My week in pictures 166

Er staat weer een nieuw weekoverzicht online voor jullie! Afgelopen week had ik mijn eerste officiële schoolweek en verbleef ik in Leeuwarden. Lezen jullie mee?

Maandag had ik mijn eerste les op mijn nieuwe school, en het was ontzettend interessant! Ik at bij thuiskomst nog wat crackers met jam terwijl ik de nieuwe video van Jessie keek.

Boodschappen doen! Er komt nog een grotere, mooiere spiegel in mijn kamer maar voor nu moeten jullie het met deze spiegel in mijn kast doen. 😉 Mega happy met m’n nieuwe jas en zonnebril.

Hm, gaan we voor #snacknight of #fitgirl, hahaha. Rechts zie je wat ik allemaal kocht. I know, totáál geen gezonde aankopen, maar voor zo’n eerste week was het even makkelijk.

Het was in het begin van de week nog best heel lekker weer! Kijk hoe blauw de lucht is en hoe mooi deze straat erbij ligt!

Ehhh, wat doen die pepernoten nu al in de winkel, mensen? Ok, eerlijk, afgelopen zaterdag kon ik ze ook niet laten liggen (team pure-chocoladepepernoten) maar het is wel erg vroeg…

Deze twee sapjes haalde ik ook nog bij de Albert Heijn, omdat ik hier altijd wel in geloof. Ik weet niet of het waar is, maar omdat er veel verschillende soorten fruit in zitten heb ik het idee dat het even effectief is als een stuk fruit. En dan heb ik liever zo’n sapje dan een stuk fruit.

Maarja, die sapjes helpen natuurlijk voor geen meter als je ’s avonds weer aan de pannenkoeken zit. Haha. Shame on me.

Dinsdagavond kwam Dannick gezellig eten en besloten we – sorry jongens – een diepvriespizza in de oven te doen. En dat was ook gewoon prima, haha. Ze bleef nog even een glas wijn drinken en ging daarna weer naar huis.

De volgende ochtend maakte ik méga lekkere pannenkoekjes als ontbijt: dit is echt een mega aanrader! Lees hier het hele artikel. En even, deze foto’s… Ohhhh. Mag ik weer?

Op woensdag en donderdag was ik vrij van school en had ik dus tijd om een hele hoop dingen te doen. Ik heb de hele dag gewerkt, en tussendoor probeerde ik een leuke volgorde voor mijn nieuwe posters te bedenken. Wat vinden jullie van deze volgorde voor op de muur? Ik twijfel er nog over.

’s Avonds wilde ik eten maken, maar kwam ik er achter dat ik nog sla en komkommer in de koelkast had liggen en dus maakte ik dat maar meteen op. Ik vind wel dat, nu ik op mezelf woon, ik bewuster bezig ben met wat ik opmaak en wat ik nieuw koop. Ik probeer zo min mogelijk weg te gooien.

Donderdag heb ik uitgeslapen, de hele dag series gekeken en ’s avonds ging ik naar Dannick en Shanna toe omdat we niet veel later samen naar een festival in Leeuwarden gingen. We dronken van tevoren nog wat en gingen in de avond die kant op. Helaas viel het festival best tegen: heel veel dingen waren slecht geregeld en erg druk was het ook niet. We lagen lekker vroeg weer in bed: echt heel chill.

Deze foto maakte ik nog op het festival: best een goede foto als je je bedenkt dat ik ‘maar’ een iphone 6s Plus heb. 😉

De volgende dag had ik weer vroeg school, en ging ik ook vroeg weer richting huis omdat ik moest werken thuis (in Flevoland ;-)). Ik ging dus de laatste twee uur niet naar school toe.

Na werk ging ik met Luc naar de Rede (een café hier in de buurt) om wat te drinken en bij te kletsen voordat hij deze maand voor een langere tijd naar het buitenland gaat. Gezellig even bijgepraat!

En gisteravond vierde ik mijn verjaardag voor wat familie en vrienden van ons! Ik heb echt een hele gezellige, fijne avond gehad. Mega blij met de familie om mij heen. <3 Eind deze maand vier ik mijn verjaardag nog voor vrienden, maar dat duurt nog een paar weekjes.

Vandaag doe ik het rustig aan en werk ik wat kleine dingen af, en morgenochtend vroeg moet ik alweer in de trein zitten richting Leeuwarden! Fijne zondagavond!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.