantje (Momus) waar we kroket op brood lunchten. We zaten direct aan de straat, heel leuk! Ik was twee jaar geleden ook al eens in Maastricht geweest, maar toen met kerst. Heel leuk om dat nu weer terug te zien, in de zomer.

Maastricht is prachtig! Het is dat het zo ver van huis is, anders was ik er wel vaker heen gegaan. Hele fijne stad om doorheen te lopen, te shoppen en gezellig wat te drinken.

Ik droeg de dag erna mijn nieuwe jurkje van MostWanted waar ik ook weer erg blij mee ben! Hij zit erg lekker en is echt perfect voor half-warme dagen als deze. Ik moest eigenlijk deze dag alweer naar huis, maar boekte er onverwachts een nachtje achteraan. Het was zo leuk en gezellig in het hotel! We wilden nog niet weg.

En dus zaten we die avond weer op een terras in Valkenburg. I know, heel cliché, weer kroketten op brood, maar het is zo lekker! Na het eten liepen we nog een rondje en kwamen we bij dit uitkijkpunt uit. Valkenburg from above! Heel leuk.

Oh boy, ik ben verliefd op deze plek. Alles rondom het hotel was heel nieuw en het oogt allemaal heel luxe. Love it.

Die avond at ik eindelijk weer een keer een pokébowl: je maakt mij hier dolgelukkig mee. Ik had ‘m al op de kaart in het hotel zien staan en ik móest deze weer eten vorige week. Ik moet zeggen, in Noordwijk maken ze ze beter (duh), maar hij was erg goed!

Beide avonden dronken we nog een drankje bij de bar beneden. We kregen een welkomsvoucher dus die konden we mooi gebruiken.

Vrijdags gingen we naar huis toe, en eenmaal thuis bleek dat mijn kat een enorm dikke poot had. En dus, hop, zaterdag meteen naar de dierenarts. Het blijkt niet heel ernstig, maar ze constateerden artrose.

We brachten de kat even thuis (een warme auto is een no-go) en reden daarna door naar de GAMMA om te kijken naar verfkleuren voor de muren in mijn nieuwe kamer. Ik wil het liefst één muur geverfd hebben, maar ik kijk het nog even aan. In elk geval ben ik heel veel wijzer geworden van alle adviezen hier en heb ik veel inspiratie op gedaan!

En… ik ging niet met lege handen naar huis. Tadaaa! Aanschouw: mijn nieuwe – PRACHTIGE – fluwelen pareltjes. Deze twee scoorde ik echt voor een koopje en ik ben er echt helemaal blij mee. Deze gaan mee naar mijn studentenkamer!

Zondags deed ik heel wat achterstallig werk, en liep ik een rondje door het dorp met Esther. Ik wil echt wat meer in beweging zijn, want ik heb het gevoel dat ik veel te veel en te lang achter mijn laptop zit en te weinig beweeg. Even flink stappen door het dorp, dus.

Fijne week! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.