My week in pictures 163

Hey allemaal! Zo, da’s lang geleden, dat mijn weekoverzicht netjes op zondag online stond, haha. 😉 Gisteren had ik wat tijd om achterstallig werk in te halen en tikte ik er meteen een weekoverzicht achteraan. Kijken jullie weer mee?

Maandagmiddag werd mijn nieuwe bank voor in mijn kamer thuis geleverd! Ik kocht hem over van iemand die hem amper had gebruikt, en ze wilden hem nog thuis komen brengen ook! Zo lief. Die is binnen!

Maandagavond was dé maandag na de Meerpaaldagen. Dat betekent ieder jaar dat er een zogehete plonsavond is, wat eigenlijk de afterparty voor de crew is. Gratis buffet, gratis drinken, de hele avond gezelligheid en een recap van de afgelopen editie. Gezellig!

Dinsdag reden we richting Nieuwegein voor een lunch op City Plaza! We zaten bij Bagels & Beans en ik at de salade met zalm. 🙂

De reden waarom we richting Utrecht (in dit geval Nieuwegein) gingen was omdat mijn tante (en oom, en nicht en neef) een nieuwe hond hebben. Ze is zo lief en schattig! Kijk nou!

Woensdags was ik met mama in Dronten omdat we langs wat winkels gingen voor meubels, vloerbedekking, accessoires en noem het maar op. We eindigden bij de Rede voor een patatje als late lunch, maar ik bedacht me om kwart voor vijf (oeps) dat ik die avond gewoon moest werken (na twee maanden niet gewerkt te hebben bij mijn bijbaan)! Tsja, toen hoefde ik geen avondeten meer, natuurlijk, haha.

Donderdags kwam een oud-collega van mijn moeder gezellig koffie drinken en maakte (oke, legde) ik van tevoren wat hapjes klaar. Hoe gezellig ziet dit er uit?

Eergisteren, vrijdags, reden we aan het begin van de middag met een stampvolle auto (vol met onderdelen van de bank) richting Leeuwarden voor nog een dagje klussen. We reden, na het uitladen van de bankonderdelen, meteen door naar de woonwinkels voor het definitief uitzoeken en meenemen van de vloerbedekking. En yes: het werd de onderste!

Het ophalen kon achter bij het afhaalpunt, maar dat duurde wel heel lang…

En toen ze uiteindelijk aankwamen met de rol vloerbedekking… Bleek deze niet in de auto te passen. Shit. En dus… Ja, echt: lopend naar huis!

Gelukkig woon ik niet heel ver van de Leen Bakker af dus dat scheelde. Toen we de vloerbedekking met heel wat moeite het huis, en mijn kamer, in kregen (zo groot is het allemaal niet) brachten we eerst de kar terug en haalden we de auto op, die nog bij de Leen Bakker stond.

Toen we terugkwamen in de kamer zijn we gelijk begonnen met het leggen van de vloer, en dat is echt super goed gegaan voor de eerste keer! Het ligt heel mooi en ik ben echt onwijs blij met de kleur: die viel nog veel mooier uit bij daglicht dan in de winkel.

Gisteren moest ik wat gordijnen retour brengen die niet mooi stonden in mijn kamer en keek ik meteen even rond bij de Xenos. Ik kocht een wandkastje (niet op deze foto te zien) en hield deze twee items even in m’n hoofd voor m’n kamer. Hoe leuk zijn die aapjes?

Vannacht ben ik nog uit geweest: er was een themafeest met het thema Africa, haha. Heel leuk. Vandaag moet er een hele hoop gebeuren: van het schrijven van blogs tot het klaarzetten van spullen voor Leeuwarden en het regelen van mijn verjaardag.

Komende week ga ik een paar dagen weg met Esther, en daarna gaan we nog even door met klussen. Volgende week begint namelijk mijn introweek al… Ai. Fijne zondag!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.