My week in pictures 162

Hey jij! Deze weken zijn méga hectisch, maar zo leuk! Afgelopen week hielp ik voor het vierde jaar op rij mee met de Meerpaaldagen en kreeg ik de sleutel van mijn kamer! Kijken jullie mee?

Begin vorige week ging ik samen met mijn oma en moeder naar de IKEA om meubels te kijken: welk bed past? Wat voor kast heb ik nodig? Welke bank wil ik? Esther ging onverwachts ook gezellig mee en zo hadden we spontaan een dagje weg. Gezellig!

Hej, een wheelie op de IKEA karretjes is niet helemaal de bedoeling, chick.

Omdat ik nog geen maten van mijn kamer had en ik er nog niet in was geweest, kon ik nog geen meubels kopen. Maar wel een hele hoop andere ‘meuk’, die je ook simpelweg nodig hebt. Zoals dit.

Eenmaal thuis werden de eerste verhuisdozen vast ingepakt en het valt me nog best mee wat ik allemaal mee neem.

Woensdag was het dan eindelijk zo ver: richting Leeuwarden om de sleutels op te halen, hoera! We zijn meteen de hele dag wezen ‘klussen’, oftewel: schoonmaken.

Die week dook ik, na twee maanden, ook maar weer eens de sportschool in. Ik kreeg een nieuw rooster omdat ik vanwege mijn gebroken teen van vorige maand nog niet alles kan doen. Aan het eind van deze maand stopt mijn abonnement hier, dus het is nog maar voor een paar weken, maar toch.

En jongens: ben ik de enige die echt zenuwachtig wordt van auto’s die zo dicht op je komen staan? Aahhhh.

Donderdagavond startte de 28e editie van de Meerpaaldagen en ik hielp dit jaar voor het vierde jaar mee. Het is zo’n leuke familie en tof evenement. We trapten af met een paar interviews, gedaan door Ruben en Veronique. Ik stond veilig achter de camera. 😉

Veel foto’s van de Meerpaaldagen deel ik niet dit jaar, daarvoor verwijs ik je graag door naar het account van de Meerpaaldagen op Instagram (klik hier), maar wat ik wel graag met jullie deel is de afterparty waar ik van vrijdag op zaterdag naartoe was. Omdat ik nooit meerderjarig was en altijd moest werken, was ik hier nog nooit geweest, maar dit jaar wilde ik er wel een nacht naartoe. Ik vond het gezellig, maar tegenvallen in vergelijking met de verhalen die ik altijd hoor. De nacht daarop ben ik, ook vanwege vermoeidheid, niet nog een keer gegaan. Maar wie weet volgend jaar!

Zondags waren we nog gezellig naar mijn familie geweest voor een barbecue omdat mijn oom en neef jarig waren (hoera!), maar daar ben ik vergeten foto’s van te maken. Het was zo gezellig, dat dat er helemaal bij in geschoten is. 😉

Zoals je merkt ben ik weer – ahum – lekker afwezig deze week op mijn blog en Instagram, en dat komt doordat ik echt gesloopt ben door afgelopen week. Ik probeer het weer langzaam op te pakken, maar heb het even rustig aan gedaan. 😉 Liefs!

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.