My week in pictures 165

Morning! Vandaag is volgens mij voor iedereen in Nederland het normale leven weer begonnen. School, werk, noem het maar op. En de zon is ook meteen vertrokken, want komende week is het al gelijk een stuk kouder. Maar mij hoor je niet klagen, want dan kan de herfstgarderobe weer de kast uit. 😉 Afgelopen week was ik jarig en deed ik een hele hoop leuke dingen. Lees je mee?

Vorige week maandag nam ik samen met Esther de trein richting Leeuwarden waar ik voor het eerst een nacht zou slapen. Ik had nog geen fiets, maar er wel eentje nodig, en dus haalde ik een Swapfiets op om door Leeuwarden te kunnen cruisen.

’s Avonds bleef Esther eten en maakten we gekruide aardappelen met doperwten en vissticks. Niet te moeilijk, maar ook niet ongezond. Lekker!

In de avond ging Esther weer terug naar huis, maar voor die tijd liepen we nog even een rondje door de stad. Alles was dicht, maar dat was helemaal niet erg want zo konden we de stad een beetje verkennen zonder dat het druk was. En het was meteen golden hour.

Dinsdags had ik mijn eerste schooldag, een introdag, waar ik geen foto’s van heb gemaakt. Na die tijd fietste ik richting de Kwantum om wat standaard dingen te kopen die ik nog nodig had, maar kwam ik deze onwijs schattige posters tegen voor een prikkie. Die zijn perfect voor aan mijn muur. Echt heel erg blij mee!

Die avond ging ik, onverwachts iets eerder dan gepland, terug naar huis en dus pakte ik mijn spullen weer in voor de rest van de week.

Een hele wereldreis, want woensdag had ik een dagje vrij maar donderdag moest ik nog wat laatste spullen ophalen in Leeuwarden voor mijn verjaardag en het weekend. Omdat ik daar dan toch was, besloot ik wat te werken en nog even de stad in te gaan. Ik had een tijdje terug een hele leuke zonnebril gezien bij Costes, maar kocht die toen niet omdat ik twijfelde. Later had ik daar zo’n spijt van, maar ik kon de bril nergens meer vinden. Tot nu! In de sale, nog wel. Voor maar €5. Score! Echt helemaal verliefd op.

En… ’s Avonds weer op huis aan. Dit keer zou ik langer weg blijven, dus in plaats van de fiets op het station te zetten nam ik de bus. Dat is wel een stukje lopen, maar het is niet anders.

Vrijdag was ik jarig! En hoe kun je een verjaardag nou beter beginnen dan met verse broodjes? Precies: niet. Lekker!

We haalden meteen wat mooie bloemen en maakten buiten foto’s met de cliché folie ballonnen, haha.

Omdat ik eigenlijk weg zou zijn met mijn verjaardag, kwam er niemand langs (die komen volgende week allemaal langs) en dus hadden we opeens een hele lege, vrije dag. Ik wilde graag een taartje eten in het dorp, dus dat deden we. Veel leuker, vind ik, dan een diepvriestaart kopen en met drie personen opeten, haha. Dit is een stuk gezelliger!

’s Avonds besloten we uit eten te gaan hier in het dorp en dat was, zoals altijd, weer lekker. Cliché, maar blijft goed. 😉

Na het eten kwam Esther gezellig langs om een appeltaartje te eten en kreeg ik het meest unieke en bijzondere cadeau ooit: een gepersonaliseerd kookboek. Voor wie mij kent zal weten dat ik een beunhaas ben als het aankomt op koken en daar heb ik ook een hele serie over op mijn Instagram (lachen, gieren, brullen) en nu heb ik dus een gepersonaliseerd kookboekje. Love love love it. Zo leuk.

Gisteren had ik om twaalf uur een meeting voor een spannend project, en… het project gaat voor 99% zeker door! Op het contract tekenen na is alles zeker. En dus…

… moest dat gevierd worden! Met taart, alweer. Alles in het leven moet je vieren, toch? En iets met: zelf de slingers ophangen. 😉 Echt onwijs fijn dat dit project door kan gaan en daar horen jullie snel meer over!

Fijne week allemaal! Liefs!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.